Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
galjardini sasvim korektno ja igra sezonava, sakal da priznaes ili ne, voopsto ne e los, za razlika od vesino kolku tolku se adaptirase na sistemot na konte.Средниот ред Весино-Валеро-Гаљардини....доџите сад
na lukaku, site stoperi plus vesino i galjardini, site dobri so glava, biva li da si tolku ekstravagantno glup i da se fakas za ova. Jakiot esposito, 0 golovi so glava od prekini u kariera, ne zamaraj.Vidi go Konte go stail Esposito korni da izveduva... 186 e visok, neka izveduvaat Kandreva ili Biragi, neka ne kur mi izigrava Roj Hodzson od angliska repka koga go stavase Kejn da mu izveduva korni.
Abe dali ti se obrati nekoj tebe? ABE IZGUBI MI SE I TI I TIE 30% NA NAPOLIna lukaku, site stoperi plus vesino i galjardini, site dobri so glava, biva li da si tolku ekstravagantno glup i da se fakas za ova. Jakiot esposito, 0 golovi so glava od prekini u kariera, ne zamaraj.
majka ti mi se obrati i mi rece de priberi go pustiov niz cel internet zamara zaso esposito izveduval korneri lugje mu se smeat.Abe dali ti se obrati nekoj tebe? ABE IZGUBI MI SE I TI I TIE 30% NA NAPOLI
Kakov grev majko mila. Idi be misli deka ke te goni UJP ako izvadis 6000 denari od bankomat i ne zamaraj, ti ebam toa sramot.majka ti mi se obrati i mi rece de priberi go pustiov niz cel internet zamara zaso esposito izveduval korneri lugje mu se smeat.
iposledoiebime
I use 30 mil da mu dadat za site 100% sansi sto gi promasi protiv Roma-Barselona-FiorentinaНа Лукаку 30 милиона бонус да му дадат пошто цела сезона ни зависи од него. Ѕвероња е, не се чува.
Лукаку џентламенMerak ke mi se naprai ako Esposito dade golce, ke se isposere od sreka maliot.
Која утакмица ја гледаш? Џенова има вкупно 1 шут на гол, збориш активен резултат у гости на 2-0 60та.ova bese smesno malce, odma kako pokaza na bela tocka sudijava esposito odma otide da go moli lukaku za da izvede.
Brao za lukaku, uste bese aktiven rezultatov ipak so ogled deka e 60ta.
Odlicen zbor dzentlAmen.Лукаку џентламен![]()
a sto e cudno od toa deka e aktiven rezultat 2-0 u 60ta, i eden primen glup gol, a preku 10 takvi primivme sezonava, od nisto, moze da go promeni tekot na nastanite. Sto e bitno kako igraat genoa, i spal bea nubovi pa posle dadeniot gol smesta se smenija rabotite na teren. Ko od vcera da gleame fudbal pa cudno da e kazanotoКоја утакмица ја гледаш? Џенова има вкупно 1 шут на гол, збориш активен резултат у гости на 2-0 60та.