Фан Клуб: Интер

Учествуваше Коутињо во акцијата за голот на Бразил иако 90% работа заврши тој што погоди пречка по што на празно 9ката даде гол, нејсе, најмногу ме импресионираше голманот на Бразил, искина.

Мислам не... ја додуша не го ни забележувам на терен...
Како бе, тој што цело време ја губи топката, 10че носи :D

Иначе ти кажав веќе на фб деко, не беше Кутињо, ваљда Енрике беше, а патем имаше 2 офсајди, и од Енрике кога му ја даде Кутињо топката, и од Вилијам кога го даде голот...

Учествуваше Коутињо во акцијата за голот на Бразил иако 90% работа заврши тој што погоди пречка по што на празно 9ката даде гол, нејсе, најмногу ме импресионираше голманот на Бразил, искина.
Како ги фаќа ниските и тоа по дожд...

Овој подобар е и од Вивијано, стварно ѕверотиња им е голманов и тој 20ката што влезе од клупа си кине десно.

Овој подобар е и од Вивијано, стварно ѕверотиња им е голманов и тој 20ката што влезе од клупа си кине десно.
И на крај како што го попија синоќа Аргентина на пенали од веќе добиена утакмица со предност од 2 пенали, така и овие ќе си напраат.:D
Добри измени имаа и Бразил и Шпанија
Иначе 20та е Негуеба...

Оскар им беше најдобар до сега на првенствово, страшен е дечково :)

Па реално Шпанија подобри беа а и на 1-1 им досудија офсајд кој не постоеше а играчов излезе 1 на 1 со голманот ... ама и онака овој ќе одбранеше. :)
Сеа на пенали сакам да го видам голманчево а овој Негуеба не е лошо да го скаутнат нареден период, кога ќе се врати во Фламенго.

Колку ми е само мило што испаднаа Шпанциве, многу антипатични ми станаа...

Brazil - Meksiko -------Francia - Portugalija ....Ako go pominat Meksiko ke igraat so pobednikot od Francia - Portugalija vo Finale!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom