Фан Клуб: Интер

va e mozebi i najvazniot mec do ovoj del od sezonata vo prvenstvoto, so ista vaznost e i ko prethodniot, milan denes izgubi, baska sto igraat so direkten rival isto za LS, baska sto i roma ima tezok mec so napoli doma.

Нас секој натпревар ни е "најважен" :D
Ние не можеме по полесниот пат, мора секогаш потешкиот.

Нас секој натпревар ни е "најважен" :D
Ние не можеме по полесниот пат, мора секогаш потешкиот.
taka i ke bide najverojatno, ama so eventualna pobeda utre ke go trgnat pritisokot pak od grb koj im se natalozi periodov, odnosno, polesno e da se igra koga imas dzokeri za koristenje, e sea sto najverojatno smesta ke gi iskoristat potoa toa e drug muabet :)

inace magot trenerski spaleti go kiknal ikardi zaso ovoj ne sakal da se izvini pred site igraci

According to the Corriere della Sera newspaper, Spalletti started the session with all the players present and asked Icardi if he wanted to say something. The Argentine replied he had nothing to say, having already cleared the air with Coach and club, but this irritated Spalletti.

Daj neka mu kaze nekoj na covekov deka uste sezonava e trener, ne mora da glumi sea ludilo i onaka kasno mu e, nekade u noemvri trebase da pokazue muda i avtoritet pred igracite.

Daj neka mu kaze nekoj na covekov deka uste sezonava e trener, ne mora da glumi sea ludilo i onaka kasno mu e, nekade u noemvri trebase da pokazue muda i avtoritet pred igracite.

Дека е уште сезонава тренер, затоа глуми тренериште. Затоа не се остава до крај на сезона, или го бркаш или не. Најголема грешка сезонава што не го избркаа вечерта после ПСВ.

Дека е уште сезонава тренер, затоа глуми тренериште. Затоа не се остава до крај на сезона, или го бркаш или не. Најголема грешка сезонава што не го избркаа вечерта после ПСВ.
Ja rekov deka ne gledam pricina zosto bi go ostavile kako trener posle PSV nekoi ovde mi se potsmevaa i me pravea budala. Eve aj logicki da gledame, sto mozese Spaleti dobro da donese posle toj mec? Sansa za titula nemase, Juve 50 boda ni begase, ispadna od ebeniot PSV doma, ja izgubi kontrolata vo soblekuvalnata... A da se napomene deka covekot do sega ima edna titula vo kariera so Zenit vo toa mrtvata monopol liga, plus lani znaeme kako ni se odvivase sezonata od dekemvri nataka, abe edna validna pricina nemase za da ostane vo klubov posle fijaskoto so PSV. Trener sto pravi izmena pri 2 2 na domasen teren protiv Torino vo 92 minuta, a ima 3 min prodolzenie za mene ne e trener, ne e ni covek nego obicno gomno e.

tacno @Io Sono Interista , 300 pati toa go pisav tuka, sea deka inter e najbiten, se nadevam deka nema na klubot da se odrazi toa so neigranje vo LS, ama pamtam i ti togas pisa i najavi deka ke ispuka kurslus kaj igracive zaso LS im bese jedina satisfakcija za igranje sezonava, a toa im umre protiv ebanite psv taka da normalna pretpostavka e toa, deka na del od igracite ne im bilo seedno, deka zagubile doverba u trenerot i slicno. Sramota e igrac ko ikardi seuste da ne vkusil nokaut faza ebago, isto i handanovic, ke razberev toa da im zavisese od direkten duel so barsa ili totenhem, ama so psv ... :facepalm:.
E sea ne znam kolku citas periodov a mene ic ne mi besee za veruvanje ova, 20m evra trebale da mu isplatat ako go otpustat. Ne znam kako e napraena ovaa matematika ali ova e mnogu, i ja ne veruev koga mi kazaa se smeev, vikav abe murdzo tolku ne gi odra junajted, ama posle gleam i GDS izlegoa so takva informacija.

Mozebi i zatoa se cekase krajov na sezonava, stoznam, ali eve nekoj ako e poupaten kako be dosle do takva brojka od 20m evra, do 2021 mu e dogovorot, 5 gi zima godisno ako ne se lazam, koj kur 20 da mu dadat ako go kiknat. Ali ako e ova tocno, ova e uste eden podatok koj veli deka i ausilio skoro site krediti u inter gi potrosi. :toe:

E sea ne znam kolku citas periodov a mene ic ne mi besee za veruvanje ova, 20m evra trebale da mu isplatat ako go otpustat. Ne znam kako e napraena ovaa matematika ali ova e mnogu, i ja ne veruev koga mi kazaa se smeev, vikav abe murdzo tolku ne gi odra junajted, ama posle gleam i GDS izlegoa so takva informacija.

Mozebi i zatoa se cekase krajov na sezonava, stoznam, ali eve nekoj ako e poupaten kako be dosle do takva brojka od 20m evra, do 2021 mu e dogovorot, 5 gi zima godisno ako ne se lazam, koj kur 20 da mu dadat ako go kiknat. Ali ako e ova tocno, ova e uste eden podatok koj veli deka i ausilio skoro site krediti u inter gi potrosi. :toe:
Прочитав за тие 20 милиони ама не ми се верува, не е можно таква глупост да направиле кога го договарале. Посебно што тој е изгорен да дојде во клуб како Интер, а не обратно, не гледам причина зошто би му дале таква привилегија.

Abe nema logika sto vi e, do 2021 dogovor ima, ne do 2030. Pustaat dezinformacii za da stvaraat pritisok samo.

Немој случајно да тепаме па покомотно да се одвоиме од 4то место. Ташаци.

Да можам би го убил на лице место Брозовиќ. Абе копилето не трча и не покрива своја страна цела утакмица и голот падна ради него. Па уште раце шири изиграва шериф да му ебам тоа фацата грда ретардирана да умре а. Не ми се верува дека тој и Перишиќ се газди во екипава, да ти ебам и тренер и управа и се.

А Спалети еј, од прва минута им ја препушта играта на ебаниот Лацио, не ми се верува како од 50-60 илјади никој не влага на терен да го задави све да му ебам.

Колку типично е ова, кикс на Милан и Рома да не искористиш против мртвиве. Ова е капитулација на управа, ништо друго. Едвај чекам да заврши сезонава да умрат матер да им ебам.

Кеита и Асамоа се солидни вечерва, мора од таа страна да се форсира гол да се даде. Само Перишич да престане да нафрла на голман и ќе падне голче.

Ханданович бос во првото полувреме.

Еден играч не се најде што знае да нафрли топка јебем ти тимот мртов.

Политано гол не може да погоди. Кеита нема сила топкана да ја шутне. Перишич трокира цела утакмица. Трагикомедија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom