Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Аталанта па 2 недели пауза
Репрезентациите мртви...
На 08.04 првата е во Минхен.
Реваншот е вторник, 15.04.
А имаме утакмица со Каљари на 13ти.
Како вака...
Ќе умрат на терен...
Ќе пишам сеа пост во врска со ова, веројатно субјективен, ама моментално тоа се моите гледишта во врска со Баерн. Значи, иако се гигант и никогаш не треба да се отпишуваат ама не се ни малку близу до оној Баерн од пред 5-6 години со таа победничка аура околу нив и влевање страв кај противниците. Ако го изземеме двомечот со Левер во кој според мене Левер доста потфрли, пред се ради глупирањето на Алонсо со играње без шпиц во првиот меч, Баерн беше поприлично надигран или неутрализиран на сите побитни мечеви сезонава. Барса им стегна 100 гола, против Феенорд кога требаше да играат за директен пласман изгубија 3-0, а видовме каков е Феенорд против нас, со Левер првото дерби дома бледи 1-1 се сеќавам на тој меч криминални беа, Ајнтрахт им стегна 3 гола, со Дортмунд исто бледи 1-1, сеа пред недела дена ги гледав со Штудгарт и иако тепаа 3-1 Штудгарт имаше мнооогу шанси, така да овој Баерн е и те како минлива препрека и јас ќе бидам разочаран ако не ги пројдеме. Секако, не дека имаме зицер пласман ко со Феенорд, ама според мене ние сме подобриот тим и фаворити во овој двомеч, иако верувам кладилниците, а и јавноста нема да ги постават така работите.Baern se pokonsolidirani sezonava, igracki se jaki, Kompani ne go smetam za jak trener ama ako go igrame najdobriot fudbal, slobodno mozam da kazam deka moze da parirame na sekoj tim u LS, ama togas za togas, sega prvo Atalanta, pa posle repki, i nadezno posle taa pauza nema da imame golem broj so povredeni igraci i ke bideme vo moznost so full power da vlezeme vo krajot od sezonata.
Потврдувам дека 0 пати го имам гледано Баерн сезонава.Во живот се кладам дека 0 пати ги имаш гледано Баерн сезонава али ок, ни одговара кога си песимист, а скоро секогаш си.![]()