Фан Клуб: Интер

Ето не се ни поздравил со навивачите било полно на тренингот 2000 само се поздравил со играчите демек читам Снајдер пробал да го убедува ама ништо на навивачите ни рака не кренал.
Се продаде за пари Кака и Роналдо Сити им нудеше камиони со пари го одбија Ето на северниот пол за пари ќе игра.Ај да има 35 како што прават другите големи играчи што играт по арапските држави тој 30 меѓу најдобрите отиде во Русија.
Инаку најблиску според скај сме биле до Форлан.Замислете атлетико Агуеро го продаде само што не објавиле ангажманот на Фалкао.
На Форлан не сметат но тука е чичко Морати како едно време газдата на Рома му се смееше го зазнал со Батистута ова е иста ситуација Морати и по светското проба да го ангажира Форлан но не успеа.За напаѓач многу се 32 год полус има пад во форма.

Абе Ето и самиот кажа дека ова е последна шанса за добар богат договор во неговата кариера и типот се има освоено уште Светско Првенство му фали да комплетира се плус 20 милиончиња и не е мала ствар фала му за се време е за Тевез :)

Па голем ташак ако не се поздравил со навивачите или ако не им кренал рака,сепак во нивните очи може на крај да излезе предавник,тенка е линијата меѓу тоа да бидеш обожуван од навивачите и од кога ќе си заминеш од клубот или да бидеш окарактеризиран како предавник...
Си отиде по парите,со здравје нека му е,сега Бранка да се наврти околу Тевез и Лавеци,да ги земе двајцата,тоа ќе бидат трансфери и пол накај два,первезии.

во секое време би одбрал тевез и лавеци за ето!!!

Добар ти пат Ето кон ЗАТОПЛЕНАТА Русија.Ти благодариме за се што стори за ИНТЕР!
Само откако ќе стигнете со Иосоно таму те молам врати го назад со 50 илјади евра,пошто без него не е интересно во нашиов фан клуб!

Гледам Форлан е се поблизу до Интер, па за 5мил и да не се покаже или да изигра една сезона добро се исплати. Форлан исто така и не е само добар голгетер туку и добар асистен..

Гледам Форлан е се поблизу до Интер, па за 5мил и да не се покаже или да изигра една сезона добро се исплати. Форлан исто така и не е само добар голгетер туку и добар асистен..

Тој ке дојде за 5 милиони али плата ќе зема 3.5 до 4 милиони е после ќе биде тешко да го продадеш и плус човек во години а знаеме дека сите што земаат плата 3 милиони и повеќе нејќат да си одат од Интер ( Пандев, Мунтари, Ривас ...)

Добар ти пат Ето кон ЗАТОПЛЕНАТА Русија.Ти благодариме за се што стори за ИНТЕР!
Само откако ќе стигнете со Иосоно таму те молам врати го назад со 50 илјади евра,пошто без него не е интересно во нашиов фан клуб!
Тој за казна од 50 евра се расправа... циција... :pos:

Тој ке дојде за 5 милиони али плата ќе зема 3.5 до 4 милиони е после ќе биде тешко да го продадеш и плус човек во години а знаеме дека сите што земаат плата 3 милиони и повеќе нејќат да си одат од Интер ( Пандев, Мунтари, Ривас ...)
Е нејќат, Бате Пандев е и во право што нејќе..сака да се докаже во Интер и јас не сум да се шитне. А за Мунтари,Ривас и Марига 100% си одат, од сите само Мунтари е проблематичен што сака да оди во добар клуб не во Галатасарј ил Рајо Ваљакано

Тој за казна од 50 евра се расправа... циција... :pos:
Иосоно помеѓу 50 и 50.000 разликата е во неколку нули само.Кај учел тој од Камерун школо,ако ние од Македонија не го превариме кој ќе го превари.Без гајле!

Форлан не ми смета да дојде,тој е класа играч и може да реши утакмица со еден потег:)!Знам дека има 32 години али еве го и Раул има 33 па видете лани што направи со Шалке,нека не ве бунат годините кај напаѓачите бидејки тоа не е мерило за нивните квалитети!

Е нејќат, Бате Пандев е и во право што нејќе..сака да се докаже во Интер и јас не сум да се шитне. А за Мунтари,Ривас и Марига 100% си одат, од сите само Мунтари е проблематичен што сака да оди во добар клуб не во Галатасарј ил Рајо Ваљакано
Се согласувам и јас не сакам Гранде Пандев да се шитне,пошто ова Баварциве уште имаат кошмари од него.Ама и Лавеци овие лудиве мафијаши го преценуваат.20.милиони +Ел ГРанде Мачедоне за Лавеци!

Се согласувам и јас не сакам Гранде Пандев да се шитне,пошто ова Баварциве уште имаат кошмари од него.Ама и Лавеци овие лудиве мафијаши го преценуваат.20.милиони +Ел ГРанде Мачедоне за Лавеци!
Па и Интер не се будали да даваат 20+Пандев ....Па интер не го зема Руни или Тевез па да бараат толку...Поише би сакал Пандев да остане, него да дојде Лавеци

Па и Интер не се будали да даваат 20+Пандев ....Па интер не го зема Руни или Тевез па да бараат толку...Поише би сакал Пандев да остане, него да дојде Лавеци

Нека остане Пандев не викам не али да игра како што играше кога дојде од Лацио :)
И да 20 милиони + Пандев е многу.
--- надополнето: Aug 15, 2011 6:45 PM ---
►Според Скај Спорт,Интер е во предност над конкурентите за младиот
Бразилец од Сао Паоло,Касемиро.Техничкиот директор на Рома Валтер
Сабатини исто така е во преговори со агентот на Касемиро,но сепак
се вели дека Интер е најблиску до него.

►Според Италијанскиот портал Фиренцфола.ит Интер покажува повторно
интерес за Италијанецот Рикардо Монтоливо.Новиот тренер Гасперини
кај него гледа идеалност за средината и го посакува во неговиот тим.Дали
Морати ќе го купи него и ќе му приреди изненадување на Милан,кој веќе
долго време го следи него.

Kajgana Shop