Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе почекаме Морати да каже дека преговорите пропаднале и не го купуваме, и ќе удриме на славје!Се додека нема ништо официјално за Санчез, да прочитам на страната на интер.ит, не му верувам ни на Морати, ни на жена му...
Ќе почекаме Морати да каже дека преговорите пропаднале и не го купуваме, и ќе удриме на славје!![]()
Мене ми се допаѓа тоа што ќе дојде Ласана, али тоа автоматски би требало да значи и шут карта за Каржа и Марига, како и резервирано место на клупата за Занети и Камби.Ќе правим одличен тим оваа сезона
Маикон си оди(у замена за Диара ..лолови), Кришито иде..
Мота си оди, Мунтари и компанија остануваат.
Бравос, бравос.
Мене ми се допаѓа тоа што ќе дојде Ласана, али тоа автоматски би требало да значи и шут карта за Каржа и Марига, како и резервирано место на клупата за Занети и Камби.
Кришито не е нешто посебно добар играч, така да боље да се ризикува со Агигерај, може ќе биде добар за 1-2 сезони...
10 милиони?Читам, Марига го барале екипи од Премиер лигата..па ако дојде Ласана, може комотно да му се дај за 10 милиони на Астон Вила![]()