Безвеза муабет тераш @_BerzerkeR_ искрено.
Ето е 33 годишен играч, шпонов е 23 и покажа во неколку наврати дека токму тоа е што ни е потребен во моментов и во иднина.
Не треба и не можеме да ги искоментираме сите играчи кои ќе постигнат гол, зошто овој или оној не го земавме(а имавме можност). Ето е завршена прикаска за Интер, сите знаеме за тоа, и крај на муабетот.
Еве и Лука Тони си постигна прекрасен гол од Пеналдај да го земавме него пред Шаќири бидејќи го има Резултати.
Ок, безвеза нека е.
Само ме нервира кога не се обрнува внимание на одредени делови од коментари туку само во еден дел се бува... семи-ретардирано ми делува некако!
Убаво си реков.. за многу мала пара и со негарантирана минутажа. И не ги мешај годините оти и Ибра има 33.
И ако е за безвезе муабети ... ти го памтам ников барам до толку, не ме терај да ги вртам страниве.[DOUBLEPOST=1425762644][/DOUBLEPOST]И чекај... отпосле ти прочитвав... кој рече дека го бирам Шакири пред Ето, гледаш такво нешто?

Спомнувањето на Шакири беше само чиста споредба како пример за моменталниве случувања (резултати).
Секако дека тие 22 години повеќе вредат, зборот ми беше дури бараме други алтернативи кои можат да не чинат пари, како привремена алтернатива Ето е топ. Зар Челзи и Абравович се ретардирани и тераат БЕЗВЕЗЕ трансфери што го вратија Дрогба назад?

Последно уредено: