Фан Клуб: Интер

Денес се играше натпревар помеѓу Камења-Дрва, се надевам утре ќе прочитам Гасперини во аутттт!!!

Значи како може клуб како Интер и газда како Морати да си дозволи да носи вакви "тренери"(овој последниов најкатасторфа ASSperini) кои го уништуваат клубот и целата слика за него.
Друго се е кажано!
П.С. Морам да ја потенцирам уште еднаш најлошата измена ever Мунтаи in,Форлан out. :eek:

Да се надеваме дека во наредните 24 часа ке биде избркан Гасперини иначе во спортивно го јадевме,се виде денеска дека и Рома не беа кујзнае што и дека со добар тренер ке ги победевме сигурно, али толку со овој тренер јбг! Утре Наполи и Милан ни одговара највеќе да изиграат нерешено,јас Наполи го гледам како сериозен конкурент за скудетото и мислам дека ке води битка со екипите од Милано,иако не треба да го забораваме и Јуве кој направи добра екипа но сепак и со трето место мислам дека они би биле задоволни!

Задоволни ќе бидате ако гасперини биде заменет со Кике Санчез Флорес?
--- надополнето: Sep 18, 2011 2:11 AM ---
Ние сме на вистинскиот пат-Гасперини WTF :icon_mrgr:

Ako некој има желба да чита англисќи нека повели или гоогле транслате :)

Задоволни ќе бидате ако гасперини биде заменет со Кике Санчез Флорес?
--- надополнето: Sep 18, 2011 2:11 AM ---
:)
Јас лично не,мислам дека е скаран и со Форлан не збореле една година.

Јас лично не,мислам дека е скаран и со Форлан не збореле една година.
Ќе го средат тај проблем ќе има помирување а морати че биде посредник на тоа помирување ;)
--- надополнето: Sep 18, 2011 2:20 AM ---
Statistika:
.............................Inter.........................Roma......................
Rezultat...................0...............................0..........................
Sutevi na go.............8...............................6..........................
Shutevi pored gola....10.............................6..........................
Korneri.....................5..............................6..........................
Auti..........................14............................14........................
Napadi......................2..............................0.........................
Ofsajdi......................0..............................1.........................
Zuti kartoni................1..............................1.........................
Crveni kartoni............0..............................0.........................
Posjed lopte..............41%..........................59%....................

Анчелоти подобро ќе дојде во Бари отколку кај гнасите ;) :pos::pos::pos: Престаните да сонувате за него, Јонуз е слободен барајте го :pos::pos::pos:
Одлетај во твојот фан клуб и одје*и!

Една слика, илјада зборови:
2600db17cdfd2de9eb55c32af756f7bc-43351-d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e.jpeg

Гасперини да ти бил задоволен :pos:
Го внесол Мунтари за да ја затвори средината,офф леле :tapp: ! Овој да не гледал друг натпревар,бидејки изјави дека е задоволен од играта,место да каже дека ја утнал пак формацијата он се прави наудрен да му ебам глупакот!

Камбијасо презадоволен изјавува``Направени огромни чекори напред``
Cambiasso positivo: "Fatti grossi passi avanti"
Овој фудбалер пред една година беше еден од најдобрите ДМ последниве година и нешто е за никаде.Вчера се уби од правење фаули пред 16 метри топката минува тој после 10 сек прави старт и крева раци на топка одел.Ако игра вака на клупа.

Инаку Интер за никаде еден грогиран Палермо и Рома не ноже да победиме,Трабзон вчера дома изгуби во Турција исгубивме во Суперкупот.Не знам што е позитивното кај овој експерт ај да има барем знаци на некоја игра, пораштиман тим од времето на Закерони немало.

Kaмбијасо моментално е еден од најлошите фудбалери на Интер, т.е. ова е втора сезона како ја игра очајно и искрено со вакви игри не заслужува да биде ни на клупата.

Камбијасо презадоволен изјавува``Направени огромни чекори напред``
Cambiasso positivo: "Fatti grossi passi avanti"
Овој фудбалер пред една година беше еден од најдобрите ДМ последниве година и нешто е за никаде.Вчера се уби од правење фаули пред 16 метри топката минува тој после 10 сек прави старт и крева раци на топка одел.Ако игра вака на клупа.

Инаку Интер за никаде еден грогиран Палермо и Рома не ноже да победиме,Трабзон вчера дома изгуби во Турција исгубивме во Суперкупот.Не знам што е позитивното кај овој експерт ај да има барем знаци на некоја игра, пораштиман тим од времето на Закерони немало.
Ова е стандардна процедура, ќе се бодрат во медиуми, ќе изјавуваат како имаат доверба во тренерот итн... сепак е професионален клуб и затоа никој нема да изнесе во јавност негативни работи. Иначе, кого лажат...?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom