Фан Клуб: Интер

Inter: 1 Handanovic; 14 Campagnaro, 15 Vidic, 23 Ranocchia, 33 D'Ambrosio; 13 Guarin, 18 Medel; 88 Hernanes, 8 Palacio, 11 Podolski; 9 Icardi

Ги нема во почетен тим Шакири и Кова...

Затоа го има Паласио умрениот,не се умарај

Тоа се тие класични лузерски потези на господинот Манчини што ти ја убиваат секоја желба да ја гледаш утакмицава. Му ебам тоа пацерот, мртва игра против мртвиве од Емполи... па уште слепецот ги ставил на клупа Ковачиќ и Шаќири. Имбецил.

Гуарин, Хернанес и Медел пас не сврзаа. Очобол

Kampanjaro uzas, Ranokija dobar, Medel dobar u odbrana, Guarin kako guska u magla, Hernanes i Podolski tapa.

Ернанез треба да го смени со Ковачич уште на полувреме, па кај 60 Паласио да го извади и во игра Шаќири.
Топка не сврзаа, подосадна утакмица нема од оваа, само еден шут од Гуарин, цели 45мин.

Ranokija na podolgo da e povreden,i da izgubime jas ke bidam zadovolen od utakmicava

Јас неможам да разберам како е можно Емполи да доминираат на натпреварот?.какви играчи има Емполи за вака да ни ја скријат топката а овие да неможат три паса да сврзат?..не е страмота?...Кампањаро десен бек:facepalm:

Цела екипа нека ја распуштат и со младинци нек почнат да играат

Резили,страмота..како не му е страм вака Емполи да ги доминира и да изиграваат Барселона на нашата половина,па центарот цело полувреме не го поминавме резили бруки тешки еј..чувајте 0-0 да ви ебам све[DOUBLEPOST=1421519715][/DOUBLEPOST]А како да очекуваме победа кога бекој се Кампањаро и Ди Амбросио лево:facepalm:,за да изградат некоја опасна акција или да се обидат нешто треба бекојте да ја рашират играта и да учестувваат во нападите,а не да ја качат топката во стилот на англиските селани

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom