Фан Клуб: Интер

По кузнае кој пат кинезите му го турија курот на Интер,овојпат за некои ситни 3-5 милиони евра...

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Pastore vo startni 11 vecerva za PSG. Uste toj transfer ako propadne moze uste Sega da se otkazime od top 4.

Ок, ќе се откажеме ради Пасторе, можно е и како клуб не само од топ 4.
Прав си и ти со сарказмов.За кур ни е пасторе коа везат на терен Брозгара,Гаљардини и Весино.

Ок, ќе се откажеме ради Пасторе, можно е и како клуб не само од топ 4.
Не е само поради квалитетот на играчот, туки и поради самодовербата кај тимот која би се вратила со носење на еден таков играч.

Дел од играчите се демотивирани, дел играат како со страв. Спалети засега не може да го реши тој проблем, а со Пасторе може да смени тоа.

Прав си и ти со сарказмов.За кур ни е пасторе коа везат на терен Брозгара,Гаљардини и Весино.

А секако ако не дојде Пасторе дека ќе пропаднеме, јакиот играч ко за Иниеста на 25 години да се работи.

Imalo nekoja fuzva pred sediateto na inter vo milano , ima nekoj informacija ?

Нагатомо и Сантон ми се ко државна администрација стационирана у Росоман ,време ВМРО.Значи 6 години клататкур и никако да се осмели некој да ги избрка. Ај сантон беше у њукасл ама изгледа и таму лепел плакати за Интер па го вратија. 3те меча на Роберто Карлос во Интер имаат поголем учинок него ли двацава сите години комбинрано.

Скоро 20 години навивам за Интер и милион работи не им се јасни како што ке биде Броз што ке старта прв тим наредна утакмица.

изгледа дека се ендемски вид заедно со Ранокиа т.е последните шампиони во дресот на Интер :))

Чуството ми вика, дека нема да го земеме Пасторе. :)

Не знам дали се свесни дека утре треба да се донесе везен играч? Онака дали имаат малце акал у тоа тиквите дека утре мораат да донесат нов играч.

Ми текнува како ме убедуваа сметководителиве и економистиве тука дека не требало да се фрла голема пара, требало да се штеди и да се билда финансиска стабилност. И така пополека да се враќа реномето од клубот.
И после толку години сѐ уште се работи на тоа и нити траг од тој конкурентен Интер...
Само се мислам кога ќе биди ко ќе се истурат со пари и ќе направат бум од трансфери, и фајнли интер ис каминг...

#WhatABunchOfDicks

Марио мен оф д меч за Вест Хем. :)
Ама ако не ни требаше нас, си ги имаме Гаљардини ака не знам ниту еден пас да погодам и Брозовиќ ака отварам секој ден нов кафиЌ у Опатија. Мајките да ви ги ебам у управа на сите до еден, ментиши ретардирани.

Марио мен оф д меч за Вест Хем. :)
Ама ако не ни требаше нас, си ги имаме Гаљардини ака не знам ниту еден пас да погодам и Брозовиќ ака отварам секој ден нов кафиЌ у Опатија. Мајките да ви ги ебам у управа на сите до еден, ментиши ретардирани.
A toa sto promasi cist gol :D

Доколку не бидеме во топ 4,гарант главна причина ќе ви биде овај трансфер период а не тој од летото.
Па летниот трансфер период не однесе у топ 4 на Нова година, еве и денеска на крај на зимски преоден рок пак сме у топ 4.

До овој момент сме ослабени односно сме минус еден играч од летоска што значи ако испаднеме од топ 4 на крај на сезона ќе биде крив јануари а не летото. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom