додо веќе тренира исто и биабиани

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На 27ми, недела од 20:45 со Фиорентина.Викендот 26-27ми со кој играте и каде?
Ако играте дома како можам најлесно да најдам карта ... Во Милано ќе бидам и сакам да ве гледам.
Јас сум еден од модераторите ама ретко кога постирам нешто, 2-3 поста месечно дали ќе убацам.Мене ми ги бришат 99% од коментарите!
Јас ко не сум мутмат досеа, ти нема шанса!
Баш сакав да прашам, дали некој од вас модерира на Интер фанс на фејс, многу ме интересираше?
Ок без разлика, ќе си се изјаснам сеа... Тешки простаци се! Грешки прават во секој пост. Кардиналните грешки во пишување им се стандард. И скоро секој пост им е "изменет". А размислувањето не сакам ни да им го коментирам... смече!
Вчера баш ме напукаа до даска!Ставиле гиф од Тихо кај шо денса и напишале... "Поздрав до хејтерите"
И како да не им...?!
btw дај ве молам спасете ја групана и вратете го барем Павле Пецов. Не се слагавме ама барем писмен беше човекот.
Јас сум еден од модераторите ама ретко кога постирам нешто, 2-3 поста месечно дали ќе убацам.
Фала за ова простаци, баш заради тоа и си бришен, ваљда. Да не мислиш дека јас те бришам, нема врска, не те ни знам кој си на фб а и ретко бришам пошто ретко и читам коментари, се нервирам само.
Никој не е избришан ако имал конструктивна критика на нашата работа или на работата на клубот, играч или било што поврзано со Интер. Ама постови од типот `abe da mu ebam sve na tohir` `da umres mancini` `palasio da ti se skrsat dvete noze`... лични навреди кон одреден `коментатор` и слично, нормално дека ќе се бришат.
Пак ќе повторам, секоја конструктивна критика е добредојдена, нормално ако не бидеме критикувани нема да се подобриме.
Друго, нормално дека ќе има печатни грешки и грешки во изразувањето, не сме професионални новинари фала богу. Има и еден албанец модератор исто и нормално е да има грешки при правопис и изразување иако се трудиме да го исправаме и едитираме, па и од таму стои тоа едит на постовите. Некои од модераторите постираат и од телефон. На крај краева пак сме активни и дневно има минимум по 2-3 поста.
Се слагам дека малце сме паднати на квалитет, порано групата беше каде каде подобра и со објави и со квалитетни постови и со дискусија со модераторите кога Син и компанија сериозно ја водеа. Сега сме неки нови клинци. Реално и тимот ни е катастрофа последниве неколку години па и од таму освен критики, пцовки, фрустрации и навреди нема ништо друго. Информациите што ги пласираме се океј, превземени од интер.ит, интерњуз, интер1908 и уште 2-3 сериозни сајтови поврзани со Интер.
И мене не ми се свиѓаат таквите постови како гифот со Тохир (тоа беше повеќе одговор на критиките на Берлускони кога јадеше гомна за Тихо), слики од трол фудбал, пишување на Јувентус (како нивниот фан клуб) и Милан со мали букви, Јубе, Ббилан и слични детски работи.
едит. Пајо беше у екипата што ја спомнав погоре, ама самиот одлучи да се тргне пошто не можеше вечно да се расправа со своеглави членови, ваљда такви као тебе што само критикуваат, Мишо Станивуковиќ и Кире Арминоски.. Се надевам не си еден од нив двајца. Ако си тогаш ...![]()
Која фаца е Мело овде, демек: шо ми размавтува овај овде со ноџињата незнај која будала сум, ќе го исечамдодо веќе тренира исто и биабиани
![]()
![]()
![]()
Болд 1- Обично не користам такви селски изрази. А бришени ми се коментари со критики кон клубот и начинот на работа на админите. Приметувам дека не уживаат кога ми читаат коментари и инстантно ме бришат. Најчесто го зборувам истото што и овде, знаеш. Стандард... Тохир и управава. А тоа не им се допаѓа и го бришат, шо мислам дека не е во ред од нивна страна, нели? Зар само позитивни критики треба да бидат дозволени во групана?
Додуша знам да бидам и саркастичен, и на таков начин да им укажам на грешка.
Болд 2- Не сум ниеден од нив!![]()
Не си баниран бе, сеа проверував. Иако би те банирал и од фејсбук општо.Патем и ја иам блок од страната уште одамна, а мислам дека неам искоментирано нешо уопште
Meне за еден коментар ме банираа, не е фер. Одамна беше тоа, сигурно има 3 години.Не си баниран бе, сеа проверував. Иако би те банирал и од фејсбук општо.
@Марли @Дињата на Анчо се банирани, сигурно постирале смешни твитови од Силвијо Берлускони.Го одбановав Марли, сепак наш човек е.
И овој што ти лајкнал исто е на црната листа бановани, сигурно у коментари пишувал среќа вие, среќа вие.
Баки ти олади уште малце и ќе те одбануваме, сигурно си бил нешто напнат и со лош хумор и хејт си предизвикал некој од модераторите да ти напраи дис ис Спартаааааааа и со маја гери да те бутне у бановалникот.![]()
@shumecha.tabletaНики ај не се опуштај многу ти бе,да не ти го пуштам Касти да те среди со два три збора.
Ќе ти ебам тоа шумечата таблета![]()