Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Суазо е веќе слободен играч. Тој е еден од најголемите фејлови во трансфер политиката на Интер. Земаше плата над 3 милиони, на Каљари му исплативме ако не се лажам околу 15 милиони евра. Од Суазо видовме неколку солидни настапи првата сезона...
Кога е во прашање Санчез, мислам дека 90% е играч на Интер. Имавме потврда дека има преговири за играчот од двете страни, Интер е првиот избор на Санчез, а Удинезе е заинтересиран за некои наши играчи.
Сумата која ја бара Удинезе е стварно превисока но за тоа е виновна и големата конкуренција за играчот. Се работи за млад, проверен играч во Серија А, играч кој моментално му е потребен на Интер и не смееме да си дозволиме да го испуштиме.

Кога ќе ми ја спомне некој Рома одма ми текнува на фејлови, само на фејлови како Киву, Мансини (играа во Рома) и Суазо (го бараа и Рома ама го избра Интер, за жал)А мене ми беше криво тогаш кога ни го земавте, нели и Рома сакаше да го купи![]()

Кога ќе ми ја спомне некој Рома одма ми текнува на фејлови, само на фејлови како Киву, Мансини (играа во Рома) и Суазо (го бараа и Рома ама го избра Интер, за жал)![]()

Додека беа кај, стануваше збор за играчишта![]()

Доволно добри играчишта па за нив да загриза тим како ИнтерИграчишта, играчишта ипол, се освоија во Рома упм..![]()