Фан Клуб: Интер

Малком може да заврши во Барселона, вчера циркузи се случувале, навивачите на Рома го чекале на аеродром во Рим, Бордо се премислил... можеби ќе ми се исполни втората желба, ако не доаѓа во Интер барем да не дојде кај конкурентите.[DOUBLEPOST=1532428760][/DOUBLEPOST]
#РизикЕ

Последно уредено:
Тоа е ИО, немавме пари за него за жал. Мада пак треба да им се замери на нашиве, можеа порано да го продадат Марио и да обезбедат пари за Малколм, вака само одолговлекуваат и други неопходни трансфери ко Врсаљко и Видал.

Гледам слики Марио почнал да тренира со екипата од вчера, ма не бе, да сум таму ќе му затворам тоа портите и ќе го седнам пред нив за таа изјавата што ја даде.
Ако им се укаже шанса за кило индиски орев нека го продадат.

Марио може да остане во Интер под услов да игра над своите можности и да се залага со 101% од своите можности на тренинг и на натпревари.

Кога веќе не знаат каде тераат со наредни засилувања,се натегаат со Вршаљко како единствена опција за тој дел од теренот,кога чекаат само на Видал како засилување,не знам што да речам.

А читам наводно заинтересирани биле и за Хектор Херера од Порто,и тоа стануваше збор за некоја багателна сума од околу 20 и кусур милиони бидејќи имал една година од договорот,тие се натегаат за Видал со 31 година.Па го имаме Наинголан таму веќе и не барај сличен профил на играч повеќе.

Рафиња само можеше да легне на позицијата 10 како измислен играч за таа позиција,а не на принудни позиции да игра Наинголан,нешто слично како со Кондогбија и Броз кога не можеа да им ги погодат позициите.

Марио може да остане во Интер под услов да игра над своите можности и да се залага со 101% од своите можности на тренинг и на натпревари.

После гомната што ги изеде, може да игра со младинците тренинг утакмици, му ебам чармандерот.

Го попушија и за видал најверојатно.Ман ју и челзи се заинтересирале така да комотно стајте му Х и на него.
Уште не ми е јасно како воопшто најголан успеа да го потпишат.Сигурно на спалети заслуга е.
Овие од бордот вол у гз неможат да уденат.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Ништо не очекувајте оти ќе се разочарате, каков Видал, каков Малком, тоа се завршени приказни.

После гомната што ги изеде, може да игра со младинците тренинг утакмици, му ебам чармандерот.

Абе што е до мене,нека му пратат пет-шест ултраси да го тепаат и ебат на мртво,ама ако гледаме реално мора да тренира за да остане во форма и за да се продаде.Не може да продадеш играч ако ти е вон форма,згора на тоа и за солидна сума,барем 60% од таа за која си го купил.

Е сега не знам дали некој има разговарано со него или го однеле на психолог за да видат што му се случувало додека ги давал тие изјави на штета на Интер.

Што е до мене,и јас сакам да се продаде,но мора да се доведе и добра замена за него,да не биде некој педер како него или едно ниво послаб играч од него,така не сме добиле ништо,туку сме изгубиле.

Што се случува со тоа детето Барела,чинам за Каљари играше ?
Со Дембеле спласнаа шпекулациите ?
Херера од Порто се споменува ?
За Рафиња дефинитивно ли е затворена вратата ?

Очајно и фали на екипава плеј,ама класичен плеј,ни Наинголановци на принудни позиции ни бутур.

Со Врсаљко до каде е работата,наводно Атлетико во наредниве денови ќе ја прифателе понудата бидејќи играчот сакал да се врати во Италија.[DOUBLEPOST=1532433935][/DOUBLEPOST]
Го попушија и за видал најверојатно.Ман ју и челзи се заинтересирале така да комотно стајте му Х и на него.
Уште не ми е јасно како воопшто најголан успеа да го потпишат.Сигурно на спалети заслуга е.
Овие од бордот вол у гз неможат да уденат.

Играчот по Се изгледа сакал да се врати во Италија и само Интер бил заинтересиран за него од италијанските клубови

Ништо не очекувајте оти ќе се разочарате, каков Видал, каков Малком, тоа се завршени приказни.
Јас после политано сфатив колку е саат.
Има другачиња тука што уште се надеваат,јас не сум во таа клапа [emoji4]

Абе што е до мене,нека му пратат пет-шест ултраси да го тепаат и ебат на мртво,ама ако гледаме реално мора да тренира за да остане во форма и за да се продаде.Не може да продадеш играч ако ти е вон форма,згора на тоа и за солидна сума,барем 60% од таа за која си го купил.

Е сега не знам дали некој има разговарано со него или го однеле на психолог за да видат што му се случувало додека ги давал тие изјави на штета на Интер.

Што е до мене,и јас сакам да се продаде,но мора да се доведе и добра замена за него,да не биде некој педер како него или едно ниво послаб играч од него,така не сме добиле ништо,туку сме изгубиле.

Што се случува со тоа детето Барела,чинам за Каљари играше ?
Со Дембеле спласнаа шпекулациите ?
Херера од Порто се споменува ?
За Рафиња дефинитивно ли е затворена вратата ?

Очајно и фали на екипава плеј,ама класичен плеј,ни Наинголановци на принудни позиции ни бутур.

Со Врсаљко до каде е работата,наводно Атлетико во наредниве денови ќе ја прифателе понудата бидејќи играчот сакал да се врати во Италија.[DOUBLEPOST=1532433935][/DOUBLEPOST]

Играчот по Се изгледа сакал да се врати во Италија и само Интер бил заинтересиран за него од италијанските клубови
Пре во рома ќе заврши него кај нас.

Тоа е ИО, немавме пари за него за жал. Мада пак треба да им се замери на нашиве, можеа порано да го продадат Марио и да обезбедат пари за Малколм, вака само одолговлекуваат и други неопходни трансфери ко Врсаљко и Видал.
Да не се навраќаме, еве за крај на оваа дискусија ќе ти повторам мој став, па ќе се навратиме за година дена:

36 милиони + бонуси (колку што го плаќаше Рома) и нека игра само Серие А оваа година, ако не успееш да продадеш нешто да се закрпи за ЛШ.

Златна прилика пропуштивме, ваков играч на 21 година, срце ме боли... не смееше ова да се пропушти.

Се ова друго тешко ќе помине. Врсаљко кој требаше да биде најлесен трансфер се искомплицира заради светското, сега бараат 30ка. Мене и со него и без него исто ми е, нека го пуштат Далберт да го менува Дамброзио и тоа, да не фрламе пари кога веќе се нема. За играчи како Видал се завршува одма работата, не се тегне со недели. Сериозно, ако продолжат со оваа „нула ризик“ филозофија, никого нема да донесеме. Ако чекаат да го продадат Марио (за кој има нула интерес во моментов, ни мајка му не го бара) за да го купат Видал, завршена работа е и тоа.

А што имал изјавено? Не сум во тек со ова.
Ги советувал играчите на Спортинг да не одат во Италија, или кратко кажано сереше за лигата и за Интер.

А што имал изјавено? Не сум во тек со ова.

Кога беше хаосот у Спортинг изјавуваше никој да не иде у Италија, алудирајки на неговиот промашај што дошол у Интер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom