Фан Клуб: Интер

Гетце има предиспозиции да стане еден од најдобрите фудбалери на планетава, се има што треба да има еден фудбалер само да го одбере правиот клуб после Дортмунд, да не забега негде кај што не треба.

Интер наводно го побарале Зарате на позајмица со можност да го купат ...
Тешко дека ќе успеат во намерата, но мене една работа ме буни, зашто позјамица а не одма давање на пари, и дали им е у план да фрлаат пари на Тевез или Лавеци уз пат со оглед на тоа дека Ето најверојатно ќе биде шитнат во Анжи.

Интер наводно го побарале Зарате на позајмица со можност да го купат ...
Тешко дека ќе успеат во намерата, но мене една работа ме буни, зашто позјамица а не одма давање на пари, и дали им е у план да фрлаат пари на Тевез или Лавеци уз пат со оглед на тоа дека Ето најверојатно ќе биде шитнат во Анжи.
Интер со заминувањето на Ето, 100% интер ке почне да бара адекватна замена за него, и сега Италијанските весници го користат тоа да бидат повеќе продавани.
Истот така ми се свиѓа Зарате, бидејки е докажан во Италија и е доста поефтин и подобар од Лавеци.

Незнам дал пишал некој на темава, Алварез е викнат за Аргентина, ко мало дете се радува што ќе игра со Меси и компанија за прв пут у живот.

Незнам дал пишал некој на темава, Алварез е викнат за Аргентина, ко мало дете се радува што ќе игра со Меси и компанија за прв пут у живот.
Pa i jas da sum i jas bi se raduval :)

А да направиме една група на фб Фараони повеќе од Киву :)

Реков дека ќе кинеме живци до 31ви, никако навреме да се завршат трансфериве. Па после не биле уиграни...
И го заборавивме Камби да го пофалиме за купчето, и он беше океј...

А да направиме една група на фб Фараони повеќе од Киву :)

Реков дека ќе кинеме живци до 31ви, никако навреме да се завршат трансфериве. Па после не биле уиграни...
И го заборавивме Камби да го пофалиме за купчето, и он беше океј...

http://www.likes4fun.com/like/16324/33640/Фараони-vs-Киву/

Интер со заминувањето на Ето, 100% интер ке почне да бара адекватна замена за него, и сега Италијанските весници го користат тоа да бидат повеќе продавани.
Истот така ми се свиѓа Зарате, бидејки е докажан во Италија и е доста поефтин и подобар од Лавеци.

Озбилно ова ?? :pos:

Озбилно ова ?? :pos:
Зарате статистички во Серија А има подобри бројки од Лавеци, али Лавеци е повеќе крилен играч додека Зарате е класичен полушпиц, млад е, 24 години, и има еден тон простор да просперира во уште подобар фудбалер од тоа што е.
Проблем кај него е неговото его и темепрамент, исто и знае да е доста себичен на терен од пустата желба да се истакне.

Ја немам ништо против и Зарате да дојде, aма после Ето се знае што е она вистинското, Тевез ...
Дали Зарате, дали Лавеци, дали Форлан, сеедно во ситуација да се ангажира Тевез.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom