Фан Клуб: Интер

Не знам ја многу многу за Суарез ама знам дека дефинитивно би ги дал Хернанес и Гуарин за Раул Гарсија, стуб е дечкото, јак е као коњ!!! :boksix:

na inter nad 2 koeficient im dale a ?
lapaj si ...

dobiten vikend e ova, i guarantee it. :popce:

I/N: ‪#‎Inter‬ selection for the match against Empoli:

Goalkeepers: 1 Handanovic, 30 Carrizo, 46 Berni;

Defenders: 6 Andreolli, 14 Campagnaro, 15 Vidic, 22 Dodò, 23 Ranocchia, 25 Mbaye, 33 D'Ambrosio, 54 Donkor;

Midfielders: 10 Kovacic, 13 Guarin, 17 Kuzmanovic, 18 Medel, 20 Obi, 44 Krhin, 88 Hernanes;

Forwards: 8 Palacio, 9 Icardi, 11 Podolski, 91 Shaqiri, 97 Bonazzoli.

Освалдо и Мвила :ban:, 99% се шансите да си одат од Интер, не верувам дека до наредно лето ќе ги држат.

Мене брат ми ми спомна сеа дека го отпуштиле Мвила.

Уште е во Интер али посебно тренираат, и он и Освалдо, си одат сигурно, Мвила во КПР а за Освалдо се бара тим, очигледно Манчини е дециден и не попушта.

Кај овој Мвила изгледа главата е проблем, не ќе да е до нас. Чим не може веќе со години да се состави сам со себе ондак до него е.

Иначе Марио Суарез вчера искина против Реал, пошо Деко глеам прашуеше погоре, зеам го рашљакам.

Ако успее трампава Освалдо - Дармиан до некаде добро ќе дојде однесувањето на Освалдо :pos:

Иначе за евентуално доаѓање на Суарез мора да се ослободиме од неколку фудбалери од средина, како Оби, Крхин, Кузмановиќ и сл.
Ко за беља Кузмановиќ игра последниве неколку месеци одлично, и доста добра замена е од клупа.

Јас мислам дека подобро ќе биде Алан од Удинезе да го земат наместо Суарез.. ем помлад ем поефтин... али кој ме слуша мене..

Inter: 1 Handanovic; 14 Campagnaro, 15 Vidic, 23 Ranocchia, 33 D'Ambrosio; 13 Guarin, 18 Medel; 88 Hernanes, 8 Palacio, 11 Podolski; 9 Icardi

Ги нема во почетен тим Шакири и Кова...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom