Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А имам добро мислење за Маџо, онака...У реду е, Тулалан, Маџо, Ледезма.
Како бонус може да улетаат Бјондини, Ароника, Бриги и Карачоло.
Па и ја, ама пред 10 години.. за кур ми е сеа коа има 2356.А имам добро мислење за Маџо, онака...
Барем на Џони да не мислиме!
Хаххах да, тоа годинчињата и мене ми се проблем малце, во ред, не се многу 33 ама пак, ама еве за Туре не правите проблем ко шо гледам...Па и ја, ама пред 10 години.. за кур ми е сеа коа има 2356.
Абе Јаја со таа конституција и снага ќе игра до 40 без проблем.Хаххах да, тоа годинчињата и мене ми се проблем малце, во ред, не се многу 33 ама пак, ама еве за Туре не правите проблем ко шо гледам...![]()
Хаххах да, тоа годинчињата и мене ми се проблем малце, во ред, не се многу 33 ама пак, ама еве за Туре не правите проблем ко шо гледам...![]()
Во право си, бековите повеќе трчаат тоа е јасно, ама нели преферираме и форсираме млади, зошто би ставиле 32-годишник кога постојат реални шанси за помлад и за подолг рок?Маџо игра десен крилест бек што ровари напред назад,ама со оглед на годините ќе ровари на клупа бидејќи ќе биди Кампањаро 2 дел...за Туре друга е приказната,тој е играч од средниот ред кој можи да игра deep laying племејкер со оглед на годините и на неговиот квалитет,како помлад играше деструктивец и box to box ..него не му треба којзнае колку трчање
Во право си, бековите повеќе трчаат тоа е јасно, ама нели преферираме и форсираме млади, зошто би ставиле 32-годишник кога постојат реални шанси за помлад и за подолг рок?
Мада јас сум со став дека и млад да земеш не можеш да му гарантираш сигурни 2 години наредни, фудбал е, и пари се во прашање, така да...
Маџо игра десен крилест бек што ровари напред назад,ама со оглед на годините ќе ровари на клупа бидејќи ќе биди Кампањаро 2 дел...за Туре друга е приказната,тој е играч од средниот ред кој можи да игра deep laying племејкер со оглед на годините и на неговиот квалитет,како помлад играше деструктивец и box to box ..него не му треба којзнае колку трчање
ХАХАХАХХАХАХ
Работата е тоа што мора барем 2-ца поискусни играчи со реноме да се ангажираат за да ги поврзат редовите во тимот и да не наликуваме на раштиман оркестар..нешто како што направи Јувентус во 2011 кога го доведе Пирло и околу него ја направија целата екипа од млади и недокажани играчи каде се изгради шампионскиот колектив и досега се неприкосновени во Италија..
Во ред е политиката да се носат помлади играчи ама тие играчи мора некој да ги вклопи во составот а вака кога ќе ги ставиш сите заедно не знаат кај тераат..додека Гуарин и Хернанес да речиме се веќе искусни фудбалери ама едниот е ментален а другиот очигледно не му се игра фудбал...треба барем 2 квалитетни играчи да се донесат за да можи тимот да мрдни од статус кво
.. Џонтра не си салам да сибиш веко