Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Неможе Интер како клуб да си го дозволи Фалкао, човекот вреди пари, а ние во моментот и немаме толку пари за фрлање.А зошто се прави ова Фалкао во Атлетико, Форлан во Интер? Зошто не едноставно Фалкао во Интер и решен проблем![]()

Toa кога го пишав погоре за фрлање пари, не бев ироничен, и стварно не сум јас за толку пари да се фрлат за играч кој веќе го имаме во тимот, и тоа не само еден туку повеќе.Форлан ако дојде на овој моментален тим демек слаби ќе се ? Зашто да доаѓа Фалкао кога немаат никаква потреба од него, буквално никаква во ситуација кога тука се Милито и Пацини.
Тоа ти е исто ко да кажеш зашто не дадат 30м фунти за Видич а ги имаат Самуел, Ранокија и Лусио во тимот, значи нема логика, буквално пуштање на пари у неповрат ко што правеа на времето кога имаа 100 напаѓачи.

Другар на сите ни е јасно каде сме најтенки и преочигледно е дека ни требаат играчи кои ќе му помагаат на Снајдер во градењето на акциите а не Занети и Станкович да се влечкаат по теренот и Киву и Мајкон да се глупираат со центаршутевите(ако можат да се наречат така) и прекрасните пасови кои ги прават заедно со 3534535 километри истрчани на секој натпревар(yes ofcorse)....А ти тука ме убедуваш дека потребен ни е Форлан кој ќе ни користи само за една сезона и плус не ни е потребен играч во тој дел од теренот каде што настапува Форлан(или очекуваш Гасперсон да го постави деструктивец да дели топки??)
--- надополнето: Aug 19, 2011 1:46 PM ---
Fucк off...јас го сакам Иниеста
![]()

When asked about the £1m Bugatti Veyron that Kerimov, whom he describes as "a good friend", bought him as a birthday present earlier this year, he shrugged. "A Bugatti is basically the same as a bicycle; it's just a mode of transport," he said. "In Brazil, I had a helicopter."
На Википедиа, Ето е веќе во Анжи.
Инаку, не знаев дека газдата на Анжи му има купено подарок на Ето за роденден. И тоа каков подарок:
(ina4e izvinete vaka sto pisam nemam mak font nikako nemozam da instaliram aj nekoj ako ne mu smete da mi prati link za da slegnam makedonski font posto ovoj sto go imam nikako nejke da se instalire :S )