DonRistovski
Peace Disturber
- Член од
- 1 септември 2009
- Мислења
- 3.583
- Поени од реакции
- 4.610
Nego mu platime 3 m samo da si odeЗамевме пари за Мело или им плативме да го земат?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nego mu platime 3 m samo da si odeЗамевме пари за Мело или им плативме да го земат?
Ti izgleda drug mec si gleal, u prvo edinstven bese sto potegnuvase pravilni potezi i otvarase prostor, broz bil najdobar a broz bukvalno nisto ne napravil vo prvo, bukvalno nisto, najveke pasovi imase banega, najveke se isteknuvase i go imase na teren, Se ostanato bese uzasno za gledanje, ali sekako glupo e i da se dvoi nekoj posebno posle ona vo prvo, iako dadoa gol na kraj.Банега ни бил најдобар играч..експертизата на Syn
![]()
Кој Ансалди кој Дамбросио, колку сме утепани на бекови тоа е чудо, ах Лихштајнер како ќе ни дојдеш летово.
Максвел игра уште? Маџо? Варгас? Некој?
Ti izgleda drug mec si gleal, u prvo edinstven bese sto potegnuvase pravilni potezi i otvarase prostor, broz bil najdobar a broz bukvalno nisto ne napravil vo prvo, bukvalno nisto, najveke pasovi imase banega, najveke se isteknuvase i go imase na teren, Se ostanato bese uzasno za gledanje, ali sekako glupo e i da se dvoi nekoj posebno posle ona vo prvo, iako dadoa gol na kraj.
Грешка си за Банега денес, буквално ништо не направи, додека Брозовиќ не дека беше безгрешен НО најмногу се трудеше и во секоја акција имаше удел, сите грешни пасови му беа кога ептен сакаше да направи добар пас но немаше доволна подршка од играчите. Факт е дека кловнот Брозо трча најмногу, има најмногу допири со топка и игра најмногу, едноставно игра без притисок што не е случајот кај Марио кој е 3 пати подобар но дека има трема игра дупло послабо од Брозо. Не знам од каде толку самодоверба кај Брозовиќ дали од дома го одглдале да биде арогантен дали од што стигнал до 4-то одделение па го отпишале од школо стварно не знам али фудбалски моментално е на високо ниво.brozovic nemal nitu eden pogresen pas i nitu edna izgubena topka, i mi vikas, razlicen mec sme gleale definitivno, jedina rabota sto ja pogodi.![]()