¯
¯\_(ツ)_/¯
Гостин
Не знам како да ја опишам играта што ја играме... we are lacking depth. Ептен површински фудбал, Лео разбуди се.
Остај ги овие двајца, уфилмани се типците РАСТУР...ко да игра Интер со Читадела и лесна победа, лесна па лесна...Која лесна победа бе, нема шанси да тепаме освен нерешено. Нерешено и на коњ сме со ваква игра
Пандев и Кутрињо IN, Станковиќ и Пацини OUT.Не знам како да ја опишам играта што ја играме... we are lacking depth. Ептен површински фудбал, Лео разбуди се.
Местена е 2-1и мене ќе ме заебат во кладлиница, ботови:jaj:
Не бе брат.. 2 во 1 му е на Морати, ке ја свртат второто.Остај ги овие двајца, уфилмани се типците РАСТУР...ко да игра Интер со Читадела и лесна победа, лесна па лесна...
и мене ќе ме заебат во кладлиница, ботови:jaj:
Да де, и после до задутре ке ги пцуеме Пандев и Кутињо, како они не можеле ништо да прават, а кој уствари може? Ептен површинска игра имаме.Пандев и Кутрињо IN, Станковиќ и Пацини OUT.
Пацини те поздрави срцко.@ki, а Пацини што направи цела утакмица? Го виде некој? Освен една топка со пета, ништо друго, паѓа полесно и од Пандев. Барем мислам дека нашиов знае да задрржи топка да се ослободи од играч и да намести топка до некој друг, Пацини само со глава и ако му дадат да ја шутне од пред гол(а тоа и Пандев го може).
:pos2:Ето и Пацини даваат по еден гол