Фан Клуб: Интер

Ето ќе се побрка од ТОПЛИОТ бран во Русија :pos: Инаку повеќе сакам Тевез да дојде во Интер него Форлан.

Скоро договорено е со Ето да премине во Анжи за 22 милиони + бонуси :)

Зарате сто пати подобро да дојде отколку Форлан татко му денес изјави Ето ако си оди Форлан оди во Интер,
Зарате првата година беше себичен последните две игра поназад овој Реја крило го игра и е далеку потимски играч.
Камо да дојде Маурито има предиспозиции да стане голем играч само Морати му влегол во глава Форлан веќе некопку сезони се обидува да го земе.Инаку Интер ќе даде 7-8 мил за Форлан(Милан Кака го зема за тие пари)а ако дојде некој од Тевез и Зарате тоа ќе е само во случај на позајмица.
А читам демек само Форлан ќе дојде на место на Ето.

Еве најнови вести Ето вчера потпишал со Русите.Таткото на Форлан вели дека се во завршни преговори среќен бил што син му ќе играл во голем клуб.

Браво за Морати само да знае не е исто со Ибра случајот како што вели ,Ето и Милито не се форлан пред да дојдат се скапаа голови давајки за Џенова и Барса ,а тој ако го гледал форлан само во финалето на Копа Америка многу се лаже Форлан беше катастрофа од светското наваму.

Зарате сто пати подобро да дојде отколку Форлан татко му денес изјави Ето ако си оди Форлан оди во Интер,
Зарате првата година беше себичен последните две игра поназад овој Реја крило го игра и е далеку потимски играч.
Камо да дојде Маурито има предиспозиции да стане голем играч само Морати му влегол во глава Форлан веќе некопку сезони се обидува да го земе.Инаку Интер ќе даде 7-8 мил за Форлан(Милан Кака го зема за тие пари)а ако дојде некој од Тевез и Зарате тоа ќе е само во случај на позајмица.
А читам демек само Форлан ќе дојде на место на Ето.

Добар играч е Зарате ама проблемот е што се сака сам да направи да издрибла и гол да даде треба тимски повеќе да игра и како што знам оваа година едно време Еду Реја го изостави неколку меча само незнам дали поради караница или нешто друго. :)

Добар играч е Зарате ама проблемот е што се сака сам да направи да издрибла и гол да даде треба тимски повеќе да игра и како што знам оваа година едно време Еду Реја го изостави неколку меча само незнам дали поради караница или нешто друго. :)
Се решава тоа со себичноста во Интер да дојде нема да е исто а и веќе не е како што беше себичен првата година,
Милито,Зарате и Снајдер напред мислам ова ќе е одличен напад.
Гасперини рече дека Снајдер може да игра понапред во нападот.

Ќе видиме дали ќе дојде Зарате, но ако ти текне дека и Бенитез го играше Снајдер понапред од неговата природна позиција не играше толку добро Снајдер а после и сам имаше изјавено дека не му прилега таа позиција Бениетз что му ја имаше дадено. ;)

22 милиони ?????? ц ц ц ц а јас па си реков 35 ќе му земиме :smajlistosipukavonoga:
Tака прочитав а може да иснесува и повеќе од таа сума ќе видиме за некој ден колку го продале. :)

Inter sutra (21.08,) igra prijateljski meč protiv grčkog Olympiacosa u Ženevi na stadionu “Stade de Genève” sa početkom u 18:00h. Trener Gian Piero Gasperini je odabrao 20 igrača za ovaj susret:
Vratari: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni
Obrambeni: 4 Javier Zanetti, 16 Luca Caldirola, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 37 Davide Faraoni, 39 Davide Santon
Vezni: 8 Thiago Motta, 11 Ricardo Alvarez, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 42 Jonathan, 48 Lorenzo Crisetig
Napadači: 7 Giampaolo Pazzini, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 30 Luc Castaignos!
Ова се повиканите играчи против Олимпијакос,меѓу нив го нема Снајдер и монументале ЛУСИО!

Интересни фанови сте. Едно време кога Анжи уште немаше појавено интерес за ЕТО, не го сакавте Тевез покрај ЕТО, замислете Тевез покрај ЕтО, а сега кога веќе најверејатно ЕТО си заминува од Интер, сите кукате по Тевез, може до 31 ќе се сменат работите и ќе не поврзуваат со Бориело, Амаури па ќе плачете и по Форлан. :):D

Според Скај Италија, Интер ќе инкасираат 25 милиони евра плус бонуси, а се планираат трансфери на Тевез, Форлан и евентуално Касемиро, Кучка најверојатно ќе дојде или во Јануари или наредно лето.

Oти не е повикан Снајдер за пријателскиот дуел против Олимпијакос?
Да не се спрема и тој за трансфер. :icon_lol:

Oти не е повикан Снајдер за пријателскиот дуел против Олимпијакос?
Да не се спрема и тој за трансфер. :icon_lol:
Он, Дејо и Лусио не се повикани, повреди, не ни тренираа со екипата, нема потреба да се ризикува со нив на пријателски меч, скоро недела дена до почеток на нова сезона.

Он, Дејо и Лусио не се повикани, повреди, не ни тренираа со екипата, нема потреба да се ризикува со нив на пријателски меч, скоро недела дена до почеток на нова сезона.
Па на Тим Трофео ги играше и двата меча Снајдер, не се пожали на повреда колку што забележав. На тренинг ја има здобиено?

Снајдер рекол на Морати дека нема да може да го одигра овој натпревар против Олимпијакос поради семејни проблеми и затоа не е повикан

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom