Фан Клуб: Интер

hhhh 20+мота за Де Роси мислам дека не ни вреди. Подобро за Санчез ова отколку за Де Роси.

Абе и јас тоа гледам , ама од што сакам да дојде скокам преку тоа , ама ај да се надеваме :)

Замислете еј , ништо повеќе само замислете :D

----------Де Роси--Занети/Камби--------
------------------Снајдер--------------

Санчез-----------Пацини-----------Ето

А што правиме со централните бекови, и Лусио и Самуел имаат по 33. Готови се више, треба да бараме и партнер за Фрогли. Уште оваа сезона да купиме некој надежен, ќе поседи на клупа малце, да се уклопи у тимот, и од наредната сезона со Ранокија стандардни.

Howedes/Hummels. :X3: :D

Како и да е заклучивме дека треба да се направи реконструкција на тимот и време е за нови сили каде ќе можат да атакуваат на највредните трофеи......само Санчез некако да се ангажира за другите лесно ќе направат...едноставно мора и мора да се купат тројца нови играчи во средниот ред!

Епа чим отварате душа еве и јас ке си кажам: Санчез ! , веке го тупам за него од зимски преоден рок до сега се надевам дека нема да отиде во еден од другите заинтересирани тимови како Сити и јуве, ваљда не е до толкав бот :LOL: Знам дека преговорите се во тек али што побрзо толку подобро , бидејки арапите знаат да изненадат со суми од по 50 до 80 милиони само колку да го видат во дрес на сити (n) Друга голема желба ми е : СУАЗО! Да го напушти тимот, па веке 2 години нема стапнато на терен а зема 3 милиони годишно... ако го остаат и оваа сезона дефинитивно ке биде еден од мојте омилени џаболебари. :ROFLMAO:

ИИ, Сити се откажаа од услугите на Санчез. Сега само ние и Јувентус се заинтересирани

Хумелс појше ми се свиѓа ама не верувам дека Борусија ќе продава уште играчи откога го продадоа Сахин.
Суазо мора да си оди или па да го убијат и да не зима плата ионака е црнец брат на кого му е гајле :)

Ја само Пасторе го сакам .... другото отом потом !
Мислам дека има женска Пасторе... :unsure:

ј/к :D, незнам зашто го сакаш Пасторе кога го имаме Снајдер. Глеј прво да купиме играчи што стварно ни требаат, Санчез и добар CM. А ако Снајдер отиде у Манчестер (пу, пу), и ја сум за Пасторе, звер е.

Види, за Санчез ни бараат 35 милиони, ние нудиме 15 :) Мене нешто не ми се верува дека би понудиле 20+Мота за Де Роси, не личи на нас тоа... :)

20 милиони + Мота за Де Роси :cautious:, демек Де Роси вреди 40?

Да беше деРоси 22 години ајде де, и дваесет плус Мота ке го голтав некако, ама на 28 години, кој е овој Ето или Ибра? Овие освен гоал.ком шпекулации на ништо друго не личат. Првин Вучинич, после Де Роси, па демек Цезар им го даваме... за кого бе? Да ги биваше ке освоеја некој куп, и немаше од Шахтјор да испаднат. Тие што ги бива сами тимот го носат како Санчез, Кавани, Мавани.

Ама не, де Роси како прво не си оди од Рома. Така да.

Не се замарајте со него бе,иначе еве ги моите желби за новата сезона - Санчез,Модрич(ако неможе овој тогаш Монтоливо) и напаѓач некој добар ! Најнови информации слушам можно е да го донесеме Ласана Диара за кого Реал потврди дека нема да смета оваа сезона,исто така и Хигуаин го продаваат за 15 000 000!

Не се замарајте со него бе,иначе еве ги моите желби за новата сезона - Санчез,Модрич(ако неможе овој тогаш Монтоливо) и напаѓач некој добар ! Иначе слушам можно е да го донесеме Ласана Диара за кого Реал потврди дека нема да смета оваа сезона,исто така и Хигуаин го продаваат за 15 000 000!
Не може тој.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom