Фан Клуб: Интер

Дали тоа Лечо ај да беше барем Лече, го пензионираше Монтоја?

Иван Перишињо

[DOUBLEPOST=1441327829][/DOUBLEPOST]

Последно уредено од модератор:
Ја гледаше некој бе?

Јас изумив а сакав да видам како играат некој од децата и новиве. Според резултатот изгледа експериментирале со сотав и позиции и играле лабаво да не дојде до несакани повреди.

Сеа прочирав една изјава од не знам точно кој човек, не обратив внимание. Вика дека Манчини може да проба 3-4-1-2 формација со Медел либеро, како што игра за Чиле. Не би било лошо.

Голманот​
Миранда-Медел-Муриљо​
Перишиќ-Мело-Кондогбија-Телес
Љајиќ​
Јоветиќ-Икарди
Нема да биде лошо да се проба вака кога треба да се иде ол ин у напад.

Другари изгледа се повредил Миранда ноќеска против УСА.Ако не игра против Милан,Бака има да го силува трапавиот ни капитен.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Другари изгледа се повредил Миранда ноќеска против УСА.Ако не игра против Милан,Бака има да го силува трапавиот ни капитен.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Абе нема до гол да стигнат ако Мачнини игра со дефанзивниот среден ред составен од Мело и Кондогбија. Туку не знам и ние дали ќе поминеме половина, ќе биде борбата во средниот ред.

Не е ништо сериозно со Миранда, ќе се направат тестови во Милано и ќе се види, има шанси да игра.
Ако не игра тука е Хуан и Ранокија, плус и Медел може да игра централен.
Се пишува дека може Манчини да користи 4-3-3 со Јоветиќ - Икарди - Перишиќ.

Sent from my Xperia SP using Tapatalk

Ризично ќе биде да се игра со Хуан и Муриљо позади, двајцата млади сеуште неискусни плус не ни играле до сега заедно.. Ја Медел би го играл штопер а у средина Кондогбија-Мело-Брозовиќ.

Ризично ќе биде да се игра со Хуан и Муриљо позади, двајцата млади сеуште неискусни плус не ни играле до сега заедно.. Ја Медел би го играл штопер а у средина Кондогбија-Мело-Брозовиќ.

Ама Тихо не би те играл тебе за тренер, зато... :angel:

Миранда не игра против комшиките.Како најголем фаворит да го замени се споменува Ранокија.
Ова значи дека ќе се игра со копачки среден ред составен од Медел,Гуарин и Кондогбија па и уште еден средишен играч ваљда.Мело можеби или Броз.
Јас би на Броз пошо знае со топка повеќе од Медел и Мело за да ја изнесе напред кон Јојо и Икарди.
Не знам Милан со кој состав би излегол во одбрана,но на страничните позиции се катастрофа,треба тоа да го искористи Перишиќ со неговата продорност и нафрлени топки кон Икарди и Јојо.

Љајо и Перишиќ и официјално претставени денеска како играчи на Интер.

Ме нема десет дена и направиле глупост нашиве... Не ми е криво за Мело што го земавме, зашто можда боље е и од Медел, али како што ми е криво што Хернанес им го дадовме на лоповите, за ништо друго не ми е криво сезонава (освен за Кова, тоа не се прави муабет).

Само ако им се погоди и им донесе титула, се на клоци.

Штета што Миранда не игра. Ми е страв Муриљо без него да не се изгуби. Особено ако го стават со Ранокија да игра :icon_lol: иако и Хуан ко стопер не е ништо боље. Што е најтрагично и двајцата ќе играат со тоа што Хуан ќе иде на лев бек

Така да за дербиво очекувам состав (4-3-3):
Ханда - Сантон, Ранокија, Муриљо, Хуан - Гуарин, Мело, Кондогбиа - Перишиќ, Икарди, Јојо.

Ако стави Манчини средина Медел, Мело и Кондогбиа не го глеам дербито :D

Муриљо - Ранокија може да функционира. Едниов брз и подвижен, другиот висок. Не ме плаши толку одбраната колку што ме плаши креирањето на шанси.

Мислам дека најголемата опасност е гол од контра или долга топка до Бака, или гол од прекин. Гол и игра многу тешко дека ќе примиме со оној среден ред па и одбраната е горе доле ОК.[DOUBLEPOST=1441915581][/DOUBLEPOST]Муриљо - Ранокија може да функционира. Едниов брз и подвижен, другиот висок. Не ме плаши толку одбраната колку што ме плаши креирањето на шанси.

Мислам дека најголемата опасност е гол од контра или долга топка до Бака, или гол од прекин. Гол и игра многу тешко дека ќе примиме со оној среден ред па и одбраната е горе доле ОК.

Напаѓачиве ни се нови, до сега 2-3 тренинга имаат одработено. Икарди беше повреден. Глеам го најавуваат Перишиќ за стартер, ја би играл со Љајиќ на негово место, сепак колку толку се знаат и разбираат со Јоветиќ.

Ранокија ќе игра позади сигурно, сепак е капитен и прв пик за од клупа, Хуан резерва, Телес лев бек и десно Сантон. У средина речиси сигурно ќе играат Медел, Кондогбија и Мело.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom