Фан Клуб: Интер

Што видовте добро во Жесус? 10м се премија за него.

Ако Жесус е добар штопер тогаш ранокиа е супер мега звезда.

:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
Дечко Хуан ни е втор капитен, го земавме уште од копиљ и сосема солидно си играше кај нас. Го даваме за 2 милиони +8 ако сакаат да го купат... Како бе вака, како??? Гомно од тим сме, ГОМНО!!!!!

Дечко Хуан ни е втор капитен, го земавме уште од копиљ и сосема солидно си играше кај нас. Го даваме за 2 милиони +8 ако сакаат да го купат... Како бе вака, како??? Гомно од тим сме, ГОМНО!!!!!
Додека не е официјализирано со турците, ви го пуштиме Шкртс? :D

Andreolli ne se vrati ?? toj mi e poaren od Ranokija iako e staklen

Види брат, никој тука не рече дека Хуан е некој страва штопер или некоја светска класа елитен дефанзивец.
Океј си е за ротација, башка уште млад, има доволно искуство стекнато у тимов, втор трет капитен, покрива 2 позиции, ко што може да видиме по слики видеа делува на интересно и позитивно типче, се дружи со сите, го сакаат и навивачите и остало.
Ај да беше вишок океј, пред него да имаше 3 подобри штопери од него па да речеш ај нека си иде и така нема да фати место, или па да го продадеа за 20 милиони барем пари сме земале.

А вака, пред него по квалитет е само Миранда, Муриљо е тука негде ај да речеме за нијанса поквалитетен од Хесус, значи комотно може да си се бори за место покрај Миранда а зашто да не во иднина и во пар со Муриљо.
Е сеа ги имаш Ранокија кој што скроз потона како фудбалер, тоа е тоа од него дури и ја се откажав веќе, спадна на Сасуоло и Емполи ниво. После го имаш Андреоли, 30 годишен подпросечен штопер со искинати лигаменти кој не играл фудбал една година и Дамброзио кој не е ни штопер по вокација, ваљда ќе го планираат за таа позиција.
Хуан го даваат на позајмица од 2 милиони плус 8 за перма трансфер, објасни ми ја логиката жити се.

Пази Рома го пазарат за да им игра прва постава, истата таа Рома што изминативе 2-3 сезони се бори за титула и завршува на 2ро место, кај нив има место у стартни 11 за Хесус ама затоа кај големиот Интер нема. Некој ќе си помисли у тим ги иаме Миранда, Тијаго Силва, Боатенг, Серхио Рамос и Бонучи па ај нема место за ушлево и го даваме гага на конкуренти, не боли кур има се може се.
Чиста глупост е трансферов, нема оправдување, сеа ќе треба да се пазарат 2 нови халфови коишто сумњам дека ќе бидат нешто страшно поквалитетни од Хуан.

Како играч многу ќе им одговара на Рома, многу, нешто ко Киву кај нас можеби. Не ми текнува на некој играч што отишол од Интер во Рома а да флопнал таму.
Многу ми е криво за трансферов жими све.

Teles vo Porto za 6.5M sea ke vidime kolku ke mu se kaci vrednosta. Nie na negovo mesto go pazarivme fucking Erkin...

13690635_1143240392384814_6448488102301075260_n.jpg

Dzeko might replace Eder in a swap deal

Тоа се тие свапови, Гуарин за Вучинич и Едер за Џеко умрениот.

Затоа сме гомно од тим, паднавме на ниво играчи како Жесус да ни се гледаат како квалитетни...

Во случајов не беше тежок изборот, дали Ранокиа или Жесус. Некој мораше да замине.
За Жесус може да земат 10м, за Ранокиа тешко.

И како за споредба, Ранокиа беше капитен на тимот па го дадоа на позајмица во Сампдорија.

Да не ме сватите дека ги споредувам нив двајца, ни едниот ни другиот не се ништо посебно.

Само ен можам да сватам што е трагично ако заминал жесус. Ајде да замине Икарди, Перишич, Миранда, Ханданович... ама Жесус???

Затоа сме гомно од тим, паднавме на ниво играчи како Жесус да ни се гледаат како квалитетни...

Во случајов не беше тежок изборот, дали Ранокиа или Жесус. Некој мораше да замине.

И како за споредба, Ранокиа беше капитен на тимот па го дадоа на позајмица во Сампдорија.

Да не ме сватите дека ги споредувам нив двајца, ни едниот ни другиот не се ништо посебно.

Само ен можам да сватам што е трагично ако заминал жесус. Ајде да замине Икарди, Перишич, Миранда, Ханданович... ама Жесус???
Глуп е начинот, 2м за позајмица + 8м за евентуална продажба, значи не се обврзани да го купат, а ќе им игра најверојатно прв состав.

Значи го продаваш играчот на тимот кој ќе ти биде конкуренција за ЛШ, притоа за толку мизерна сума.

И да, не ги споредувај Ранокија и Хесус, жабата е превара од играч, не е ни фудбалер до душа.

Dzeko might replace Eder in a swap deal

Тоа се тие свапови, Гуарин за Вучинич и Едер за Џеко умрениот.
Мислам дека ако ги спарат Икарди и Џеко тоа би бил еден од најнекомпактибилните и најлошите парови на напаѓачи во историјата на овој спорт.
Тоа ќе биде полошо дури и од Милито-Пацини тандемот на Раниери.

Не можам да ги замислам Икарди и Џеко заедно у напад, што би праеле тие двајца таму. хаха
Ама ова е све шпекулација, што би било кога Икарди би заминал, најлошото нешто ќе го донесат ко негова замена, Џеко. Тотален феил од играч, у Рома пропадна ко жетон.

Не прајте тажаленки за жесус-от (иако ме намовна :( со видеото), Андреоли за него како стопер е fucking Riccardo Ferri, и како бек и како стопер го чекавме еден милениум да проработи и ништо. Рома како Рома 2 чекори напред 8 назад.
Си имаме ние поголеми проблеми од овај, на пример ми се :гомце: од новокупеното турче шо личи на швеѓа, Ансалди си беше таман за Џенова, за Интер тешко, уште по ростерот ни се мотаат сакатомовци и слични изгубени чеда и + на то Икарди со диклестата ороспија ни се курчат.
Арно се најде легендата да ни го довлечка Банега, инаку ќе го донесевме Инлер за 46,7 мил. и ќе го делевме 8-то место со Болоња.
Летово ќе изиграме пријателски со Баерн, ќе изгубиме 1:0 и ќе си речиме: шо стори колку сме јаки. Брозгара ќе сака да заврши матура и ќе ни биди одсутен со умот (кој се разбира го нема) и така.....

Еве земи ги за пример Јуве. Сакаат Заза да го продадат на Волфсбург за 25 милиони. Нема потреба да ти објаснувам за Заза, знаеш и самиот. Гомна сме бе и крај.

Со ЦСКА Софија играме во 18:00

Ова е највероајтно составот:
INTER (4-2-3-1): Handanovic ;Ansaldi , D'Ambrosio, Ranocchia,Erkin ; Melo , Kondogbia ; Biabiany, Jovetic , Bessa, Icardi .

Со ЦСКА Софија играме во 18:00

Ова е највероајтно составот:
INTER (4-2-3-1): Handanovic ;Ansaldi , D'Ambrosio, Ranocchia,Erkin ; Melo , Kondogbia ; Biabiany, Jovetic , Bessa, Icardi .
Нека почнат да плаќаат по 100 евра од изгледана утакмица,па може ќе почнам пак да ги гледам.Да им ебам умрената екипа и управа

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom