Фан Клуб: Интер

Види, дека не е популарен не е, ама дека е во право за тоа што го изјавил нема збор тука. Ни он, ни Марио, ни никој у задњиве 1000 години не добива права шанса кај нас, едноставно сме клуб за упропастување на таленти.

Ако приметив добро имаше изјавено дека бара 5 утакмици напоредно за да се докажи. Не ти е потребна пола сезона за да докажеш колку вредиш, ако вредиш ќе го докажеш тоа и во првата утакмица, ако не втората секако!

Типов беше во Интер една година и факт е дека не нѝ се врежа в очи, а доби повеќе од 5.[DOUBLEPOST=1519040604][/DOUBLEPOST]И се докажуваш на тренинг исто така, во неделата имаш 6 дена тренинг, така да... Спалети не му е крив.

Ja pa neznam eve od start na sezona do sea kandreva so sto se dokazue, da ima status na bela mecka vo ekipava.
Koga ke ti izvadi nekoj statistika deka 40 topki si dodal do protivnik u eden natprevar, sto poveke da se kaze, odma uste naredno kolo ides na klupa, vakva ocajna statistika ako imas kaj pep nema da igras mesec dena na primer.
Ili eve galjardini, sto galjardini poise od mario naprail sezonava, pa sezonava koga ke zemes sve u predvid, od cela sredina vklucitelno so mario u istata, galjardini ni e najlos igrac u ekipata, apsolutno nisto ne igra a sto e najtragicno pasovi od metro ipol gresi konstantno, nit pak nesto pomaga u odbrana ( hint, reakcijata negova sea koga pandev dade gol ).

Vaka se stvara naboj u ekipa, koga igras celo vreme isti 11 a del od niv ne zasluzuvaat celo vreme da se starteri, nikakva rotacija ne pravese spaleti, toa moze e i edna od pricinite za narusuvanjeto na atmosferata u timot i losite rezultati.

Италијанец е! ;):cool:
znam de, toa e i frkata, a eve ako zemes da citas sto izjavuvaat igraci na roma za spaleti, do nekade istoto mu se deshava i tuka, ja gubi kontrolata vrz soblekuvalnata.
Za toa go kritikuvam spaleti, ocigledno e deka ne funkcionirame kako tim izvesen period, ne e slucajnost faktot sto izleguvaat spekulacii za vloseni odnosi na relacija perisic i ikardi, a toa ni se glavni igraci vo timot sezonava.
Ama od druga strana i tie nad spaleti dupat, nikakva reakcija nemase ovoj period, milan na primer otkako izgubija od verona, praznicite bozikjni gi pominaa u karantin, se barase resenie za frkite vo timot, a inter nisto, status quo sme i si terame, aj valjda naredna ke pobedime, pa posle toj kiks, aj naredna ke se opravime i taka.

U momentov iskreno ne mi deluvaat ni ko kadarni da gi tepaat sea vikendov benevento doma.

На пример https://www.facebook.com/260944831093272/videos/325323194655435/
свежо од рерна извадено.
Ја да зеам на Хесус хајлајти да му праам еден саат ќе трае видеото. :)
Само не знам оти тогаш ќутевте а сега ви пречат грешките од Кандрева?

Хесус беше најголемата незналица во одбраната што некогаш го згазнала теренот!

Оли ок е, овој треба да го залепи чмарот на клупа.

Ја да зеам на Хесус хајлајти да му праам еден саат ќе трае видеото. :)
Само не знам оти тогаш ќутевте а сега ви пречат грешките од Кандрева?

Хесус беше најголемата незналица во одбраната што некогаш го згазнала теренот!

Оли ок е, овој треба да го залепи чмарот на клупа.
Батали, минато време е Хесус. Види го Кандрева што прави, ова е криминал што не заслужува ни во Турново да игра со оваа форма, а не да биде првотимец во тим како Интер.

Батали, минато време е Хесус. Види го Кандрева што прави, ова е криминал што не заслужува ни во Турново да игра со оваа форма, а не да биде првотимец во тим како Интер.

А пази како го пречекавме... важеше за класа. :D
Кандрева беше солиден просек кој пропадна како и многу други во Интер.

e za ova video zborev, duri i ima page na fejsbuk nekoj naprail, cross di candreva go krstil, isto vakvo video mu izvadija i na italija svedska revansot. Ova ti e klasicen primer na ednodimenzionalen igrac, koj od 300 krosevi eden ke pogodi, da tocno e deka ima dosta asistencii do ikardi ama toa e samo poradi faktot sto mu e dadena ovaa sloboda da dava topki u prazno bez '' A '' da mu se kaze ...
Ova video vi e klasicen primer za nedisciplinata koja e dozvolena vo timov vo tekot na eden natprevar, posle 15 sekundi od istovo na primer trener ko pep ili murinjo, prvo mu dava zut karton na igracot so 2 zbora, i posle toa crven a u paket so toa i idat treninzi i posle zavrsuvanjeto na glavniot i red drugi raboti povrzani so sankcioniranjeto na vakvite ocajni pretstavi od fudbalerite. Ako se buni, trenira so mladinci i se gubi od ekipata, ko maksvel sto bese izbrkan od inter na primer, posle samo EDNA negova ocajna partija protiv atalanta gosti koga inter izgubija 3-1 so murinjo, 3-0 bese do 90ta. Dobro mi tekna i na maksvel, znaci edna mizerna utakmica i tolku bese od nego, nesto se bunese za nov dogovor a u, krevase galama, se posra so atalanta i murdzo go ishutira od prv tim, a na negovo mesto go donese santon i negovite bubuljici koi do den denes se krepat u inter i nikako da gi izbrkame.

posle 15 sekundi od istovo na primer trener ko pep ili murinjo, prvo mu dava zut karton na igracot so 2 zbora, i posle toa crven a u paket so toa i idat treninzi i posle zavrsuvanjeto na glavniot i red drugi raboti povrzani so sankcioniranjeto na vakvite ocajni pretstavi od fudbalerite. Ako se buni, trenira so mladinci i se gubi od ekipata
Урко Магат
Урко Конте
Урко Симеоне
Урко Моно Бургос
Урко профе Ортега
Урко Капело
Урко Мишо
Урко Лимени
Урко Рањо
Урко Милош
Урко Мандар

„Во Интер имав повеќе проблеми, не беше во прашање само јазичното недоразбирање. Никако не можев да го воспоставам ред и да ги пренесам моите идеи кај играчите. Но тоа не беше моја вина, вистински хаос се случуваше во тимот, секој играч правеше што сака. На тренинзите веднаш се откажуваа од моите методи, не ја сфаќаа мојата цел, а многу се трудев да ги натерам да играат со посед на топката, но тие едноставно не ме слушаа. Дури децата од Ајакс подобро ја разбираат мојата филозофија од „ѕвездите“ на Интер“, вели Де Бур.

„Во Интер имав повеќе проблеми, не беше во прашање само јазичното недоразбирање. Никако не можев да го воспоставам ред и да ги пренесам моите идеи кај играчите. Но тоа не беше моја вина, вистински хаос се случуваше во тимот, секој играч правеше што сака. На тренинзите веднаш се откажуваа од моите методи, не ја сфаќаа мојата цел, а многу се трудев да ги натерам да играат со посед на топката, но тие едноставно не ме слушаа. Дури децата од Ајакс подобро ја разбираат мојата филозофија од „ѕвездите“ на Интер“, вели Де Бур.

aj sea i drugive treneri neka se izjasnat slicno kako i ovoj i da deluva ko scenarioto vo Holivud so gi maltretiral toj direktorot i seksualno so si se zadovoluval.

Ај ќе разберам посттриплете екипата да се курчи и да не го прифаќа афторитетот на тренерот ама кој кур се актуелниве играчи да прифаќаат или неприфаќаат методи? Буквално една титула има целиот ростер заедно и таа е на Миранда кој сигурно не се курчел.
Ова е кривица на спортскиот дел од управата и на никој друг. Место да се симне занети да им лупне по три заушки на сите и да им скрати од платите, он снима крисмас видеа и тресе со рамото. Изгледа до него е проблемот, сакале ние да признаеме или не. Преблаг е човекот и не му е местото на таа позиција. Не е интер комунистичко југословенско предужеќе и не може да ги држи на битни позиции заслужните што организирале радни акции во средно. Нека биде човек и нека си поднесе оставка, затоа што 10 тренери по ред не можат да воспостават авторитет ради апатијата на управата.

Ја реков уште пред Нова Година мислам, дека прв Занети би го убил па после сите останати. Не може еден мекуш од човек да изиграва авторитет на сељачишта ко Броз и Перишиќ, дојдени од некое затуцано село во Сплит и Загреб. Треба некој што ќе има огромен авторитет и што ќе имаат стравопочит према него.

Само Синиша Михајловиќ е лекот синови мои, треба ќотек :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom