So dve race bi potpisal kovacic da go prodademe mesto ikardi!Kolku i da e mentush,Ikardi na teren e vistinski pro i doprva ima da puni mrezi
Доста дискутабилно е ова по мое

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
So dve race bi potpisal kovacic da go prodademe mesto ikardi!Kolku i da e mentush,Ikardi na teren e vistinski pro i doprva ima da puni mrezi
Немој тој, само не тој. Леле колку го мразам, и него и Бускетс, се да им ебам. Таков глумец у екипа воопшто не сакам, нека си седи у Барса. Башка Педро мислам дека нема добро да се снајде во италијански тим, навикнат е он на тоа пичларлукот у Барселона.
Не можам пред очи да го гледам, а добар фудбалер е. Ама откако го направи она на Камп Ноу против Интер во 2010, со окцето шугаво, од тогаш ми се повраќа кога ќе го видамНе... стварно не има го голем број нас хејтериве на Бускетс...
Толку го мразам, шо ми нема дури фаца за фудбалер, не знам... одвратен е, па уште кога ќе ми го форсираат.... многу го мразам!![]()
Не можам пред очи да го гледам, а добар фудбалер е. Ама откако го направи она на Камп Ноу против Интер во 2010, со окцето шугаво, од тогаш ми се повраќа кога ќе го видам