Фан Клуб: Интер

Осеќам дека ќе ги истроламе со две реми утакмици и ќе ги поминеме на пенали. Или евентуално гол во гости.

Не секогаш тој што е во подобра форма поминува, нели.

Само што прочитав на фб, се шпекулира трасфер на Маџо, колку е вистина не знам, а исто така не знам што да искоментирам... o_O

У реду е, Тулалан, Маџо, Ледезма.

Како бонус може да улетаат Бјондини, Ароника, Бриги и Карачоло.
А имам добро мислење за Маџо, онака...

Барем на Џони да не мислиме!

Па и ја, ама пред 10 години.. за кур ми е сеа коа има 2356.
Хаххах да, тоа годинчињата и мене ми се проблем малце, во ред, не се многу 33 ама пак, ама еве за Туре не правите проблем ко шо гледам... :rolleyes:

Хаххах да, тоа годинчињата и мене ми се проблем малце, во ред, не се многу 33 ама пак, ама еве за Туре не правите проблем ко шо гледам... :rolleyes:
Абе Јаја со таа конституција и снага ќе игра до 40 без проблем.
Маџо е просечен и мртов играч последниве 2-3 години, не дека предтоа бил кујзне колку јак ама ај, брзината го вадеше. Не за џабе еден Џандоменико Место често игра пред него.

Маџо игра десен крилест бек што ровари напред назад,ама со оглед на годините ќе ровари на клупа бидејќи ќе биди Кампањаро 2 дел...за Туре друга е приказната,тој е играч од средниот ред кој можи да игра deep laying племејкер со оглед на годините и на неговиот квалитет,како помлад играше деструктивец и box to box ..него не му треба којзнае колку трчање

Маџо игра десен крилест бек што ровари напред назад,ама со оглед на годините ќе ровари на клупа бидејќи ќе биди Кампањаро 2 дел...за Туре друга е приказната,тој е играч од средниот ред кој можи да игра deep laying племејкер со оглед на годините и на неговиот квалитет,како помлад играше деструктивец и box to box ..него не му треба којзнае колку трчање
Во право си, бековите повеќе трчаат тоа е јасно, ама нели преферираме и форсираме млади, зошто би ставиле 32-годишник кога постојат реални шанси за помлад и за подолг рок?

Мада јас сум со став дека и млад да земеш не можеш да му гарантираш сигурни 2 години наредни, фудбал е, и пари се во прашање, така да...

Во право си, бековите повеќе трчаат тоа е јасно, ама нели преферираме и форсираме млади, зошто би ставиле 32-годишник кога постојат реални шанси за помлад и за подолг рок?

Мада јас сум со став дека и млад да земеш не можеш да му гарантираш сигурни 2 години наредни, фудбал е, и пари се во прашање, така да...

Работата е тоа што мора барем 2-ца поискусни играчи со реноме да се ангажираат за да ги поврзат редовите во тимот и да не наликуваме на раштиман оркестар..нешто како што направи Јувентус во 2011 кога го доведе Пирло и околу него ја направија целата екипа од млади и недокажани играчи каде се изгради шампионскиот колектив и досега се неприкосновени во Италија..

Во ред е политиката да се носат помлади играчи ама тие играчи мора некој да ги вклопи во составот а вака кога ќе ги ставиш сите заедно не знаат кај тераат..додека Гуарин и Хернанес да речиме се веќе искусни фудбалери ама едниот е ментален а другиот очигледно не му се игра фудбал...треба барем 2 квалитетни играчи да се донесат за да можи тимот да мрдни од статус кво

142171hp2.jpg
:icon_lol:

ХАХАХАХХАХАХ
ич не ти е досадно гледам:LOL:[DOUBLEPOST=1426025670][/DOUBLEPOST]
Работата е тоа што мора барем 2-ца поискусни играчи со реноме да се ангажираат за да ги поврзат редовите во тимот и да не наликуваме на раштиман оркестар..нешто како што направи Јувентус во 2011 кога го доведе Пирло и околу него ја направија целата екипа од млади и недокажани играчи каде се изгради шампионскиот колектив и досега се неприкосновени во Италија..

Во ред е политиката да се носат помлади играчи ама тие играчи мора некој да ги вклопи во составот а вака кога ќе ги ставиш сите заедно не знаат кај тераат..додека Гуарин и Хернанес да речиме се веќе искусни фудбалери ама едниот е ментален а другиот очигледно не му се игра фудбал...треба барем 2 квалитетни играчи да се донесат за да можи тимот да мрдни од статус кво

А теоријава на искуство паѓа во вода кога е Ето во прашање нели? ;)

Пошо и за во напад треба стари волци

Или ок ајде ја решивме таа работа, Ето е истрошен, батали, да не ме земете под нозе пак :angel:

Последно уредено:
Сакаме да се пласираме во Лига на шампиони, да се врати оној стар победнички Интер а се плашиме од некое тимче како Волзбург?

Стабилна игра денес, Манчини да не се затвори и да покажи м... да оди на победа уште денес и ке ги решиме уште во првиот натпревар!

Интер мора да покаже дека сака да ја освои лигата, мора да покаже карактер (ова на Бенитез ме потсети), победнички менталитет, а со респект и величење на вакви просечни екипчиња ништо не правиме...

составот за вечерва

-------------Каризо---------------
дамбросио-јј-ранко--сантон
Гуарин---Медел---Ернанес
-----------шакири
паласио-----Икарди

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom