Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.052
- Поени од реакции
- 62.095
Перо и Шиме ако мислат вака да играат за Интер, тешко нам. Само Брозо е на потребно ниво.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каква уста имам...Перо и Шиме ако мислат вака да играат за Интер, тешко нам. Само Брозо е на потребно ниво.
Ne e za fifa tuku vo kineskata liga ima luxury tax, primer ako eder go prodavat 300m. Znaci ke treba na kineskata fud. Federacia da mu platat isto taka 300m.Ne moze, kontrolirani se ovie raboti od strana na fifa zasto imame ist gazda, ako e za toa santon za 300m ke go zemea i toa ke bese toa, ama ne e taka ednostavno ko sto mnogumina mislat.
Dokolku suing platea mnogu nad negovata vrednost na transfer pazarot, transferot ke bese istrazen, a mnogu lesno i ke dokazea sto vsusnost e rabotata i ke trpevme sankcii.
A za platata negova sto da se kaze ... nema pravda na svetot, ova e uste eden primer za toa.
Kako i da e, uste eden otpaden materijal aut.
hrvative gazat samo ne znam sto se iznenadeni poveketo, realno go imaat eden od najdobrite igraci u sredniot red momentalno u fudbalot, a mozda i na site vreminja, plus pokraj nego vo timot igraat i eden ivan rakitic i modricПеро и Шиме ако мислат вака да играат за Интер, тешко нам. Само Брозо е на потребно ниво.
Омилен играч ми е. Си ќути и си работи. По утакмица додека другиве лупетаат глупости по медиуми тој ќе си мавне едно пивце, лагано, и спремен е за наредна.Чекам интервју со Брозо каде ќе ни открие дека уствари него не му се игра фудбал, од дома го тераат. Ѕвер!![]()
Омилен играч ми е. Си ќути и си работи. По утакмица додека другиве лупетаат глупости по медиуми тој ќе си мавне едно пивце, лагано, и спремен е за наредна.
Спалети само да го остави на истата позиција и немаме проблем. Напред се губи. Назад е цар, има преглед и праќа топки со очи. Во моментов е најпотценет играч, сите зборуваат за Модриќ и Ракитиќ, никој не зборува за него. Дури и Далиќ не го играше редовно, му требаше време да сфати дека е незаменлив.
Да ми речеше "ВО" Интер, ќе те сфатев ајде некако, ама "ЗА"...Кажи ми подобар играч од Броз на негова позиција за Интер?