Фан Клуб: Интер

Какво продавање на Ковачич и Икарди бе што ви е на вас? Па врз нив треба да ја градиме екипата, они треба да се носителите на играта во следниот период. Сигурно нема Кампањаро и Паласио да ни бидат лидери... Никако продавање на овие двајца!!!

Најголемата грешка што ја прави Манчини е што не го зациментира Ковачич во првиот тим.
На Ковачич му фали само самодоверба, квалитетот е неспорен.

Денес прочитав и една интересна информација во врска со стадионот. Тохир не планира да гради нов, сака да го откупи "Џузепе Меаца" од градот Милан.

Сите прават нови модерни стадиони со трибини веднаш до стадионот, помал капацитет. Не знам колку е добра идејата да се купува меаца а потоа да се реновира...

Третиот прстен од стадионот нема да се користи, ќе се праат ресторани и слични вип зони, публика ќе нема, ќе се намали капацитетот на околу 56.000 гледачи.
Мислам дека кај и да е ќе почнат да го пеглаат за финалето ЛШ во 2016, почнувајќи од клупата за резерви.
Ако се скоцка, нема потреба од нов стадион, башка немаш атлетска патека на овој што е предност во старт, сега на ТВ се гледа дека зјае празен, нормално кој би го наполнил со 80.000 во овакво првенство. Вака со помал капацитет ќе е сосем подруго.

Ако го намалат капацитетот ондак топ, нека го задржат истиот, не е фрка. Вака со 80 000 џабе е се, само ќе зјае празен...

Ме боли фактот шо бош клубови, од типот на Фиорентина, прават подобри трансфери од нас. :facepalm:

Па ова е засилување бее! Па ова е трансфер бее! Дечково е со резултат 7/6, навидум сеуште ноу биг дил ама го смачка Јуве и тоа е за респект! А ние се тешиме со нашиве "чекајте време треба"
:mad:

Е на ваков случај симнувам капа, дотогаш строго в џигери!

Последно уредено:
Фиорентина имаа прилика со како што имавме ние со Ибра-Ето и ја искористија.

Со добра трансфер политика не се потребни многу пари да се изгради добар тим.

Еве нова прилика за супер засилување, Педро од Барселона. Има уште 1 година од договорот, значи нема да биде некоја висока сума. Лавеци може да се земе за најмногу 10м, а тоа се играчи какви што бара Манлини за 4-3-3 или 4-2-3-1.

Немој тој, само не тој. Леле колку го мразам, и него и Бускетс, се да им ебам. Таков глумец у екипа воопшто не сакам, нека си седи у Барса. Башка Педро мислам дека нема добро да се снајде во италијански тим, навикнат е он на тоа пичларлукот у Барселона.

И мене ме нервира тоа циганско бркле гнасно, ама јак е бе мајке да му ебам!

Не е за кај нас брат, веруј ми. Он е научен на тики така, игра со многу додавање и со добри техничари околу него, а тука коа ќе го подберат копачите од Каљари, Емполи и компанија има да си го тражи бркот по Меаца.

Добро ама и у Барса некад знае да батали тика така и да солира, брзо копиле е, има јак дриблинг а и финишот му е на ниво.
Мене нема да ми смета да се донесе за некои 10-15 милиони, секако не може да биде помртов од Паласио, Подолски, Форлан и слични. :D

Педро ако дојди(скраја да е) ќе биди тотално ист изгубен случај како Подолски бидејќи и двата се еднодимензионални играчи кои неможат да направат никаква разлика на теренот без разлика колку се добри во тоа што го прават...нас ни треба некој креативен и заебан играч и плус некој солиден бек по левата страна(бидејќи Додо не го играат воопшто)..тркачи како Педро ги имаме во тимот

Немој тој, само не тој. Леле колку го мразам, и него и Бускетс, се да им ебам. Таков глумец у екипа воопшто не сакам, нека си седи у Барса. Башка Педро мислам дека нема добро да се снајде во италијански тим, навикнат е он на тоа пичларлукот у Барселона.

Не... стварно не има го голем број нас хејтериве на Бускетс... :cautious:
Толку го мразам, шо ми нема дури фаца за фудбалер, не знам... одвратен е, па уште кога ќе ми го форсираат.... многу го мразам! :mad:

Не... стварно не има го голем број нас хејтериве на Бускетс... :cautious:
Толку го мразам, шо ми нема дури фаца за фудбалер, не знам... одвратен е, па уште кога ќе ми го форсираат.... многу го мразам! :mad:
Не можам пред очи да го гледам, а добар фудбалер е. Ама откако го направи она на Камп Ноу против Интер во 2010, со окцето шугаво, од тогаш ми се повраќа кога ќе го видам

Не можам пред очи да го гледам, а добар фудбалер е. Ама откако го направи она на Камп Ноу против Интер во 2010, со окцето шугаво, од тогаш ми се повраќа кога ќе го видам

Кој е бе добар? Живо гревче ми е.
Ок ајде, не до долку колку што јас сакам да го правам... но не вреди толку колку што е претставен. Маскерано ми е подобар, поготово во дефанзива.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom