Фан Клуб: Интер

Сега телетабисите ќе ти стиснат по едно лајкче и можеш вечер на сред село да де фалиш дека си мангуп по форуми. Бог да чува, сељак

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Не верувам дека Витсел ќе дојди во Интер..премногу е добар и квалитетен за да игра во глупав тим како нашиот па и со ретардиран тренер...нема шанси ова да се случи,не се способни нашите да доведат толку добар играч .

Ма нека го товарат Икарди со таа кучката у Вест Хем за 55милиони нека игра по Англиски купови и земи си ги Габриел, Витсел па и Жоао Марио, боље него тој статичен копук што сака да го рекетира Интер а потпиша договор пред неполна година до 2019. Со кој кур заслужил нов договор...

Капитен е ;)
За 50 мил одма би го дал, па и во Јуве нека потпише..
И ја би го дал за 50сче.
После дедо ми паласио ќе ни биде шпиц или истите 50 ќе треба да ги дадеме за некоја цепеница ко Жиру или Џексон Мартинез.
И у двете варијанти ќе биде весело,ама па коа ќе видиш дека полека но сигурно идеме накај екипа од рангот на удинезе,па и нема да биде и кузнае каква штета.
И така се е отидено у курац...

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

А со кој кур не заслужил да зима поише пари кога едни Паласио, Мело, Едер зимаат исто колку него ако не и поише.
Секако дека би го продал за 50 и со тие пари да се купат некои идиоти како Витсел и Џеко, ќе ве видам после.

Ма нека се гони со таа дрољата скапана
578138_20140204185404.jpg

Пошто ние сме Барса па ме боли кур ако си отиде Нејмар коа ги иаме Меси и Суарез а и способни сме у секој момент да го зееме Ди Марија или Караско па затоа нека си иде и Икарди сеа, ги иаме Едер, Паласио и Јоветиќ штакурац, плус Џеко ќе го зееме и Умар Сарик.

Со парите од Икарди може да се покрие Габриел Жесус 30м и Ријад Марез гледам за 35м биле спремни да го шиткаат со тие играчи и Џеко да го земат на позајмица не би се бунел...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom