Фан Клуб: Интер

Нема што да им се дава шанса на тренери како Пиоли, Мацари, Гасперини веќе, тренери кои немаат ни вијареџо куп освоено.
Пиоли се кочи на дерби утакмици а не па коа ќе треба да се брка со Јувентус за титула. Летоска отказ и да се бара шампион тренер, некој ко Симеоне или Конте вампирот.

И кои резултати ги има бе не ме јебете, 6то место сме, Аталанта и Лацио се пред нас. Аталанта со Јасмин Куртич у тим и Лацио со 0 евра потрошени на засилувања. Ај и да ги немаше овие РЕЗУЛТАТИ со потрошени 150 милиони евра.

Нема што да се чека и да се бара време и трпение, богати газди се тука и за кој кур да чекаме резултати со просечен тренер. Ќе станеме ко Наполи и Рома, со такви тренери доволни за 2ро-3то место во бедна конкуренција. Интер е тим што треба да се бори за титула а не за 2ро место.

Нема што да им се дава шанса на тренери како Пиоли, Мацари, Гасперини веќе, тренери кои немаат ни вијареџо куп освоено.
Пиоли се кочи на дерби утакмици а не па коа ќе треба да се брка со Јувентус за титула. Летоска отказ и да се бара шампион тренер, некој ко Симеоне или Конте вампирот.

И кои резултати ги има бе не ме јебете, 6то место сме, Аталанта и Лацио се пред нас. Аталанта со Јасмин Куртич у тим и Лацио со 0 евра потрошени на засилувања. Ај и да ги немаше овие РЕЗУЛТАТИ со потрошени 150 милиони евра.

Нема што да се чека и да се бара време и трпение, богати газди се тука и за кој кур да чекаме резултати со просечен тренер. Ќе станеме ко Наполи и Рома, со такви тренери доволни за 2ро-3то место во бедна конкуренција. Интер е тим што треба да се бори за титула а не за 2ро место.

Играчите му верват поќе на Пиоли отколку на Де Боер вие на интер навивачите треба да се радвате шо после онај катастрофален старт на сезоната му ја крена самодовербата,нема тренер кој ќе победва на секоја утакмица.

И кои резултати ги има бе не ме јебете, 6то место сме, Аталанта и Лацио се пред нас.
Океј Илиндениста, што очекуваше од Пиоли по негово доаѓање, после бродоломот што му се задеси на Де Бур? Да освоите, магично да излезете пред Рома/Наполи кои играат на повисоко ниво од Интер цела сезона?

Океј Илиндениста, што очекуваше од Пиоли по негово доаѓање, после бродоломот што му се задеси на Де Бур? Да освоите, магично да излезете пред Рома/Наполи кои играат на повисоко ниво од Интер цела сезона?
Ништо не очекував. Не го ни величам дека има кујзне каков резултат а уствари 6то место е, едни Аталанта и Лацио ни бегаат 3 бода. И за кој кур да му се дава уште една шанса? Нема капацитет човекот за нешто повеќе од 4-5то место .
Играчите му верват поќе на Пиоли отколку на Де Боер вие на интер навивачите треба да се радвате шо после онај катастрофален старт на сезоната му ја крена самодовербата,нема тренер кој ќе победва на секоја утакмица.
Е добро де, им ја кренал самодовербата, победи шабанарии како Емполи и коа требаше да покаже карактер (што би рекол Бенитез) и класа во период кога Наполи игра нерешено со Палермо, губи дома од Аталанта, он се укочи и јадеше шамари од Јувентус и Рома.

Абе има некој натпревар од Најк организиран за маркетинг и у живо на ФБ го даваат, Икарди беше прегазен од Андре Силва од Порто со убедлива победа во skills и голови, finishing. Како Интериста навивав за Икарди, ама на крај дури и жал ми падна, иако е заебанција...

koja igra ja imame be meazza, koja ? So sasuolo gosti imavme igra ? Udinese ? Roma ? Bolonja ? Lazio kup ? Juve celo vtoro ... ? Napoli gosti ...
Sto ako tepal 7 po red, kako toa sme nemale rezultati posle murinjo slicni na ovie, pa Ranieri isto pobedi 7 po red, gi tepase milan so ibra 0-1, i dojde na 3 boda do prvo mesto u Januari posle katastrofalniot start so Gasperini, stramacioni isto imase slicna serija na pobedi, ili ista bese, gi tepase i juve gosti 1-3, i on ko i ranieri propadna, a i igrata togas im bese na nivo, podobra od ovaa sega.
Ali ok, eve da receme deka imas osnova za muabetov, Konte ako e dostapen ili Simeone, kakvi pioli be, zimaj ... eden Mancini go izbrkaa posle osvoena titula, a ne pa Pioli, turi mu kurot, u site derbi sredbi bese nadigran, osven eve milan kade sto rekov, iako bevme podobar tim na teren, na kraj spasivme bod.
Пиоли вовде дисциплина во тимот, доминираме скоро против секој тим ретко по доаѓањето на Пиоли сме имале лош натпревар.
Дури и против Јувентус во Торино бевме ако не подобар рамноправен противник.

Одбраната се стабилизира, доминацијата ја носи средниот ред кој функционира одлично. Кондогбиа е како друг играч по доаѓањето на Пиоли, Гаглиардини беше желба на Пиоли...
До сега остави добар впечаток и позитивно ја оценувам неговата работа.

Освен тоа, не гледам подобро решение во моментов. Конте ке замине од Челзи по 1 сезона со осоена премиер лига, голема слобода и неограничен буџет?
За Симеоне шансите се поголеми да го напушти Атлетико, иако мислам дека ке остане барем уште една сезона.

Ајде, еден од тие двајца е прифатливо, но доколку по некоја случајност влеземе во лига на шампиони, не смее ни да се помисли на смена на тренер.

Види го овој :facepalm:

Да, баш ако влеземе у ЛШ ќе ни треба Пиоли, да искочи со 3-5-2 против Барса и да примиме 45 голови среде Милано и да ни се смее цел свет. Сфатете дека на долгорочен план нема што да бараме со полутренери ко што се Пиоли, Мацари, Гасперини, Раниери и компанија, едноставно не се за голем тим. Треба ептен да не си го сакаш клубот за да сакаш Пиоли да остане на подолго време.

abe neznam sto ne e jasno, AKO se dostapni konte ili simeone ti da ostanes na pioli e sram, vo SITE derbi sredbi bese nadigran, osven so milan ama i tamu edvaj bod izvadi, rekov, so roma se vide negoviot kapacitet, bese IZGAZEN, vo situacija koga mozea do -2 boda da dojdat do toa treto mesto ( a naredna na napoli im e so roma gosti ), duri i za vtoro mesto mozea da napnat.
I sto se desi ? Potop, totalno utnat format, totalno utnato sve, on prasanje e so treto mesto dali kvalifikacii u LS ke pomine, ko so lazio sto bese izgazen od leverkusen. U pravo e stekot, ke ti dojde barsa ke te rasljaka lagano, ednostavno ne e trener za vakov tim, dobar caretaker e toa ne go negiram, i toa treba i da ostane vo situacija kako sto rekov, da se dostapni gorenavedenite.

Каков Пиоли какви бакрачи , нека се гони назад у Лацио .
Со проектов на Сунинг , брдо пари и остали ствари трагично е да имаме тренер ко Пиоли .
Конте моментално е број 1 за нас . Дури е подобра опција и од Симеоне ако би бирале.
Со самото тоа што овој нашиов кинез бил у Мадрид кај Флорентино наводоно за Иско и Хамес а двајцата беа желби на Конте , значи има нешто .
Исто не поврзуваат и со Кулибали од Наполи кој Конте цело лето пробуваше да го донесе у Челзи .
Време ќе покаже , али има нада за клубов да иде у права насока

ovaa so konte mi nema nikakva logika , mislam deka pioli ke ostane uste edna sezona vo inter pa posle ke barat nekoj dobar trener.

ovaa so konte mi nema nikakva logika , mislam deka pioli ke ostane uste edna sezona vo inter pa posle ke barat nekoj dobar trener.
za konte odamna postojat spekulacii za negovo doaganje vo inter, a i milan eden period, zatoa on na vremeto nikad ne ja otfrlal ovaa moznost i sekogas bil korekten kon inter na primer, bar otkako stana trener, inaku sega rabotata e radi negovoto semejstvo i zivotot vo london, ne mozele da se adaptiraat na tie uslovi i toa e glavnata pricina za negoviot eventualen kambek vo Italija, inaku sekako deka nema logika posle samo godina dena da se vraka, baska sto najverojatno ke osvoi titula i ke treba valjda da se isproba i vo LS so niv.

za konte odamna postojat spekulacii za negovo doaganje vo inter, a i milan eden period, zatoa on na vremeto nikad ne ja otfrlal ovaa moznost i sekogas bil korekten kon inter na primer, bar otkako stana trener, inaku sega rabotata e radi negovoto semejstvo i zivotot vo london, ne mozele da se adaptiraat na tie uslovi i toa e glavnata pricina za negoviot eventualen kambek vo Italija, inaku sekako deka nema logika posle samo godina dena da se vraka, baska sto najverojatno ke osvoi titula i ke treba valjda da se isproba i vo LS so niv.
Па Пиоли не го сакаш што почна да игра 3-5-2 т.е. ти си против таа формација а и сам знаеш дека Конте освен 3-5-2 друга не знае да тера...

Па Пиоли не го сакаш што почна да игра 3-5-2 т.е. ти си против таа формација а и сам знаеш дека Конте освен 3-5-2 друга не знае да тера...
ne e problem za toa koja formacija ja igra trenerot ako istata taa formacija nosi dobri rezultati.

Site znaeme konte kakvi rezultati napravi so J klubot a gledame momentalno i rezultatite so celzi.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom