Фан Клуб: Интер

Само да ви го честитам потпишувањето на Мело, ќе го заборавите Ковачиќ уште првата утакмица. Не сте свесни каква легенда потпишавте, ви завидувам....

Плус можи да биди и голман....
Доџите сад:drk:

Интер Запрешич нека го сменат името, и тераме по нови успеси :)
Ханданович, Видич,Брозович,Љаич,Јоветич,Перишич, па со толку балканци можам да замислам на овие другите колку ќе им биде интересно на тренинг и слично :)
Фалат уште Џеко, Матич и Иванович, и еве ти ја Југославија мои другови и другарици :)

Дуото повторно се обениди..ама овде кога играа во Виола како не посрамотија тогаш,се сеќавам најголемиот ремет во светот го изедовме бидејќи не само што ни ја издупија глата туку и не торпедираа односно делуваа како Барселона против нас..

Едино нешто што малку ме плаши е што сите засилувања во нападот и на крилните позиции се деснаци, едино Перишиќ што игра подеднакво добро со двете нозе. Ама природни позиции им се лево криво или втори напаѓачи, немаме играч освен Бијабијани :) на кој природна позиција му е десно крило иако и он е деснак. Ама мислам дека по таа десна страна ќе игра Перишиќ, баш ме интересира дали Манчини ќе има муда да истрча со сите во прва постава, мислам на Перишиќ, Јоветиќ, Љаиќ и Икарди

Кој е во Армата главен, да го опитам нешто ми треба? :)

Ок, дури ми одговори на фејсбук, да си прашам овде. Да не има нешто организирано за Интер - Милан?
И пошто не сум во Македонија дури трај регистрацијата за Армата (значи не сум член), има шанса Армата да ми купи карта за натпревар од Интер (да ми помогни)?
Кратко кажано, јас и братучед ми (миланиста), сакаме да одиме на Интер - Милан, можи во сусред да ни излези Армата? :)

nema :) ali ne ni ideme organizirano na toa derbi, i ne sum ja glaven be mrmljak.

nema :) ali ne ni ideme organizirano na toa derbi, i ne sum ja glaven be mrmljak.

Реално имаш фаца да бидиш главен,само треба и малце бркој да пуштиш за да личиш посериозен :icon_lol:

11988252_10153199980478865_8714597253482769430_n.jpg

:ROFLMAO:

Реално имаш фаца да бидиш главен,само треба и малце бркој да пуштиш за да личиш посериозен :icon_lol:
od vodno sum, samo na nekoja multimiljaredska korporacija mozam da bidam glaven jas, ne na nekoe malecko fan klubce kade clenovi se stefan kobe i dzontra i negovata bektstit bojs frizura.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom