Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислам цел месец.До кога ќе паузира дебелиот?
Али и Барела правење сцена од фаулов, мислев готово, нема до крај на годинава да се врати. Му прснаа од спрејот, као нов.![]()
Претпоставувам не си попил крампони у цеваница некад у животот па затоа коментираш вака. Јасно е дека доста често драматизира Барела ама вчера да не ја тргнеше на време ногата ќе јадеше скршеница 100%.Дури и скратено е видеово некои 10 секунди. Ала Нејмар се ваљаше 2 минути.
Претпоставувам не си попил крампони у цеваница некад у животот па затоа коментираш вака. Јасно е дека доста често драматизира Барела ама вчера да не ја тргнеше на време ногата ќе јадеше скршеница 100%.
Имам другар со таква сомнителна фаца да каде и го застанат му пишуваат казни или го испрашуваат ни крив ни должен. Зборот ми е, може да не е грешка, може да е до фацатаКавадарци пред неколку години јадев џандарски пендрек во фаца по грешка.
Имам другар со таква сомнителна фаца да каде и го застанат му пишуваат казни или го испрашуваат ни крив ни должен. Зборот ми е, може да не е грешка, може да е до фацата![]()