Фан Клуб: Интер

Имаше најави за казни во Италија уште пред зимскиот трансфер период за Интер. После тоа излегоа гласини дека го враќаат Ослвадо поради истото демек не знам дали плата или имало некоја клауза за давање на некој милион. Како и да е дури и да ве казнат имате право на жалба и се додека жалбата е во тек во ЕУ судовите одат на оваа правна основа ' Невин сте се дури не се докажи спротивното/ пресуди спротивното' затоа Барса купуваше играчи ова лето дека им течеше жалбата а додека ова е веќе суспендирана.

За Рома не ме ни чди едно чудо пари потрошија, иначе и позајмиците со право на откуп ги сметаат како дел од трансфери иако не се откупени играчи зошто како не знам >..

Интер сигурно ќе биде казнет парично, но едно неможам да сватам од ФФП-то(УЕФА). Го казнуваш клубот бидејќи работи во загуба па уште и парично, значи ова ФФП е исмислено да ги закопат клубовите кои веќе работат со загуби. Пичка им материна, го донесоа ФФП-то за клубови како Сити, ПСЖ, Челзи, сеа Интер и Италијаските клубови ќе го јадат немиен, а оние милјардери пак ќе спасат гз, како и секогаш.

За Рома се зборува дека најверојатно нема да биде казнета.

Го прибираме ѓубрето (сем Шакири) од големите клубови и пак сме казнети ради смрденото ФФп :tapp:,а некој прави трансфери од 50 милиони еура па нагоре
Да не знае човек дали да плаче или да се смее...

Нашите трансфери не се по 50мил ама и пријодите не се ни пола од 450те милиони на Реал, Барса и Јунајтед

А што е најтрагично Морати беше меѓу погласните поддржувачи да се воведе правилово.

Јакото е што Италијанците иако го гледаат како многу надежен и го сметаат за моментално најдобра голманска надеж освен Леали викаат дека не се уверени дека ќе го стигни нивото на Буфон, Зоф итн итн. И то ова ми го кажуваше другарче интериста од Италија :)
Реално никој никад нема да може да го достигне нивото на Џиџи уште помалку па Леали.... не заебавај каков црн Леали, па Перин и Барди се светлосни години пред вашиов особено првиов.
И оној у Бреша што брани, позајмен од Наполи ми е малце потценет голман што се однесува на младите надежи.

Ханда одма би го шитнал ако дојде ред да се бира помеѓу него, Кова и Икарди.
Перин е многу јак голман остајте овие што се смешкаат, се смешкаат и за Медел ама . . .
Малце ми е криво за Барди, како да го одјебуваат со ваквите шпекулации за носење на голман на негова возраст ама реално Перин е многу пред него моментално.
Не знам зашто го седнаа на клупа у Киево, добро бранеше на почетокот а сега дреме на клупа на сметка на фосилот Бизари.

Ако мора некој да се жртвува не е лошо тоа да биде Ханданович. Рејна би бил добра замена, со Карицо и тој младиот голман што го имавме ен знам кај е на позајмица може да се истурка сезоната.

Икарди моментално е незаменлив, Ковачич е играч со најголем потенцијал во тимот а Гуарин полека но сигурно станува лиден на екипата...

Другите не вредат...

Ама реалноста е сосема поинаква, најверојатно Икарди ке биде продаден, а се споменува и сума од 40 милиони. Само да се надеваме дека ке бидат добро инвестирани.

Не знам од кај ви се информацииве за Икарди, врска нема дека ќе си оди.

Реално никој никад нема да може да го достигне нивото на Џиџи уште помалку па Леали.... не заебавај каков црн Леали, па Перин и Барди се светлосни години пред вашиов особено првиов.
И оној у Бреша што брани, позајмен од Наполи ми е малце потценет голман што се однесува на младите надежи.

Ханда одма би го шитнал ако дојде ред да се бира помеѓу него, Кова и Икарди.
Перин е многу јак голман остајте овие што се смешкаат, се смешкаат и за Медел ама . . .
Малце ми е криво за Барди, како да го одјебуваат со ваквите шпекулации за носење на голман на негова возраст ама реално Перин е многу пред него моментално.
Не знам зашто го седнаа на клупа у Киево, добро бранеше на почетокот а сега дреме на клупа на сметка на фосилот Бизари.
Фала богу и јас истото го мислам за Леали не леб не фурни цели држави треба да јади шо се вели за да го стигни.
Перин е моментално најдобар голман т.е. се смета а најдобар млад голман поради тоа што искрено нема конкуренција во Италија моментално. Мислам забележете од Толдо, Перуци, Буфон, Дида, Фреј,Паљука тоа беа голмани и конкуренција.

Според мене Ханда не е во иста класа со Цезар ( иако кинеше зелени некогаш сите знаеме дека беше одличен голман кога беше на врвот на кариерата), Паљука , Зенга туку нешто поблиску до Толдо.[DOUBLEPOST=1425502093][/DOUBLEPOST]btw штотуку Калчомеркато го споделија ова

10603270_10152885660902851_4457109842467359217_n.jpg

Последно уредено:
Ако мора некој да се жртвува не е лошо тоа да биде Ханданович. Рејна би бил добра замена, со Карицо и тој младиот голман што го имавме ен знам кај е на позајмица може да се истурка сезоната.

Икарди моментално е незаменлив, Ковачич е играч со најголем потенцијал во тимот а Гуарин полека но сигурно станува лиден на екипата...

Другите не вредат...

Ама реалноста е сосема поинаква, најверојатно Икарди ке биде продаден, а се споменува и сума од 40 милиони. Само да се надеваме дека ке бидат добро инвестирани.
Реина? :boksix:

:)

Ако може да се семат 20 милиони за Ханданович а Реина како бесплатно решение и не е така лош избор :)

Денес има шпекулации и за размена Лавеци - Ернанес.

И еве го планот за спас :)

Make a great summer market despite the sword of Damocles of the financial fair play can you? According to the BBC, yes.
ASSIGNMENTS:

Handanovic 12 million

Icardi 40 million

Kuzmanovic 4 million

Nagatomo 4 million

Vidic 1 million

Hernanes 13 million

Palacio 6 million

PURCHASES

Babacar 13 million

Darmian 20 million

Toulalan 0 million

Gignac 0 million

Perin 16 million

Lavezzi 15 million

Toure 16 million

Зар има некој шо ќе плати 40 мил. За икарди?

Зар има некој шо ќе плати 40 мил. За икарди?

Нека продужи да пуни ке видиш како има некој да плати, само да не напраи салто мортале и да отиде у англија. Ке биде Јоветич нумеро дуе, мада што се тиче мене ја не би Ханда и Икарди. Али ако е нож до коска со ферплејов ондак моли бога да најдат асални замени за нив.

So dve race bi potpisal kovacic da go prodademe mesto ikardi!Kolku i da e mentush,Ikardi na teren e vistinski pro i doprva ima da puni mrezi

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom