Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Една класа е подобар од тапкарошот!Во најмала рака и тоа...Не знам што видовте во Медел, јас да сум тренер не би го ставил ни на клупа за резерви. Уште ние играме во цела европа со таков тип на играч, само дефанзива знае ништо друго.
Денес Ранокиа одличен а Жесус очаен.
Паласио не направи ништо а на крај не извади со голот и пеналот врн него.
Другите солидни, Сантон еден од подобрите иако во одбрана и не беше којзае што...
Според мене Ернанес ни е најквалитетниот играч во тимот, се разбира заедно со Гуарин. Мора да добива поголема шанса, зошто да не на емстото на Медел. Ковачич е играч со најголем потенцијал, и без разлика дали има или нема искуство МОРА да игра.
Во модерниот фудбал се поретко се користат такви играчи, треба копач ама да знае и да врзе додавање, да почне акција...не зезајте бе,во екипа мора еден копач да се има налик Медел шти знае да брани простор и игра дефанзива.јесте да во напад е очај и не знае да повлече,ама во одбрана е доктор.кога ќе земе чичо Тихо подобар од него,тогаш ќе му ја мислиме
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
па во право си,не викам не, но разликата е во тоа што Хернанес и Кова не знаат да играат одбрана кога ќе треба Интер да брани простор и да се игра фластер на играч.Во модерниот фудбал се поретко се користат такви играчи, треба копач ама да знае и да врзе додавање, да почне акција...
Кој е таков играч во Јуве на пример? Пирло игра пред одбрана.
Јаја ТУре е таков играч, ама знае да направи акција да даде гол, има удар, техника...
Мота во времето на Мурињо, нема споредба...
Немаме креативност во средината со овие играчи. Гуарин нема сила да игра 5 натпревари во 3 недели, Брозович не игра нешто посебно што го зациментира во прв тим.
Може повеќе да ги ротира играчите и поголема минутажа да добијат и Ковачич и Ернанес.