Фан Клуб: Интер

Лузерот Манчини на дело. Морончина све да му изнаебам 90 минути искинав живци

Како можи бе една асолна акција 90 минути да неможат да направат,онај Кампањаро не знам зошто го чуваат па и уште десен бек го става Манчини ,оди на нерешено секој натпревар да ти ебам све...ни малку смелост и агресивност и желба за победа да покажат,како задовлни да беа со нерешено....пички смрдени

Добро бе шо тренираат овие неарниве не ми е јасно. Слушнале ли за тимска игра.. сигурно играчиве на Емполи не се појаки од нашиве, али не надиграа на секој дел од теренот, мислиш против Реал играме. Три паса не сврзаа цела утакмица, борбеност никаква, ко од вуна да се праени сите пичка им матер.
Тотално незаслужен бод. Повраќаници. :yid:

Јас неможам да разберам како е можно Емполи да доминираат на натпреварот?.какви играчи има Емполи за вака да ни ја скријат топката а овие да неможат три паса да сврзат?..не е страмота?...Кампањаро десен бек:facepalm:

Резили,страмота..како не му е страм вака Емполи да ги доминира и да изиграваат Барселона на нашата половина,па центарот цело полувреме не го поминавме резили бруки тешки еј..чувајте 0-0 да ви ебам све[DOUBLEPOST=1421519715][/DOUBLEPOST]А како да очекуваме победа кога бекој се Кампањаро и Ди Амбросио лево:facepalm:,за да изградат некоја опасна акција или да се обидат нешто треба бекојте да ја рашират играта и да учестувваат во нападите,а не да ја качат топката во стилот на англиските селани

Како можи бе една асолна акција 90 минути да неможат да направат,онај Кампањаро не знам зошто го чуваат па и уште десен бек го става Манчини ,оди на нерешено секој натпревар да ти ебам све...ни малку смелост и агресивност и желба за победа да покажат,како задовлни да беа со нерешено....пички смрдени

Т2 а? :D
Ако ти е, друг пат пак играј Јуве-Интер 1-1&3+ :kuracc::icon_lol:

Тактички лоша поставеност, денес Интер играше како без средина, Гуарин беше очаен, Медел само дефанзивно, Ернанез беше очај, едино што вредеше од него е асистенцијата до Паласио, ама тој лошо ја шутна со глава.
Икарди тотално одсечен, не прими ни една топка како што треба, и нормално нема да се види.
И на крај одбраната тотално збунета, прими топка и одма исфрли, без да се гледа каде, лоши додавања, добро Видиќ беше на едно 50% од прошлата утакмица и колку толку се држевме, ДАмброзио и Хуго исто како да не играа.

кај се излажав 2 да играм
Овој Syn не излажа сите. :D

Со мртвиве екипи најлошо играме, дали ги подценуваме или пак се мотивираат против нас не знам. Не доминираа цело време како да бркаат место за во ЛШ.

Барем Шачири го видовме, ќе паѓаат добри контри со него.

Статистика :eek:
shots on target : 5 - 1
shots off target : 9 - 6
possession (%) : 61 - 39
corner kicks : 10 - 3
offsides : 1 - 2
fouls : 11 - 15
yellow cards : 1 - 2
red cards : 0 - 0

Кога ќе сакаш да победат катастрофално ќе играат,ќе ги пишиш да изгубат коските ќе ги остават на теренот ама важно ќе те заебат....не постои поглупа екипа

Добро бе шо тренираат овие неарниве не ми е јасно. Слушнале ли за тимска игра.. сигурно играчиве на Емполи не се појаки од нашиве, али не надиграа на секој дел од теренот, мислиш против Реал играме. Три паса не сврзаа цела утакмица, борбеност никаква, ко од вуна да се праени сите пичка им матер.
Тотално незаслужен бод. Повраќаници. :yid:

По се изгледа се...
........

Добро што не ја гледав... кога видов статистика ми се стемни!

Налед тоа што сум мањак 650 денари викендов, од Водно сум незнам колку пари иам така да сеедно, али играва денес беше полоша од најлошиот меч изигран до сега со Мацари.
Стојам на ова, прелесен распоред, доста битен период од сезоната, појачан тим, и вакво издание ? Класика Манчини, класика, се бранеа, калкулираа со време против некојси чечарели мечарели и оној тестенината напред што влезе у второ, епа бем ти екипата што сака да игра ЛШ а игра вака против факинг Емполи ...

Само една добра причина сакам да знам за изоставувањето на Ковачич од првата постава. Една, една ебана причина.

Не му ја замарајте бе , ти отрпнав веке. Наредна ке стартаме со чисторвниот Швицарац и Ковачич па послалам фудбал ке има.

Сеоски Интер :pos:

10918995_767943253287256_5779403164285945955_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom