Фан Клуб: Интер

Не треба да ви се мешам у ваши мислења, ама многу сте нереални за вашите очекувања за Спалети.. Зошто? Затоа што не го води тимот под очекувањата.. Во ЛШ бевте 3ти по квалитет у вашата група и завршивте 3ти, во СА сте 3ти по квалитет и моментално сте таму.. Апсолутно не е под очекувањата

Abe kakov trener e ovoj Kjelarduva pa ova zamenive ccc. Abe ova li e trener

Не е можно бе волку да си малер, цело второ полувреме сме во нивна половина и НИШТО.

https://www.inter.it/en/news/63671/luciano-spalletti-extends-inter-contract-to-2021
Ај со среќа нека е.Конечно нормален и саглам тренер најдовме ,бел бумбар за продужувањето на договорот (y)
Eve nekoj na ova se raduval i posle 'orizarite' bile krivi. Pa bile sto mu odele po gzot sto mu ispolnile ultimatumi pa uste Nidza go baral moralo da mu se donese.

Не треба да ви се мешам у ваши мислења, ама многу сте нереални за вашите очекувања за Спалети.. Зошто? Затоа што не го води тимот под очекувањата.. Во ЛШ бевте 3ти по квалитет у вашата група и завршивте 3ти, во СА сте 3ти по квалитет и моментално сте таму.. Апсолутно не е под очекувањата

Тоа што јас го гледам ко проблем е во начинот на водење на тимот, не толку во резултатите. Прво, лани се коцкавме до задње за Лига Шампиони и веројатно не ни ја заслужувавме. Второ годинава исто, комотно бегавме на 3то место, и сеа ќе се тресеме до крај. И трето, најважно, многу добар скор има на дерби натпреварите, а на натпреварите со мали екипи има brain farts. А не дека ако дојде Чоло или Конте ќе сме шампиони, јасно ни е тоа на сите дека тоа е лимитот на тимот.

znaev deka nema da tepame, tipuev na x, ali ne sum iznenaden i od porazov.
Natprevar so vakvo znacenje, 0 seriozni priliki za gol za 90 minuti, i sea smrdezov ke mi objasnue posle utakmica 20 minuti sto ne cinelo, kako on imal ideja so koja inter ke go igrale najdobriot fudbal na planetata, ama nesto ne stimalo.

zzgubi se od inter be uste vecerva.

Хаха, утакмицава е олицетворение на цела сезона. Многу ме интересира кој ќе понесе одговорност во случај да бе се пласираме во ЛШ. Искрено, јас не гледам вина во Спалети, туку во управата. Реално, треба да си тотално неспособен за да го чуваш ова копилево на клупа.

Не ми се верува дека ова се случува и дека од Интер направија второразредна екипа. Се претворивме во Рома и Лацио. Ова е поразително, едноставно не ми се верува дека Спалети ни е тренер и дресот го носи некој ко Дамброзио, Брозовиќ, Перишиќ и Кандрева.

Добро да му ебам мајката, до толку нема некое дете од Примавера напаѓач ?! Некој што знае да игра шпиц, а не Балде да се мачи на скроз неприродна позиција..?

Цело време напаѓавме, се гледаше дека ние повеќе посакувавме нерешено од Лацио ама ете, не успеавме да ја надмудриме нивната гранитна одрбана. :(

Добро да му ебам мајката, до толку нема некое дете од Примавера напаѓач ?! Некој што знае да игра шпиц, а не Балде да се мачи на скроз неприродна позиција..?
imase, colidio, malce smesno bese koga trebase da se iskoristi tretata izmena, i gi pokazaa vo kadar nego, joao mario i mislam dalbert kako gledaat nakaj spaleti, i ne bea sigurni koj e viknat, pa colidio deluvase ko potajno da se nadeva deka e on ...

normalno, magot izvadi napagac, a go stavi joao mario, jer go ima izmisleno fudbalot kako sport i znae sto pravi.
Iskreno i da e tocno toa so 20m osteta da mu plakaat, pa i 40 neka se, nisto ne e ova vo sporedba so stetata koja on ko aktuelen trener moze da ja nanese na timov.

Pak prva izmena vo 75ta pravi xD Ne znam sto da kazam osven deka saat i pol pozaludno ne mi prosle u zivotov, a prilicno mizeren mi e istiot.

Go vadi edinstveniot napagac i go stava Mario, sto sakase so ova, sredina da osvezi? :D ovoj ako ostane trener i sledna sezona ke se obesam.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom