Фан Клуб: Интер

Не фаќај се за семантика сега, кажи ми што мислиш. Во, за, како сакаш.

Брат, како може Броз да ти биде омилен играч? Зар толку ниско си ги спуштивте критериумите?
Очај! :(
Ти само играчи што постигнуваат голови ги приметуваш. Брозович ни беше мотор на екипата, сопираше контри и дистрибуираше топки напред. Беше и МОТМ во неколку утакмици.

Ај без тагирање пошо генгбенг ми се нафрливте:facepalm::LOL:

Ако сака и Меси талент нека има коа нема дисциплина и мозок ти е рамно на нула! Не знам оти морам ова да ви го објаснувам кога и вие сами истото го имате прокоментирано.

Што кур ќе ми е идиот кој од 5 утакмици само една ја игра солидно, па макар и незаменлив да е во таа една!

Јас мислам дека нема проблем со дисциплина Брозо, имаше порано ама во меѓувреме колку што разбрав се оженил, има ќеркичка и прибран е. Можеби тоа е и причината што игра во одлична форма. Никаков проблем нема клубот со него.

Не знам од каде ова една играл пет не играл, тој веќе неколку месеци игра добро, кога беше најбитно за Интер одигра одлично и еве го сега трча по 16 километри ко Форест Гамп и гајле нема.

Не би го менувал за никого. Брозо ми е закон, епска појава е, само нека продолжи вака.

ОФИЦИЈАЛНО: Едер е нов играч на Џиангсу Сунинг!

Ај, наздравје

Едер заминал во Кина.

До сега одлични излезни трансфери направивме. Нагатомо, Сантон и Едер трајно ги решија, не како до срга што ги праќавме на позајмици. Биабиани и Жоао Марио следни ако можат да ги договорат негде би било супер.

Да се задржат Весино, Ранокија и Кандрева за ротација не би било страшно. Но никако да ми играат како првотимци.

Кога треба да искритикуваме први сме, сега кога треба да дадеме признание немора да се вадиме на тоа дека некогаш играл лошо. Брозо ни беше клучен играч од утакмицата со Наполи до крајот на сезоната, и без него жими куров дека ќе се пласиравме во ЛШ.

Нема што да го подцениме играчов најискрено, од утакмицата со Наполи до крајот имавме уште 12натпревари, а Броз беше еден од најдобрите секогаш на теренот. Заслужува големо признание за неговиот труд, иако изгледа смешно но јас мислам дека поседува менталитет на голем играч.

Менталниот беше свиркан на Џузепе Меаца, и се врати уште појак, ретко кој играч успеал тоа да го стори, еден Камбијасо кога беше свиркан 2-3 месеци неможеше да се состави со топката. Еве во последно време видовме и со Кондогбиа и Марио, и двајцата се изгубија, едниот не ни сака веќе да игра од што нема менталитет за такво нешто, и е обично лигле.

Ако продолжи вака да игра, најискрено не гледам подобар во Сериа А на негова позиција?! Дај боже да продолжи со вакви игри ќе биде голем буст и во ЛШ.

1cc3c89babe7007d0c4a4546b73e18e3_169_xl.jpg

А јас ќе чмаам и ќе чекам да испадне Хесус 2! Пошо стварно цврсто верувам дека е мртов ретардиран просек кој нема дисциплина и игра тој ко ќе сака.
Не фала на таквите фудбалери!

Нема грешка дискусијава...

@_BerzerkeR_
Broz od januari, do den denesen igra na nivo i konstantno, zboram za visoko nivo i zboram za nivoto potrebno za ekipa ko inter .... a ocigledno i za tim koj izboril mesto vo finaleto na svetskoto prvenstvo.
Znaci u ovie pola godina umre toj muabet deka edna igra dobro, pa 5 zatajuva, mu najde spaleti vistinska pozicija na teren odnosno uloga, i istoto go igra i za nas i kaj hrvative, steta za broz i za nas sto galjardini se povredi, zasto dvajcata vo tandem igraa odlicno, mozebi i porano ke obezbedevme LS dokolku ne se povredese galjardini, bidejki sredinata konecno ni profunkcionira fenomenalno, vo paket so rafinja pred niv. Posle vesino, borja, ne mozese ni edniot ni drugiot da se vmetne u taa trojka asalno, ama ete vesino na kraj najbitniot gol go dade pa taka se izvadi.

Taka da AKO brozovic prodolzi tamu kade sto ke zastane na ova svetsko, i poise od dobredojden e vo timov, ako zaebava pak, ke drzi uste jaka cena, ke moze da se prodade naredno leto, poveke od onie smesni 17m evra sto za malce ke gi dobievme od sevilja za nego.

Inaku so prodazbata na eder se osloboduva mesto za nov igrac na toj del od terenot, taka da sigurno ke se ispazari uste edno krilo, bordo gleam na prijatelska go nemaat malkom u ekipa, drug igrac igra na toj od teren so negova brojka, da vidime periodov sto sledi dali on ili nekoj drug ke dojde za toj del od terenot, so sto ke bide zaokruzena cela navalna linija za sledna sezona.

p.s. denes zavrsue transfer periodot u kina, pa da vidime dali dembele ke bide dogovoren od tie sto se interesiraa za nego od tamu, ako ne, togas se zgolemuvaat sansite za inter, ako voopsto i trgnat po nego ( karvaljo koj se spomnuvase ko bek ap solucija vo betis ke ide ). Posledni iminja za sreden red koi se spmnuvaat se kovacic i paredes.

Manchester United back for Ivan Perisic.
After having got close to sign him last summer, Manchester United management are again keen on Croatian international winger and WC 2018 finalist Ivan Perisic (29). Playing for Inter Milan since 2015/16, former Dortmund and Wolfsburg player is so far set to stay put, pursuant to his 4-year long remaining deal being on with Italian club; however, such an A-lister wanting him in, and the chance to work under José Mourinho, might make his current will waver.

INTER MILAN turn down Napoli on D'AMBROSIO
After Napoli inquiry on him, Inter Milan clarified Italian international full-back Danilo D'Ambrosio (29) is not for sale, despite the club being working on signing both Sime Vrsaljko (Atletico Madrid) and Matteo Darmian (Manchester United). Former Torino player, who joined Neroazzurri back in January 2014, is still in deal extension talks with his parent club.

Бреј мајката Д'Амброзио е венчан за тимов.

Дамброзио мора да остане за ротација.

Се сомневам дека МанУ е пак заинтересиран за Перо, ова се новинарски патки да се пишува нешто. Континуитет се бара, а Перо го нема. Јас немам ништо против ако некој искешира 40м и поважно, ако може да се најде квалитетен играч на таа позиција.

Малком не го играат зошто сакаат да го продадат, ама не гледам некој особен интерес од нас така да може да го изгубиме.

Пред два дена читав дека сме се уште во игра за Рафиња затоа што тој ги одбива сите други понуди. Имам надеж дека на крај Барселона ќе спушти цена.

vo igra sme za rafinja megjudrugoto i zasto nikoj ne saka da odgovori na visokite baranja na barsa, bar do sea toa se spekulira, isto bese i so delofeu lani koga nad 20 baraa od milan, ne gi dobija, na kraj za duplo pomalku go dadoa. Za rafinja im e frka sto godina ipol ne igrase, a kaj nas sto pomina pola sezona, seuste fizicki ne bese fit, prasanje e dali dogura i do 70% na fizicki plan u Inter, posle 60ta uvek bese gotov.

Ke me cudi nekoj da se uleta i da im iskesira tolku, za nas povtorno se spekulira so pozajmica no ovoj pat so dogovorena suma koja ke mora da ja platime na kraj.

Не е проблем што не беше фит, тоа е нормално после повреда и неиграње. Ќе биде фит со време. Дечкото игра со срце, има разбирање и во вистински години е. Ќе ми биде многу криво да го испуштиме, посебно што читав дека Лацио се заинтересирал. Барселона нема да го задржи, не им треба, така да се плашам дека ќе заврши во Серие А ама не кај нас.

Поважно прашање е дали за помалку пари нашиве би го купиле, или ставот е дека воопшто не им треба. Тоа ме плаши. Ако е за парите, Барса ќе намали, нема пто друго да прават.

Патем, нели позајмица со задолжителен откуп се смета за целосен трансфер за ФФП?

Ако морам да бирам помеѓу Рафиња и Дембеле, Рафиња без двоумење.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom