Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.035
- Поени од реакции
- 61.980
Олабај Бене, празници се.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
50-50 :=Олабај Бене, празници се.
Сигурно е случајност што Пирло, Тоти, Бекам, Роналдо, Меси шутираат пенали кога е 50-50, можеа на пример Кркиќ, Броки, Дакур да шутираат.
Се тоа супер што не е суетен Лукаку, тоа не е дискусија
Џентламен напишав да ти ебам племе неписменоПа на кого е? Он и Лаутаро се пеналџиите во екипа, се менуваат цело време, еднаш едниот следен пат другиот, а во ситуација кога го нема Лаутаро кој е пеналџијата? И не сфаќам што има врска што му дал пенал да шутира на 2-0, баш сериозен и напнат резултат нема што, пичку матер. Па и да го утнеше јак стап, 10-0 ќе ги тепавме, најмртва екипа на свет е Џенова. Ептен џентлменски потег на Лукаку (или што би рекол дон Ристовски џентАлменски хихихихих), да се тргне притисокот од Еспосито и да му тргне (се надевам) со давањето голови.
Златан се врати во Милан а ние никако да го потпишеме Лавеци.
Ја уште несакам да верувам дека се сериозни миланезите за муабетов со шлакањетоКога ќе земе да ги шамара на тренинзи![]()
Ja mislam deka mnogu se seriozni, zalno ama vistinito.Ја уште несакам да верувам дека се сериозни миланезите за муабетов со шлакањето![]()
Слободно нека ги земат и двајцатаИма шпекулации дека ЈуБентус се интересира за Видал и Журу, како замени за Џан и Манџукич.
Може за инает да ги земат
Se slagam i jas podobro ovoj od udineze da go soberat De Paul( ako ne zgresiv imeto)Слободно нека ги земат и двајцата
Мислам дека се бара некој искусен играч.Se slagam i jas podobro ovoj od udineze da go soberat De Paul( ako ne zgresiv imeto)