Фан Клуб: Интер

Се надевам дека Санчез ќе дојде, зошто се интересираат и други клубови за него

Никој не пишал, Гончето рекол дека останува во Интер, не му сметало што ќе биде резерва. :p
Добро е ова, може да игра на било која позиција у нападот, за резерва е таман.
Милито нека си иде, Санчез и Кастињос ин, таман.
И Суазо нека си иде. :LOL:

Суазо е веќе слободен играч. Тој е еден од најголемите фејлови во трансфер политиката на Интер. Земаше плата над 3 милиони, на Каљари му исплативме ако не се лажам околу 15 милиони евра. Од Суазо видовме неколку солидни настапи првата сезона...

Кога е во прашање Санчез, мислам дека 90% е играч на Интер. Имавме потврда дека има преговири за играчот од двете страни, Интер е првиот избор на Санчез, а Удинезе е заинтересиран за некои наши играчи.
Сумата која ја бара Удинезе е стварно превисока но за тоа е виновна и големата конкуренција за играчот. Се работи за млад, проверен играч во Серија А, играч кој моментално му е потребен на Интер и не смееме да си дозволиме да го испуштиме.

Суазо е веќе слободен играч. Тој е еден од најголемите фејлови во трансфер политиката на Интер. Земаше плата над 3 милиони, на Каљари му исплативме ако не се лажам околу 15 милиони евра. Од Суазо видовме неколку солидни настапи првата сезона...

Кога е во прашање Санчез, мислам дека 90% е играч на Интер. Имавме потврда дека има преговири за играчот од двете страни, Интер е првиот избор на Санчез, а Удинезе е заинтересиран за некои наши играчи.
Сумата која ја бара Удинезе е стварно превисока но за тоа е виновна и големата конкуренција за играчот. Се работи за млад, проверен играч во Серија А, играч кој моментално му е потребен на Интер и не смееме да си дозволиме да го испуштиме.

А мене ми беше криво тогаш кога ни го земавте, нели и Рома сакаше да го купи :D

Не знам за Рома... Знам дека беше договорен со Милан ама им го земавме во последен момент. Искрено, јас очекував многу повеќе од него и се радував на неговиот трансфер во Интер. :)

А мене ми беше криво тогаш кога ни го земавте, нели и Рома сакаше да го купи :D
Кога ќе ми ја спомне некој Рома одма ми текнува на фејлови, само на фејлови како Киву, Мансини (играа во Рома) и Суазо (го бараа и Рома ама го избра Интер, за жал) :)

Кога ќе ми ја спомне некој Рома одма ми текнува на фејлови, само на фејлови како Киву, Мансини (играа во Рома) и Суазо (го бараа и Рома ама го избра Интер, за жал) :)

Додека беа кај, стануваше збор за играчишта ;)

Да бе, и Карја играше у Рома бе хахаха :D
Мунтари да не е дете на Рома ? :P

Санчез е наш. Не памтам кога вака јавно за некој признал Морати дека има преговори, а веќе и Сити се откажал од детево, што значи не игра за (многу) пари, него од љубов (y)

Двајца средина, еден бек, and we're golden. Eве читам на фцинтер1908.ит Бастос се споменува, иако јас лично сум за неговиот соиграч Сисоко, 4/5 години помлад, и како коњ е, додуша како 2 коња, 120 минути трча без престан, а и доволно искуство има.

Диара има шанси да ни биде едниот играч од средина, а ништо чудно и тој Каналес, иако гледам дека е АМ, ако е типичен АМ, не ни треба, ако може да покрие и други позиции во средина CM/RM/AM/LM/COCKM тогаш нека дојде, одамна шпанец во тимот сме немале. Ако не овој тогаш Банега, ептен ненормално на Џави ме асоцира. Само што овој има големи ушина и тапа фризура. :)

4 овие + Кастањос, Андреоли, и ништо не сакам повеќе. Ни Хамшик ни Фабергас.​

Cezar​
Santon(nagatomo)-Ranokija(Lusio)-Samuel(Andreoli)-Bastos/Cisoko(nagatomo)​
Banega(kambi/deki/zaneti*)-Diara(kambi/deki/zaneti*)​
Sanchez(kutinjo)-Snajder(kutijno)-Eto(kastanjos/kutinjo)​
El Pazzo(Kastanjos/Pandev)​

*moze i kako sportski direktor :D

Ако има некој што не разбра, тие во загради ни се резерви, тие што воопшто не се спомнати или ке се продадат, или сум заборавил некој, во секој случај мислам дека после последниве шпекулации Маикон и Мота 90% си одат, за Милито и Киву не знам.

Само би ги сменил Сантон и Нагатомо. Бастос е крило, Сисоко е добар и сакам да дојде ама тешко зашо нема никакви шпекулации за него. Кришито би требало да биде таму.

Другото све ми е по ќејф ама свесен сум дека шансите за Занети и Камби да бидат резерви се скоро никакви, така да не се надевам многу многу на овој состав.

EDIT

Syn, тука ли си? :D
Прочитај го мислењето што ти го лајкнав. И твоето и моето кое си го цитирал. :LOL:
Зверови. :D

Добро, додуша Сантон/Нагатомо ке си се конкуренти еден на друг на повеке позиции, само не сум да се продаде Сантон, видовме дека и на спротивна позиција го биваше, дури и центаршутеви имаше само што мораше да се врати на посилната нога, т.е. десна па да упати удар.

Исто и за на средина, никој со црвен тепих не ги чека новите засилувања освен Санчез, мора и овие да се потат пред да се стартери, ама пред се мислам дека треба да се купат како стартери а не како резерви или потенциални “мамки“ за во иднина кога ке сакаме да носиме некој друг играч, па да можат овие сега што ги имаме мирно да спијат. Манчини успеа да го седне на клупа Занети едно време, сега на Лео му е редот истото да го прави. Камбијасо во 4-3-3 освен резерва, друго место во трибина му е, за 4-2-3-1(или 4-3-2-1) има место како стартер, ама за ованзивна формација треба и сам да е свесен дека не може да се вклопи никако. Мора да се носи конкуренција и мора да се остават играчи кои ке им конкурираат на новите донесени играчи.

Освен ова, имаме многу младинци на кои се чека да експлодират, австријците, еден црнец напаѓач мислат Тало (или така нешто), Алибек, Делањело, има многу, кои ке се продадат кои ке се позајмат. Имат многу работа луѓето кои се одговорни за тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom