- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
Пасторе може да игра мн. повеќе од *Плејмејкер* фацииии
) Само Хавиер е за кај нас !!!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ние ќе понудиме нешто како 10 милиони + Милито + Пандев + пола-Вивиано-да-им-вратите-кусур-на-Болоња + Мунтари ама со 21,38% пониска плата + 4 деца од Примавера да им збираат топки... ако успеат да израчунаат до крајот на преоден рок може ќе бидне работатаГо пишав зш Тотенхем го стави на продажба,најблиску до него е Ман.Ј али ништо нема да смета и ние да понудиме некоја добра понуда за него!
Ти истото не го пишуваше и за Кварезма?Пасторе може да игра мн. повеќе од *Плејмејкер* фацииии) Само Хавиер е за кај нас !!!
Колку што можам да разберам од Гугл Транслејт (пак не е при себе), групава што е обвинета за местење тоа го правела со подмитување и закани кон одбранбени играчи или голмани, да пуштат гол-два и слично. Се спомнуваат екипи од пониски рангови и послаби екипи од Сериа А, така да што и да имало, ќе го кркаат фудбалери кои влегле во шемата.
Зашо бе???На времето многу го почитував Иосоно, али после ова со полжавов ..., незнам, разочаран сум.
Да, да. Такво местење било, не од страна на клубовите ниту некој од клубовите знаел, туку Сињори со група луѓе и само 2-3ца знаеле од тие што играле. Клубовите нема шанси да подлежат на санкции.Колку што можам да разберам од Гугл Транслејт (пак не е при себе), групава што е обвинета за местење тоа го правела со подмитување и закани кон одбранбени играчи или голмани, да пуштат гол-два и слично. Се спомнуваат екипи од пониски рангови и послаби екипи од Сериа А, така да што и да имало, ќе го кркаат фудбалери кои влегле во шемата.
Инаку, Поцо денес во Милано имал закажано средба со Интер, Јувентус и Реал Мадрид... во елемент е изгледа![]()
Не, Занети треба да игра додека не излезе со бастунче на терен, какво седнување на клупа...
И на Милито и Маикон треба да им биде загарантирано местото у прв тим за следната сезона, да не заборавиме дека газеа у сезоната 2009/10.
И да испаднеме од лига, голем кур, најважно е нашите легенди што ни донесоа ЛШ да играат прв тим, безразлика колку не ги бива.
И ја вака како тебе му реплицирав на Талахесе кога го збореше ова пред година дена, ама ми дојде паметот.
Јас пишав, меѓу другите. Знаеме кој е Занети, знаеме и Бергоми кој е ама Бергоми одамна не игра, оти не може. Занети има 38 комада, очигледно е дека не е во најдобрите години и се разбира дека формата нема да му се подобри со годините. Со должна почит кон него која сите треба да ја имаме, и ја имаме, но годините си го прават своето. До лани беше незаменлив, оваа сезона чат-пат фаќаше и клупа, а следната треба да ја грее малку повеќе, следната по неа да си одигра проштален меч... нема тука ништо лошо и ништо не е срамота.
За жал, ние абер немаме да се засилиме како што треба така да Занети сеуште ќе ни биде прва опција. Иако мора да се сложам дека ова ни од далеку не е нашиот најголем проблем во однос на составот.
За трампата Цезар - Вивиано, не е ништо ново. Јас одамна го имам кажано моето мислење: од секогаш сме имале одлични голмани така да воопшто не ми е страв од трансфери тука, бев во паника кога Цезар го замени Толдо па излезе супер работата. Мене ми е еден од омилените фудбалери Цезар. Познавајќи ја ситуацијата (постојаното кукање дека се нема пари), нема да ме чуди ако дојде до ова, со што нешто би кеширале за други засилувања. На крај краева, парите нема да никнат на дрво и нешто ќе мора да се продаде.