Фан Клуб: Интер

А зошто се прави ова Фалкао во Атлетико, Форлан во Интер? Зошто не едноставно Фалкао во Интер и решен проблем;)

А зошто се прави ова Фалкао во Атлетико, Форлан во Интер? Зошто не едноставно Фалкао во Интер и решен проблем;)
Неможе Интер како клуб да си го дозволи Фалкао, човекот вреди пари, а ние во моментот и немаме толку пари за фрлање.

Е да, немаат толку пари за фрлање, зашто 40 милиони евра за Фалкао во Интер ќе бидат буквално фрлени пари у неповрат ...

A oвака за 5-7 милиони евра ќе дојди Форлан, па и да не изигра ни еден меч (што не верувам дека ќе се случи тоа), нема да биди Интер како тим во загуба, бидејќи во денешниот трансфер пазар тие пари и не вредат.

Некоја новост околу Ето? Денес како што знам имало пак состанок или ќе има?
На крај да не напраиме трампа Ето-Тевез :D

Форлан ако дојде на овој моментален тим демек слаби ќе се ? Зашто да доаѓа Фалкао кога немаат никаква потреба од него, буквално никаква во ситуација кога тука се Милито и Пацини.
Тоа ти е исто ко да кажеш зашто не дадат 30м фунти за Видич а ги имаат Самуел, Ранокија и Лусио во тимот, значи нема логика, буквално пуштање на пари у неповрат ко што правеа на времето кога имаа 100 напаѓачи.

Ето ако оди, тогаш ќе се атакува на Тевез ( не дека Форлан е замената за Ето ), ако не заминува Ето, постојат 2 опции, или тимов да остане ваков каков што е плус евентуално Форлан да дојде ( плус некој од средина ), или Снајдер да замине па да се атакува на Тевез.

За играч од средината на теренот во моментов нема ништо конкретно ваљда зашто целото внимание на медиумите е насочено кон трансферот на Ето кој можно е денес да биде финализиран доколку се договорат, денес се оние клучни преговори според медиумите во Италија.

Се уствари зависи од овој трансфер, моментално на тоа се работи и се настојува што е можно побрзо да се финализираат нештата за да може да се реагира на трансфер пазарот.

Форлан ако дојде на овој моментален тим демек слаби ќе се ? Зашто да доаѓа Фалкао кога немаат никаква потреба од него, буквално никаква во ситуација кога тука се Милито и Пацини.
Тоа ти е исто ко да кажеш зашто не дадат 30м фунти за Видич а ги имаат Самуел, Ранокија и Лусио во тимот, значи нема логика, буквално пуштање на пари у неповрат ко што правеа на времето кога имаа 100 напаѓачи.
Toa кога го пишав погоре за фрлање пари, не бев ироничен, и стварно не сум јас за толку пари да се фрлат за играч кој веќе го имаме во тимот, и тоа не само еден туку повеќе.
А ако се земе ефтино Форлан, оти да не, како што реков погоре Интер ќе нема никаква загуба од него.
За овие две недели ќе знаеме на што сме за во оваа сезона.
И да, Фараони>Kиву :D

Другар на сите ни е јасно каде сме најтенки и преочигледно е дека ни требаат играчи кои ќе му помагаат на Снајдер во градењето на акциите а не Занети и Станкович да се влечкаат по теренот и Киву и Мајкон да се глупираат со центаршутевите(ако можат да се наречат така) и прекрасните пасови кои ги прават заедно со 3534535 километри истрчани на секој натпревар(yes ofcorse)....А ти тука ме убедуваш дека потребен ни е Форлан кој ќе ни користи само за една сезона и плус не ни е потребен играч во тој дел од теренот каде што настапува Форлан(или очекуваш Гасперсон да го постави деструктивец да дели топки??)
--- надополнето: Aug 19, 2011 1:46 PM ---

Fucк off:D...јас го сакам Иниеста:P

Епа и јас сакам да го видам Роналдо десно Меси лево и Руни истурен истурен во нападот :P
Сите знаеме дека треба да дојде некој од среден ред и на претходните постови го имав тоа пишано ни треба играч од типот на Монтоливо или Банега. И секако во случај Ето да си замине прва опција во нападот да се донесе да биде Тевез. :)

На Википедиа, Ето е веќе во Анжи.

Инаку, не знаев дека газдата на Анжи му има купено подарок на Ето за роденден. И тоа каков подарок:

When asked about the £1m Bugatti Veyron that Kerimov, whom he describes as "a good friend", bought him as a birthday present earlier this year, he shrugged. "A Bugatti is basically the same as a bicycle; it's just a mode of transport," he said. "In Brazil, I had a helicopter."

Овој агентот на Форлан вели Форлан на бил уште во Интер зошто има проблеми со трансверот на Ето, ако потпише Ето со Русите Интер одма ќе го земеле Форлан.
Јас не знам ова црн хумор ли е Форлан Ето ќе го менувал.Тевез ќе дојдел во случај да го дадат на поклон овие Сити велат поклони не дават.
Ако е така сто пати подобро Ето да остане отколку овој Форлан,каласи се во прашање меѓу овие двајца.
Инаку агентот на Форлан бил во Милано.
Овие последниве години откога си отиде Мурињо тимот само се уназадува не се се засилува.

Мене се некако ми се чини дека ќе дојде Форлан, и ќе го дадат Пандев за Лавеци или па Зарате ( Пандев не верувам дека ќе го враќаат таму ) ќе го собираат од Лацио ...
Така ако испадне, подобри ќе се на позицијата на Пандев ама класа подоле на онаа каде играше Ето кој гарантираше минимум 15 гола у Серија А..

Во таква ситуација Снајдер ќе мора конечно да ја превземе диригентската палка во екипава, во пакет со цел ебан напад, а кога велам напад мислам на Се, од прв тим до клупа, класичен лидер ала Ето ќе немаат ( односно, 1 човек што ќе го превзема цел товар врз себе цела сезона ), нешто налик на сезоната со тројната круна со тоа што прашање е дали ќе имаат човек кој е кадарен да ја прави разликата во клучните мечеви, ко што тоа го правеше Милито таа година.

Како што кажа Форлан само на место на Пандев замена за Ето никако ако си оди Ето треба да биде заменет со каласа играч.
Си отиде Роналдо дојде Креспо си отидоа Виери и Адријано падна во форма дојдоа Ибрахимович и Креспо си оди Ибра дојдоа Милиото и Ето.
Си оди Ето доаѓа Форлан не бидува оваа работа.

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Си оди Ето доаѓа Тевез :vozbud:

Posle sinokesniot natprevar mi se vrati nadezta deka milito ke ja povrati formata i nema da se oseti odsustvoto na eto i eventualno pak da izleze na celo na napadot :) (ina4e izvinete vaka sto pisam nemam mak font nikako nemozam da instaliram aj nekoj ako ne mu smete da mi prati link za da slegnam makedonski font posto ovoj sto go imam nikako nejke da se instalire :S )

Се муабети Бла,Бла,Бла.Ето си оди,Форлан доаѓа,Лавези иде Тевез иде,Пандев си оди,Зарате во игра,Снајдер си оди,Монтоливо и Банега ги посакуваме.
Има време до 31 август,
Мене лично ми се допаѓа Готце од Борусија Дортмунд!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom