DonRistovski
Peace Disturber
- Член од
- 1 септември 2009
- Мислења
- 3.583
- Поени од реакции
- 4.610
Ето ќе се побрка од ТОПЛИОТ бран во Русија
Инаку повеќе сакам Тевез да дојде во Интер него Форлан.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зарате сто пати подобро да дојде отколку Форлан татко му денес изјави Ето ако си оди Форлан оди во Интер,
Зарате првата година беше себичен последните две игра поназад овој Реја крило го игра и е далеку потимски играч.
Камо да дојде Маурито има предиспозиции да стане голем играч само Морати му влегол во глава Форлан веќе некопку сезони се обидува да го земе.Инаку Интер ќе даде 7-8 мил за Форлан(Милан Кака го зема за тие пари)а ако дојде некој од Тевез и Зарате тоа ќе е само во случај на позајмица.
А читам демек само Форлан ќе дојде на место на Ето.
Се решава тоа со себичноста во Интер да дојде нема да е исто а и веќе не е како што беше себичен првата година,Добар играч е Зарате ама проблемот е што се сака сам да направи да издрибла и гол да даде треба тимски повеќе да игра и како што знам оваа година едно време Еду Реја го изостави неколку меча само незнам дали поради караница или нешто друго.![]()
22 милиони ?????? ц ц ц ц а јас па си реков 35 ќе му земиме :smajlistosipukavonoga:Скоро договорено е со Ето да премине во Анжи за 22 милиони + бонуси![]()
Tака прочитав а може да иснесува и повеќе од таа сума ќе видиме за некој ден колку го продале.22 милиони ?????? ц ц ц ц а јас па си реков 35 ќе му земиме :smajlistosipukavonoga:
Он, Дејо и Лусио не се повикани, повреди, не ни тренираа со екипата, нема потреба да се ризикува со нив на пријателски меч, скоро недела дена до почеток на нова сезона.Oти не е повикан Снајдер за пријателскиот дуел против Олимпијакос?
Да не се спрема и тој за трансфер.![]()
Па на Тим Трофео ги играше и двата меча Снајдер, не се пожали на повреда колку што забележав. На тренинг ја има здобиено?Он, Дејо и Лусио не се повикани, повреди, не ни тренираа со екипата, нема потреба да се ризикува со нив на пријателски меч, скоро недела дена до почеток на нова сезона.