Фан Клуб: Интер

Јас од 0-3 гола ја играв, немав г'з за кец јер голем влог е во игра (50 динара). Збогум сиромаштијо. :icon_lol:

Сеа глеј кога ќе ги посереме 4-0... :rolleyes:

ev3Gux3.jpg
the ting goes skrrrrra

INTER (4-2-3-1): 1 Handanovic; 7 Cancelo, 13 Ranocchia, 37 Skriniar, 33 D'Ambrosio; 11 Vecino, 5 Gagliardini; 87 Candreva, 8 Rafinha, 44 Perisic; 23 Eder.

Камрамох мораше да игрта место Кандрева, а Кандрева да го проба позади напаѓачи, Рафиња со Гаљардини пред одбрана.
Дури и на Брозович би му дал предност пред Весино/Гањардини/Валеро.

Да се праша човек кој е Беневенто, на утакмицава.
Неможат топка да изнесат од своја половина, страшно.

на полувреме би го избркал Спалети и би повикал рандом фан од на трибини да ја води екипава

Психолошки е проблемов со играчиве. Сите упиздани да направат пас напред или обид за дриблинг. Губете се сите упм.

Второ нека излезе Едер и Гаљардини и нека влезе Икарди со Валеро/Брозович. Вака не иде.

Едноставно не е возможно толку многу психички да паднат за ова да се дешава. Јасно е дека пола тим се кловнови, ама за ова најмногу крив е Спалети. Ако има останато К од клуб, тогаш Спалети после ова мора да лета и пола играчи да се сменат со деца од примавера. Леле па уште и отишле луѓе стадионот го наполниле да ги гледаат. Не памтам кога ми било поише срам. Ова е многу полошо од дно и мизерија, многу полошо од катастофа. Не се опишува со зборови.

Ќе задржиме ли резултат или ќе го јадеме и од овие?

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

0 удари на гол против беневенто, проблемот бил психолошки како бе? која психологија играле и полоши играчи кои гинеле за интер уназат низ годините, во право е Де Бур во Интер други работи не штимат што идат до израз до играчите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom