Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.241
Поени од реакции
13.169
Каков играч во името на Дибала не земавме летоска буквално за ич пари цццц....
Нека земат нека се обесат комплет цела управа со тоа одвратното жутоклунче на чело!

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.949
Поени од реакции
23.798
Squadra ufficiale
Forza Inter, мора да падне Плзен јер идеме на Европа Лига годинава и шешир бр. 1 догодина во ждрепка.
Се шалам, ладно поминуваме на сметка на Барса со победа сред Спотифај стадион а шешир бр. 1 секако ќе сме како шампиони на Италија.

1663084724719.png

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.577
Поени од реакции
6.714
Каква кољачка екипа Викторија Плзен , Лукаку да не беше повреден , тука ке се повредеше.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.949
Поени од реакции
23.798
Али и Барела правење сцена од фаулов, мислев готово, нема до крај на годинава да се врати. Му прснаа од спрејот, као нов. :D
Како и да е, мора да ја затвараат што побргу. Немаат речиси никаква игра Плзен ама мала деконцентрација и може да пукне брука. Многу пати испаднавме во позиција 2 на 2, 3 на 3 ама ништо не искористивме. Думфриз издува едно 10 топки од десна страна.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.223
Поени од реакции
46.514
Slabi Plzen mnogu, sparing partner se vo grupava, slednite 2 ke ni ja odredat sudbinata tuka, osven ako ne se iskompliciraat rabotite so baern i barsa, zasto nie realno so baern i vtorata ja gubime tesko tamu i do bod da stigneme.

Denes rutinska pobeda, bi go izdvoil Korea samo, ko uzasija od igrac, ovoj ne mozam da go narecam ni vtororazreden fudbaler najiskreno, igrac so povremeni blesoci ali u 80% od sezonata e nikoj i nisto. Onaa 1 na 1 sto ja imase u vtoro e klasicen pokazatel na negovite sposobnosti ko fudbaler, Dzeko so 38 godini pokazue klasa ovoj mrtviov e nikoj i nisto na teren, naled i taa asistencija sto ja imase.

Acerbi sosem korekten natprevar ama pak ke kazam, Plzen se preslabi i ne se nekakov reper ali kako i da e top ni dojde ova za build up na samodoverba na ekipata. So Barsa tuka ke e i Lukaku taka da podrugo ke bide, polesno igraat site okolu nego makar i ne e on u forma, uvek vlece igraci na sebe i ostava prostor za ostanatite, ova pod difolt mu doaga. Mislam deka mozat da se nosat so Barsa iako igracki dosta ojacaa sezonava, ali do togas gi imame Udineze vikendov i Roma doma, ne bas taka lesen rasproed.

Последно уредено:

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Не беше фер да играме со играч повеќе па инзаги го стави Гаљардини за да се изедначиме.

Тешко до пласман во ваква група. Ни треба една победа со Барса, ама си ваква игра тешко...

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.949
Поени од реакции
23.798
Али и Барела правење сцена од фаулов, мислев готово, нема до крај на годинава да се врати. Му прснаа од спрејот, као нов. :D
Дури и скратено е видеово некои 10 секунди. Ала Нејмар се ваљаше 2 минути. :tvg:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.854
Поени од реакции
116.054
Дури и скратено е видеово некои 10 секунди. Ала Нејмар се ваљаше 2 минути. :tvg:

Претпоставувам не си попил крампони у цеваница некад у животот па затоа коментираш вака. Јасно е дека доста често драматизира Барела ама вчера да не ја тргнеше на време ногата ќе јадеше скршеница 100%.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.949
Поени од реакции
23.798
Претпоставувам не си попил крампони у цеваница некад у животот па затоа коментираш вака. Јасно е дека доста често драматизира Барела ама вчера да не ја тргнеше на време ногата ќе јадеше скршеница 100%.
Кога растев, односно кога набацував висина како дете имав некои проблеми со коските и мускулите, со месеци не можев да спијам како треба. Ужасни болки и спиење по болници со триста апчиња и масти. Ми гореа нозете и се будев секои 10-15 минути од тоа колку ме болеше. Откатко тоа ми помина имав сериозна повреда во средно на фудбал каде го дислоцирав коленото и бев префрлен со итна помош во државна затоа што чашката отиде скроз позади. Појезиво нешто немам видено а ова морав и да го чувствувам. Потоа и другото го дислоцирав на работа и од тогаш уште најмалку три пати бев во слична ситуација и сигурен сум дека е многу поболно од крампон во цеваница ама не сум се ваљаљ вака.
Имам скршено нога, неколку пати го имам истегнато глуждот и бил голем колку мојата глава а и во Кавадарци пред неколку години јадев џандарски пендрек во фаца по грешка.
За болка знам што е. :D
И мене ми делуваше ептен страшно и како што пишав во првиот пост, мислев дека е сериозна повредата. Поентата беше дека си поштуе малку драматизирање Барела. Ваков старт да имаше на пример над Брозовиќ или Џеко ќе беше сосема друго видеото. Еве гледај ја реакцијата на соиграчите, ко да знаат дека ништо не му е. Сите околу судијата и никој околу него. :)

Последно уредено:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.651
Поени од реакции
59.624
Кавадарци пред неколку години јадев џандарски пендрек во фаца по грешка.
Имам другар со таква сомнителна фаца да каде и го застанат му пишуваат казни или го испрашуваат ни крив ни должен. Зборот ми е, може да не е грешка, може да е до фацата :D

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.949
Поени од реакции
23.798
Имам другар со таква сомнителна фаца да каде и го застанат му пишуваат казни или го испрашуваат ни крив ни должен. Зборот ми е, може да не е грешка, може да е до фацата :D
Лелелеле ко мајка ми да ја слушам кога се вративме од Кавадарци и објаснував цел таков подуен дека по грешка ме џашна џандарот.
"Може да не е грешка"
Да, не е грешка. Јас отидов со главата во пендрекот. :D

А пази, тепаше 16 годишно момче и овој кога замавна, му избега малиов, позади него јас, бам, у фаца.
Дојде после внатрешна контрола демек ќе го казнувале џандарот шо ме акнал. Мхм, важи. Можеби во друга држава тоа.

Kajgana Shop

На врв Bottom