Slabi Plzen mnogu, sparing partner se vo grupava, slednite 2 ke ni ja odredat sudbinata tuka, osven ako ne se iskompliciraat rabotite so baern i barsa, zasto nie realno so baern i vtorata ja gubime tesko tamu i do bod da stigneme.
Denes rutinska pobeda, bi go izdvoil Korea samo, ko uzasija od igrac, ovoj ne mozam da go narecam ni vtororazreden fudbaler najiskreno, igrac so povremeni blesoci ali u 80% od sezonata e nikoj i nisto. Onaa 1 na 1 sto ja imase u vtoro e klasicen pokazatel na negovite sposobnosti ko fudbaler, Dzeko so 38 godini pokazue klasa ovoj mrtviov e nikoj i nisto na teren, naled i taa asistencija sto ja imase.
Acerbi sosem korekten natprevar ama pak ke kazam, Plzen se preslabi i ne se nekakov reper ali kako i da e top ni dojde ova za build up na samodoverba na ekipata. So Barsa tuka ke e i Lukaku taka da podrugo ke bide, polesno igraat site okolu nego makar i ne e on u forma, uvek vlece igraci na sebe i ostava prostor za ostanatite, ova pod difolt mu doaga. Mislam deka mozat da se nosat so Barsa iako igracki dosta ojacaa sezonava, ali do togas gi imame Udineze vikendov i Roma doma, ne bas taka lesen rasproed.