Фан Клуб: Интер

играат од 6 и од 8:45 на Телма кои утакмици ќе ги даваат ???
Најава има само дека Удинезе - Милан ке оди од 20 - 45,излеа не им е интересна Интер - Катанија од 18 часот!

Само вечерната ќе ја даваат.....Од 6 ќе си бараш стрим

мртви... кај последно коло, и само ради фудбалот ја гледаат Телма... што ќе даваат од 6 саат... некој филм со Хамфри Богарт, да ги мочам

FORMAZIONE UFFICIALE
12 Castellazzi; 55 Nagatomo, 15 Ranocchia, 6 Lucio, 26 Chivu; 4 Zanetti, 8 Thiago Motta, 5 Stankovic; 14 Kharja; 7 Pazzini, 9 Eto'o.

A disposizione: 21 Orlandoni, 17 Mariga, 22 Milito, 23 Materazzi, 25 Samuel, 27 Pandev, 29 Coutinho.

Allenatore: Leonardo

Кинг Харџа :vozbud:

Стварно нема смисла ова... Или Леонардо е најголема будала или е заљубен во Карја!

Сака да го добие мечов затоа му е посигурен Карја,башка можно е и да го спрема за финалето следната недела! Нека направат разлика па после нека го игра Кутињо,ја не се бунам бидејки ја чекам 1 и мислам дека Карја нема да усере!

кога ќе ги видиме пандев и кутињо заедно да играат ???

Дајте добри стримчиња :)
(освен атдхе)

Со одби топката од Карја и дојде до Пацини кој од прва шутна и мајсторски даде гол!

Чуството кога го гледаш Интер на стрим со поминат лимит :S , Ахх Бране Бране

Ти ебам и Харѓа и Лео и све у курац. Можевме гол да дадеме од контрата али "ДРИБЛЕРОТ" Харѓа сакаше Меси да го изиграва. Ако го откупат слабокрвниов живци ќе ни скине наредна сезона!!!

Милито асистент, Пацини стрелец :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom