- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
Гетце кине али во Италија ќе се изгуби ... =)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од кај пак сега дека ќе се изгуби во Италија?Гетце кине али во Италија ќе се изгуби ... =)
голема е.Од кај пак сега дека ќе се изгуби во Италија?
Интер со заминувањето на Ето, 100% интер ке почне да бара адекватна замена за него, и сега Италијанските весници го користат тоа да бидат повеќе продавани.Интер наводно го побарале Зарате на позајмица со можност да го купат ...
Тешко дека ќе успеат во намерата, но мене една работа ме буни, зашто позјамица а не одма давање на пари, и дали им е у план да фрлаат пари на Тевез или Лавеци уз пат со оглед на тоа дека Ето најверојатно ќе биде шитнат во Анжи.
Pa i jas da sum i jas bi se raduvalНезнам дал пишал некој на темава, Алварез е викнат за Аргентина, ко мало дете се радува што ќе игра со Меси и компанија за прв пут у живот.
А да направиме една група на фб Фараони повеќе од Киву
Реков дека ќе кинеме живци до 31ви, никако навреме да се завршат трансфериве. Па после не биле уиграни...
И го заборавивме Камби да го пофалиме за купчето, и он беше океј...
Интер со заминувањето на Ето, 100% интер ке почне да бара адекватна замена за него, и сега Италијанските весници го користат тоа да бидат повеќе продавани.
Истот така ми се свиѓа Зарате, бидејки е докажан во Италија и е доста поефтин и подобар од Лавеци.
Зарате статистички во Серија А има подобри бројки од Лавеци, али Лавеци е повеќе крилен играч додека Зарате е класичен полушпиц, млад е, 24 години, и има еден тон простор да просперира во уште подобар фудбалер од тоа што е.Озбилно ова ??![]()