Фан Клуб: Интер

Не знам што кур год става Сенси на 4-0 последна утакмица годинава, наместо да се до-рехабилитира

Mu presudija izglea na mota, steta, toa e koga ide da se kali trenerski u vakov raspar od klub u sred sezona.
3 nedeli na prvo mesto ili delba na prvo u redosled ne bile 10 godini, tazen podatok, ali ne e loso so ogled deka mesec ipol cel tovar na grb nosea dvajca igraci a pritoa timot bese mega mrtov u sredina i po stranite.
Steta za LS ama u globala zadovolen sum vo kakva nasoka odat rabotite sezonava i kako ja zavrsuvame godinava, mozese podobro u LS ali sto e tuka e, sledna utakmica 6ti januari, Napoli gosti.

p.s. Mota bese odgovoren za mladinskite kategorii u psg, nasive slabo igraat u prvenstvoto za primavera ekipi, ako ne cilja mota pak za trener na seniori nekade, neka go priberat koj kur, nas covek e, baska i stankovic go izgubivme radi ebanata zvezda
Автоматски споено мислење:

Esposito thanks Mum and Lukaku

80229651_2941404865909633_771900198271057920_o.jpg

80678808_2941404402576346_109661179470675968_o.jpg

Последно уредено:
Лукаку е чуден играч, не ми се веруваше што промаши сам пред гол прееска, за потоа во стилот на Роналдо(стариот) постигне голчиште.

Јас бев еден од тие што јадеа многу гомна за овој играч, но импактот што го има досега овој човек во Интер, е просто неверојатен, нешто што ни фалеше а и требаше долго време во клубот. Покажува дека не само што има фубалски квалитети, туку и дека е голем човек.

Mu presudija izglea na mota, steta, toa e koga ide da se kali trenerski u vakov raspar od klub u sred sezona.
3 nedeli na prvo mesto ili delba na prvo u redosled ne bile 10 godini, tazen podatok, ali ne e loso so ogled deka mesec ipol cel tovar na grb nosea dvajca igraci a pritoa timot bese mega mrtov u sredina i po stranite.
Steta za LS ama u globala zadovolen sum vo kakva nasoka odat rabotite sezonava i kako ja zavrsuvame godinava, mozese podobro u LS ali sto e tuka e, sledna utakmica 6ti januari, Napoli gosti.

p.s. Mota bese odgovoren za mladinskite kategorii u psg, nasive slabo igraat u prvenstvoto za primavera ekipi, ako ne cilja mota pak za trener na seniori nekade, neka go priberat koj kur, nas covek e, baska i stankovic go izgubivme radi ebanata zvezda
Автоматски споено мислење:

Esposito thanks Mum and Lukaku

Прегледај го приврзокот 225942

Прегледај го приврзокот 225943
Љуби га мајка...

Среќа во несреќа ги начекавме овие што ќе играат Серие Б догодина, во вистински момент. Ако се опорават брзо Санчез и Барела, не гледам причина да не играме за титула.

Зошто рачунате на Санчез...па и да се врати, после 2 утакмици пак ќе се повреди...готов е тој..

Рутинска победа, добро одиграно. Очигледно е колку прави разлика Кандрева. Мора да се купува лев бек, приоритет број 1 за Јануари.
Да бидеме реални, го имавме можеби и најслабот противник сезонава. Не очекував толку слаба и незаинтересирана Џенова, иако добро ни дојде.

Секоја чест за Лукаку, голем гест кој значи многу за дете од 17 години. "Меаца" да го скандира твоето име на 17 години е нешто несекојдневно.

Конечно се врати и Сенси, не можам веќе да го ја гледам неспособноста на Весно. Здравко Кузманович ке биде покорисен од него.

Најслабиот противник? Да.
Едвај крпиме прва постава? Да.
Дали Интер до лани фиксно ги киксаше ваквите утакмици? Апсолутно.

Години наназад дерби утакмиците ги играме и повеќе од успешно, за да дојде некој Фросиноне да ни се измоча. Бар сезонава знам дека против ваквите боранија екипи правиме по 20 шанси за гол, а не даваме за 1-0 и да се молиме да не примиме. Затоа и сме таму кај што сме на табелата, бидејќи имаме тренер со идеја и со визија што сака да постигне, а не некој што го играше Ранокија шпиц и се надеваше на гол.

Не ја глеав утакмицава ама Гаљардини голче и пенал, дечково е само за вакви противници, Кандрева асистенција ала Бекам, добар и Лукаку...

Јас за пеналот се слагам дека не требаше да го дадат на Еспозито, 2-0 и уште доста за играње, еден глуп потег и се менува утакмицата, иако бос противник, нека почне да дава од игра Еспозито голови па ќе шутира и пенали.

Јас за пеналот се слагам дека не требаше да го дадат на Еспозито, 2-0 и уште доста за играње, еден глуп потег и се менува утакмицата, иако бос противник, нека почне да дава од игра Еспозито голови па ќе шутира и пенали.
Се е добро штом добро се сврши.

Се е добро штом добро се сврши.
Да, ама треба да се антиципира претходно.
Него, не е на Лукаку да одлучува кој ќе шутира пенал, верувам дека се консултирале со Конте.

Да, ама треба да се антиципира претходно.
Него, не е на Лукаку да одлучува кој ќе шутира пенал, верувам дека се консултирале со Конте.
Па на кого е? Он и Лаутаро се пеналџиите во екипа, се менуваат цело време, еднаш едниот следен пат другиот, а во ситуација кога го нема Лаутаро кој е пеналџијата? И не сфаќам што има врска што му дал пенал да шутира на 2-0, баш сериозен и напнат резултат нема што, пичку матер. Па и да го утнеше јак стап, 10-0 ќе ги тепавме, најмртва екипа на свет е Џенова. Ептен џентлменски потег на Лукаку (или што би рекол дон Ристовски џентАлменски хихихихих), да се тргне притисокот од Еспосито и да му тргне (се надевам) со давањето голови.

Па на кого е? Он и Лаутаро се пеналџиите во екипа, се менуваат цело време, еднаш едниот следен пат другиот, а во ситуација кога го нема Лаутаро кој е пеналџијата? И не сфаќам што има врска што му дал пенал да шутира на 2-0, баш сериозен и напнат резултат нема што, пичку матер. Па и да го утнеше јак стап, 10-0 ќе ги тепавме, најмртва екипа на свет е Џенова. Ептен џентлменски потег на Лукаку (или што би рекол дон Ристовски џентАлменски хихихихих), да се тргне притисокот од Еспосито и да му тргне (се надевам) со давањето голови.
Е ај на кого е? На Конте е, не може Лукаку да одлучува кој ќе шутира пенал. Утре може ќе им текне да шутира Дамбросио. Ама сигурен сум дека Конте одобрил.

Тоа што се менуваат Лукаку и Лаутаро е одлука на Конте, кој е посигурен на утакмицата тој да шутира.

Колку сака нека се мртви, Интер сме, колку и да не сака Конте да не признае :)

Ја би му дал да шутира пенал дури и при негативен резултат, голем кур.

Шансите при пенал се 50-50, нема тука многу филозофија. На пример можеше да се случи, Лукаку да настојува да го шутира пеналот, па да го промаши, и што тогаш?!

Сепак и Еспозито е професионалец, чим дошол до тоа ниво да игра прва постава во Интер, зошто да не шутира и пенал, а башка што е и напаѓач, и имаше потреба од првенец за мотивација.

Јас мислам дека пред се, за една екипа е најважно позитивната атмосфера во клубот. Јас уште кога заврши мечот го пофалив Лукаку за одлуката да му се препушти пеналот на Еспозито, тоа докажува дека на момакот на преден план му е позитивната атмосфера во клубот, и дека не дошол тука со намера да се докажува кој заслужува да шутира пенали.

Сигурно е случајност што Пирло, Тоти, Бекам, Роналдо, Меси шутираат пенали кога е 50-50, можеа на пример Кркиќ, Броки, Дакур да шутираат.
Се тоа супер што не е суетен Лукаку, тоа не е дискусија

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom