A
Aexil Kong
Гостин
Го премисли Вилијам Карваљо да потпише за нас 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Заради ова изјава се оди затвор бе, а не па уште да го пратиш да игра со примавера...
Вика со Интер е завршено, а сеуште не знае каде ќе игра наредна сезона, нула интерес од под-просечни екипи, надвор од Италија.
Јас мислам дека дечкото е преварен од КИА(агентот), кој и наредил да даде ваква изјава, за да цената му паѓа драстично, и со тоа да им биде полесно да прават трансфер на друго место.
Овој нема шанси да изигра една ебана утакмица во Милано, има да му ја свиркат мајката у пичка, нозете ќе и се тресат, живи ќе го јадат, најискрено.
Ова беше пред неколку месеци кога си мислеше дека Вест Хем со две раце ќе го потпишат. Сега испадна и тие не сакаат да го купат, гледаме дека никакви преговори нема, никаква понуда од нивна страна. И сега остана со прстот во уста.Во кој филм е куртонов бе? Кој му е крив кога не убеди апсолутно никого околу неговиот потенцијал, како на тренинзи така и во игра...
И онака бев во првите кој го неќев од сам старт!
Ајде сиктер !![]()

Не беа парите во прашање, ние сакавме позајмица со можен откуп, они бараа задолжителен откуп. Марио нема врска со трансферов.Тоа е ИО, немавме пари за него за жал. Мада пак треба да им се замери на нашиве, можеа порано да го продадат Марио и да обезбедат пари за Малколм, вака само одолговлекуваат и други неопходни трансфери ко Врсаљко и Видал.
Ова беше пред неколку месеци кога си мислеше дека Вест Хем со две раце ќе го потпишат. Сега испадна и тие не сакаат да го купат, гледаме дека никакви преговори нема, никаква понуда од нивна страна. И сега остана со прстот во уста.
Не џабе рекле: нов бунар копај во стариот не плукај, прво скокни па речи оп, уште петко нероден... тоа е, изгледа поинакви изреки имаат во Португалија
Глуп полуиграч.
Мене уште ми стои како надежен играч Марио, штета што се излета со изјавата, има фудбал во него.

Има, кур има во него!Мене уште ми стои како надежен играч Марио, штета што се излета со изјавата, има фудбал во него.
Има, кур има во него!

Немаше првично, ама нашиве ако беа ажурни можеа да го шитнат Марио на почетокот на летото и да бидат во позиција да не го бараат Малколм со позајмици и можни откупи него со директен трансфер. Тогаш Барса ниту го бараше ниту знаеше за играчот и верувам дека ќе го земевме.Не беа парите во прашање, ние сакавме позајмица со можен откуп, они бараа задолжителен откуп. Марио нема врска со трансферов.