Фан Клуб: Интер

Тоа што јас го гледам ко проблем е во начинот на водење на тимот, не толку во резултатите. Прво, лани се коцкавме до задње за Лига Шампиони и веројатно не ни ја заслужувавме. Второ годинава исто, комотно бегавме на 3то место, и сеа ќе се тресеме до крај. И трето, најважно, многу добар скор има на дерби натпреварите, а на натпреварите со мали екипи има brain farts. А не дека ако дојде Чоло или Конте ќе сме шампиони, јасно ни е тоа на сите дека тоа е лимитот на тимот.
Nema sto da se tresete samo inter milan i lazio ke se borat za 3to i 4to, a baska sto milan sega ke igra protiv jakite, dosea sve sto tepase bese protiv malote timcinja.. sigurno ke ide inter vo LS bidejki ne se ni milan ni lacio timovi sto ke vlezat u jaka forma do kraj i ke imaat minimum 5-6 pobedi..

Абе кај ви се статистиките за изџогираните километри на Брозовиќ, се расипа мерачот?

Ништо не играме, ама коа ќе видам дека некој ми џогира одма иде на хејт листа (ко Кондогбија на времето)

Страхоша вакви топки на тренинг не добива, и него не му беше јасно што се дешава.

Спалети и измените е веќе кажано се.

Кога и Рома изгуби попладнево, како навивачи на Интер, требаше да ви биде јасно дека ќе изгубат. Така да, не се нервирајте без потреба. :D

Брозович се врати на старото познато ниво, со театрални мафтања на рацете и дремење на терен. Ми фалеше тој Брозович.

А мене ми фалат очигледно играчи како Занети, Снајдер, Мота, Милито...
Играчи со дисциплина, зрели луѓе и фудбалери, прави професионалци, а вас балкански ретардоси со 0 потенцијал како Броз и Перо.

Отсекогаш истото мислење го имав, во нити еден момент не го сменив. А за вас не знам.

Последно уредено:
Спалети си ја удрил главата на пат кон соблекувална изгледа. :pos:
Икарди требаше да биде повикан, кога веќе тренира со тимот, џабе пробува да си ја покрие одлуката со вакви драми и изливи на емоции.
Имајќи во предвид што и овој е дете, ништо чудно сега да рече, "епа сеа јас пак не тренирам". :LOL:

Нема еден возрасен во клубов изгледа. Марота веројатно веќе размислува за пензија после 3 месеци во клубов. Сигурно и шеќер и притисок и холестерол му е покачен до сега. Да работиш две недели во клубов, те прави подобен за пишување мемоари и неколку години интензивна психотерапија, со експерт кој ќе напише докторска благодарение на тоа искуство.

ХАОС ВО ИНТЕР!
Лучиано Спалети отпуштен после мечот со Лацио, до крај на сезоната тренер ќе биде Валтер Зенга. Жанг најави дека Икарди се враќа во тимот и вратена му е капитенската лента

јака 1во априлска

ХАОС ВО ИНТЕР!
Лучиано Спалети отпуштен после мечот со Лацио, до крај на сезоната тренер ќе биде Валтер Зенга. Жанг најави дека Икарди се враќа во тимот и вратена му е капитенската лента

јака 1во априлска
Ваа уш појака е:

Inter Club Armata Macedonia
27 mins ·

Како што можевте да видите, Ханда имаше мала повреда на десниот образ. Газета дело спорт пишува дека токму тоа е причината за неиграњето на Икарди. На последниот тренинг дошло до физичка пресметка за капитенската лента..

56184332_10156926268015309_7708990925044711424_n.jpg

бог хумора

Добро бе, кој ја води страницава? Каков класичен селчо бреј, сеоски хумор... уште појше мака ми падна од поразов кога ми текна која екипа бевме кога правевме интернет страници и форуми, Ио праќаше штампани маици по автобуси, а сега, глеј ги бе ццц...

Него, вистина е ова Спалети за Икарди што го изјавил?

Спалети во неговиот добро познат кукавички стил се обиде да ја префрли топката на Икарди. Излезе од контрола тотално, почна да вика дека било срамота што играч преговарал со клубот за да игра, па затоа не го играл... а заборава дека што и да беше заврши и играчот му беше подготвен за играње, а тој немаше напаѓачи. Нити пак треба да го интересира како тренер кој и што преговарал, тоа не е негова работа туку на управата. Клубот и Икарди го надминале спорот и требало да биде повикан и да седи на клупа, тоа го очекувале сите. Ама магот реши да покаже мускули и ги изненади сите, од Икарди до Жанг.

И сега кога ја усра за сите пари, почна да блада на прес конференција, повторувајќи дека има кредибилитет, дека работи 22 години и тоа му дава кредибилитет... а како што знаеме од Џофри и Тајвин во ГоТ, кралот кој мора да повторува „Јас сум крал!“... не е крал.

Клубов е во тотален неред, секој си прави што сака. Јас ваков хаос не памтам, ова е невидено. Веројатно поради младоста и неискуството на Жанг јуниор, луѓево се опуштија. Малиот треба да порасне еден пар и да исшутира едно 20 луѓе од клубот, од управа до играчи. Нема друго.

Radi izjavana vcera na Spaleti bi go izbrkal sssssssssmesta od klubot, onaka na kloci bez da znae sto go snaslo. Mesto da zamara za Ikardi trebase da se izvini na site fanovi za onoj rak vcera kade ne mozevme 90 minuti sansa da napravime. Ikardi ne pravel razlika majkoooo mila, ne be majka ti pravi sve da ti ebam jas na tebe, lani so Milan 3 2 koga tepavme kerka ti li ja napravi razlikata, u usta te gagjam kopile edno mrdnato. Tocno e toa deka Ikardi ne e Mesi, ama vo ovoj Inter i te kako pravi razlika.

U pravo e Io, treba da letaat dosta glavi, daj nekako da ja izvadime sezonava i da se plasirame vo LS, sekako 101 % sum ubeden deka roshaviov nema da ni e trener slednata sezona. Abe kako za inat da ide protiv klubot, pa sve da mu ebam jas na nego uuuuuuuuh ama go zamrazev lelleele ej :mad:

Добро бе, кој ја води страницава? Каков класичен селчо бреј, сеоски хумор... уште појше мака ми падна од поразов кога ми текна која екипа бевме кога правевме интернет страници и форуми, Ио праќаше штампани маици по автобуси, а сега, глеј ги бе ццц...

Него, вистина е ова Спалети за Икарди што го изјавил?
Вистина е а страната ја водат идиоти за нијанса поглупи од Панче, Славчо Сани и Ивица, со исклучок на два тројца.

Posle ovie performansi na Handa ne znam kako nekoi likovi tuka tvrdat deka ni treba nov golman... Klasa nad klasite e. Ama ajde ke cekame eden eban kiks u sezona i ke broime kolku bodovi ni izgubil.

Posle ovie performansi na Handa ne znam kako nekoi likovi tuka tvrdat deka ni treba nov golman... Klasa nad klasite e. Ama ajde ke cekame eden eban kiks u sezona i ke broime kolku bodovi ni izgubil.
Koi performansi, sto stoese ukocen na linija namesto da iskoci pri golot na Lazio?
Da ne se sfatime pogresno ne deka on e neso kriv za ova vo Inter ama ne go velicete do tolku zaso ne e do tolku dobar kako sto tuka se prikazuva. Plus 36 godini ima, Inter treba od slednata godina seriozno da razmisli za investiranje na golmanskata pozicija.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom