Фан Клуб: Интер

Форлан изгледа 90% иде во Интер, следен или Лавеци или Тевез.

Аирлија де :)... Форлан више ако иде ке игра на местото на Ето,Тевез десно Снајдер плеј Пацини централно... само уште малце средината,ајде или Касемиро или Монтоливо нека пушти срце Морати,и така чуда правел од секад,т,е не изненадувал на крај.

Аирлија де :)... Форлан више ако иде ке игра на местото на Ето,Тевез десно Снајдер плеј Пацини централно... само уште малце средината,ајде или Касемиро или Монтоливо нека пушти срце Морати,и така чуда правел од секад,т,е не изненадувал на крај.

Тевез би играл на местото на Ето , Форлан ќе игра на местото од Милито/Пацини 20000000000000000000000000% :D

Него овој Џонатан што фактор беше на утакмицата, ептен загубен ми изгледа. :confused:

Него овој Џонатан што фактор беше на утакмицата, ептен загубен ми изгледа. :confused:
Остај ти Џонатан ама јас уште неможам да искапирам што позиција играше Занети? :cautious:

Занети беше крш ....Треба да му се дае место на клупа .... Камен е ...се губи ... Јебеш ил капитано мано , готов е ...

Џонатан беше сосема океј, без ниедна грешка. Милито си спие у офсајд али си брцна голче у негов стил. Не е толку битен купов, али мене ми е мило што го освоија и не верувам у такви глупости дека ради ова нема да освоиме, и така не сме главни фаворити со овој моментален состав.
Јуве добро се засилил, очекувам од нив да се борат за првото место.

Мене ми изгледаше Занети дека игра како централен бек сепак не е за таа позиција се губи ама рано му е уште за клупа. Изгледа договорено е со Форлан да премине во нашите редови. :)

Џонатан и Оби добри беа ...Џонатан ме бендиса плус дека млади можат машини да станат ...

Честито трофеј си е трофеј ..остајте малер шо велат дека е и такви шеги :)
--- надополнето: Aug 18, 2011 10:23 PM ---
Мене ми изгледаше Занети дека игра како централен бек сепак не е за таа позиција се губи ама рано му е уште за клупа. Изгледа договорено е со Форлан да премине во нашите редови. :)

Занети беше CB :)

Ја во една ситуација на темава пишав дека можно е апла ако имаат проблеми во одбраната и Занети да игра централно во онаа тројка од одбраната, или лево или десно, истото важи и за Камби.
Гасперини знаел ова да го практикува во Џенова а изводливо е и во Интер, така да како што реков, ако апла немаат опција за одбраната како што правеше и Мурињо со Камбијасо, еден од Занети и Камби ќе се префрлат на тој дел од теренот.

Џонатан инаку беше солиден, воопшто не делуваше изгубен баш напротив, беше еден од оние кои се оставија што е и нормално со оглед на тоа дека секоја минута помината со тимот дал на подготвителен меч или тренинг за него е простор повеќе за да се наметне кај тренерот а и да се покаже солидно пред навивачите.

Да Занети играше како централен дефанзивец, мислам на местото на Киву. И ако веќе мора да се игра во прва постава мислам дека тука би било најдобро. Ретко прави грешки во позиционирање, супер е еден на еден против најголем дел од играчите, знае да изнесе топка квалитетно.

И мене ми се свиѓаше Џонатан. Изглеа како многу добро избалансиран бек. Супер замена за Маикон според мене.
Него најголем впечаток ми остави Оби искрено. Детево игра многу добро и треба мислам да се проба конечно и на негова природна позиција. Прав модерен играч од средина и прав тип на играч шо ни фали.
Исто и Камбијасо ми остави добар впечаток, изгледаше баајаги физички подготвен. Можда оваа позиција во системот на Гасперини ќе му одговара.
Во Кастањос има многу потенцијал, ама ќе му треба да време да се навикне и да биде поефикасен со топка. За неколку години, може да биде многу добар шпиц.

I spored prethodnite raboti zaklucivme deka ovaa godina ke ni bide maler posto go osvoivme ovoj kup .

Одлична игра на Оби повторно...ми се свиѓа како се справи со Красич..едноставно не му даде да дише..Фараони се труди, но има уште многу да учи...Џонатан покажа солидна игра...кога би земале во обзир дека се врати од повреда и нема играно скоро 3-4месеци...и тек се очекува од него повеќе. Исто би додал за Милито дека овој гол што го постигна е добар за да влезе со поголема самодоверва оваа сеезона.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom