Фан Клуб: Интер

Е ако де, со Рома нерешен извадивме.

Сега можеби ќе ја испоебеме Новара и ке трпиме 3-4-3 аka 5-3-2 до крај на сезона, ако биде вака го молам Гаспеини да не го повикува воопшто Кутињо на натпревари, барем јас да сум на раат. :)

Можно е да загубиме од Новара, и после ќе биде лошо за нас многу. Некои ќе се радуваат со бркање на Гасперини, ама кој ќе дојде, и што ќе направи... остај тоа, ќе направиме рекорд, една сезона и пол, 4 различни тренери :)

Вчера Гасп на интервјуто рече дека ни фалеле неколку повредени играчи, и кога ке се вратат тие, ке биде подобро.

Повредени играчи ни се, Деки, Киву, Маикон. Сите овие се стартери во очите на Гасп.

Е ако де, со Рома нерешен извадивме.

Сега можеби ќе ја испоебеме Новара и ке трпиме 3-4-3 аka 5-3-2 до крај на сезона, ако биде вака го молам Гаспеини да не го повикува воопшто Кутињо на натпревари, барем јас да сум на раат. :)

Можно е да загубиме од Новара, и после ќе биде лошо за нас многу. Некои ќе се радуваат со бркање на Гасперини, ама кој ќе дојде, и што ќе направи... остај тоа, ќе направиме рекорд, една сезона и пол, 4 различни тренери :)

Вчера Гасп на интервјуто рече дека ни фалеле неколку повредени играчи, и кога ке се вратат тие, ке биде подобро.

Повредени играчи ни се, Деки, Киву, Маикон. Сите овие се стартери во очите на Гасп.
И јас си викам, кои играчи ни фалеле жити се :)

И Мота ни фали...

Лусио-Самуел-Занети
Нагатоко-Камби-Деки-Киву
Форлан-Милито-Снајдер

:pos:
Порнич.
--- надополнето: Sep 18, 2011 6:58 PM ---
Се молам на Господ да не тепаме со Новара, зашто така ќе си напука кредити у гзот ова хроников и ќе не ебе барем до полусезона.

Миланезиве беа многу загреани за заебавање ..прашајте ги моментално дали се.

Ja на нивно место би бил, зашто од нивна перспектива Интер делува слично ко оној Милан што се пласираше во УЕФА Купот пред неколку сезони или оној Милан што го шлапаа по 0-4 и 2-0 со играч мање 70 минути ...

Милан кад-тад ќе си ја врати формата, Алегри си ја има добитната комбинација, знае што треба а што не треба, а Интер во моментов уште нема идеална тактика, сезоната е почната а Интер сеуште експериментира, земаа тренер што форсира цел живот 3-4-3, значи цела тренерска кариера, едно коло изиграа го тераа да игра со 4ца у одбрана, па играше, па повторно се врати на 3ца во одбрана но се реши Снајдер да му игра поповлечено а најистурени да бидат само двајца играчи ...

100 тактики сменети ниту една не се покажа идеална, т.е. онаа во која делуваа до некаде асално беше онаа со Трабзон, ама и тоа создава една дилема дали било до тактиката или до фактот што играа со Трабзон кои немаат ни тренер, асистент ги водеше, викендов дома у турско гледам загубиле.

Ние не сме во состојба да ги заебаваме сега ама затоа па можеме да заработиме нешто :)
Наградно прашање: колку црвени ќе ни шлакнеше нам Таљавенто за „шерифување“ по терен? :)

Ние не сме во состојба да ги заебаваме сега ама затоа па можеме да заработиме нешто :)
Наградно прашање: колку црвени ќе ни шлакнеше нам Таљавенто за „шерифување“ по терен? :)
Неста е во прашање, за истото кај Интер Занети немаше да добие директен црвен.

Па без него 2-2 изиграа со Барса, нејсе, не е ова тема за Милан а и Наполи реално, се многу јаки оваа сезона.
--- надополнето: Sep 18, 2011 8:23 PM ---
А масовно на цело село за дуелот со Маџо?
Не видов тоа :)

На тој дечкото А.К. од Фан клуб билан... му пишав друже кој последен се смее најслатко се смеее :pos: :tapp:.
Ми го избришаа постот...хехехехе:pos:...Мало господа су нервозни...:pos:

Морати избркај го Гасп пред Новара... Утакмицата само ќе му купи време!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom