Фан Клуб: Интер

Пасторе може да игра мн. повеќе од *Плејмејкер* фацииии :)) Само Хавиер е за кај нас !!!

Го пишав зш Тотенхем го стави на продажба,најблиску до него е Ман.Ј али ништо нема да смета и ние да понудиме некоја добра понуда за него!
Ние ќе понудиме нешто како 10 милиони + Милито + Пандев + пола-Вивиано-да-им-вратите-кусур-на-Болоња + Мунтари ама со 21,38% пониска плата + 4 деца од Примавера да им збираат топки... ако успеат да израчунаат до крајот на преоден рок може ќе бидне работата :)
--- надополнето: Jun 1, 2011 4:45 PM ---
Пасторе може да игра мн. повеќе од *Плејмејкер* фацииии :)) Само Хавиер е за кај нас !!!
Ти истото не го пишуваше и за Кварезма?
... Anybody? :)

Колку што можам да разберам од Гугл Транслејт (пак не е при себе), групава што е обвинета за местење тоа го правела со подмитување и закани кон одбранбени играчи или голмани, да пуштат гол-два и слично. Се спомнуваат екипи од пониски рангови и послаби екипи од Сериа А, така да што и да имало, ќе го кркаат фудбалери кои влегле во шемата.

Инаку, Поцо денес во Милано имал закажано средба со Интер, Јувентус и Реал Мадрид... во елемент е изгледа :)

На времето многу го почитував Иосоно, али после ова со полжавов ..., незнам, разочаран сум.

Колку што можам да разберам од Гугл Транслејт (пак не е при себе), групава што е обвинета за местење тоа го правела со подмитување и закани кон одбранбени играчи или голмани, да пуштат гол-два и слично. Се спомнуваат екипи од пониски рангови и послаби екипи од Сериа А, така да што и да имало, ќе го кркаат фудбалери кои влегле во шемата.

Инаку, Поцо денес во Милано имал закажано средба со Интер, Јувентус и Реал Мадрид... во елемент е изгледа :)
Да, да. Такво местење било, не од страна на клубовите ниту некој од клубовите знаел, туку Сињори со група луѓе и само 2-3ца знаеле од тие што играле. Клубовите нема шанси да подлежат на санкции.

Али таа 3-0 што ја наместиле, што убав коеф имал, па па па...

Јас не знам како не ве мрзеше да се замарате со тој идиотот што билдаше постови на нашата тема безвеза...оставете го нека си лај ионака тој или фановите на јувентус не се некаков фактор за тој кој колку местел и за тоа како местел...дајте таму освежете малку со некоја нова шпекулација за некоја ѕверотина од средниот ред барем да се порадваме на шпекулациии ако неможиме на трансфери

Не бе, доста ни е еден чилеанец. Не сакам како Реал, еднаш све холанѓани, после турци, трето шиткање на сите по 1/3 цена. :)

А и овој во Гросето се разбудил, лани во Палермо, нека седи таму, не верувам дека сме заинтересирани за овој.

За средина само на шпекулациите за Монтоливо останавме...

Уф каков гол им даде Обина на Аргентина.. :drk:
Одма нека му го продужат договорот !!!

Имав прилика да зборам со еден пријател од Италија, инаку голем фан на Интер, и кога му реков дека би било добро да ги земеме Санчез или Монтоливо, за овој вториот ми кажа дека голем број навивачи на интер не го сакале во тимот, а гледам тука сите ние правиме некои филмови со Монтоливо, како бил јак(вклучувајќи ме и мене), кој можеби сезонава сме го прателе највеќе 4-5 пати.

Не, Занети треба да игра додека не излезе со бастунче на терен, какво седнување на клупа...
И на Милито и Маикон треба да им биде загарантирано местото у прв тим за следната сезона, да не заборавиме дека газеа у сезоната 2009/10.
И да испаднеме од лига, голем кур, најважно е нашите легенди што ни донесоа ЛШ да играат прв тим, безразлика колку не ги бива.
И ја вака како тебе му реплицирав на Талахесе кога го збореше ова пред година дена, ама ми дојде паметот.
Јас пишав, меѓу другите. Знаеме кој е Занети, знаеме и Бергоми кој е ама Бергоми одамна не игра, оти не може. Занети има 38 комада, очигледно е дека не е во најдобрите години и се разбира дека формата нема да му се подобри со годините. Со должна почит кон него која сите треба да ја имаме, и ја имаме, но годините си го прават своето. До лани беше незаменлив, оваа сезона чат-пат фаќаше и клупа, а следната треба да ја грее малку повеќе, следната по неа да си одигра проштален меч... нема тука ништо лошо и ништо не е срамота.

За жал, ние абер немаме да се засилиме како што треба така да Занети сеуште ќе ни биде прва опција. Иако мора да се сложам дека ова ни од далеку не е нашиот најголем проблем во однос на составот.

За трампата Цезар - Вивиано, не е ништо ново. Јас одамна го имам кажано моето мислење: од секогаш сме имале одлични голмани така да воопшто не ми е страв од трансфери тука, бев во паника кога Цезар го замени Толдо па излезе супер работата. Мене ми е еден од омилените фудбалери Цезар. Познавајќи ја ситуацијата (постојаното кукање дека се нема пари), нема да ме чуди ако дојде до ова, со што нешто би кеширале за други засилувања. На крај краева, парите нема да никнат на дрво и нешто ќе мора да се продаде.

A вие колку години имате ? :)

Ништо корисно за дискусијава. Супер трк на младичот, знаеме дека може. Немој сега и ти како Зоран Михајлов кога ја коментираше јубилејната на Вардар: „Еве го Бабунски, сеуште е подвижен...“

Адекватно на тоа, можеме и ние да се потсетиме на дуели со второкласни екипи како Бари кога капитенот беше надтрчуван од помлади второкласни фудбалери.

Тој може сеуште да игра на солидно ниво, исто како што Малдини до крај играше солидно за Милан. Работата е што кога јас, Крејзи и останатите неколку души јадеме бурек дека ова или она нечини - ние не го ставаме зборот солидно во контекст на Интер. Мора да биде јако, топ, врвно, застрашувачки... тоа го сакаме.

Не мора секогаш кога ќе зинеме за Занети да се понашате како оние од Барса за Меси, не е појќе ваш од наш, исто ни е на сите...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom