Фан Клуб: Интер

HardtofindClosedCusimanse.gif

Нова слика за мојата колекција

Какви екипи се Милан и Интер :pos:

Ај овие првиве, нит тим имаат, нит тренер, ништо. Али што е со Интер? Овој Мацари стварно го тупи со формацијата и играта, на ваков очаен Милан срамота е да не му дадеш минимум 3 гола.

Дел од вас не знам што гледаат фудбал, Гуарин и Кова се играчишта, откако влегоа они се раздвижи малце играта, пред тоа ми идеше да се фрлам во смогов скопски. А и во Тајланд лоша била климава викаат...

Какви екипи се Милан и Интер :pos:

Ај овие првиве, нит тим имаат, нит тренер, ништо. Али што е со Интер? Овој Мацари стварно го тупи со формацијата и играта, на ваков очаен Милан срамота е да не му дадеш минимум 3 гола.

Дел од вас не знам што гледаат фудбал, Гуарин и Кова се играчишта, откако влегоа они се раздвижи малце играта, пред тоа ми идеше да се фрлам во смогов скопски. А и во Тајланд лоша била климава викаат...

Искрено со овој тим, освен Кампањаро и Роландо (Таидер не го сметам за заслување, напротив) сите други се од оној очајниот Интер што го јадеше од Удинезе и од ред други клубови

Искрено со овој тим, освен Кампањаро и Роландо (Таидер не го сметам за заслување, напротив) сите други се од оној очајниот Интер што го јадеше од Удинезе и од ред други клубови
За Роландо сеуште неам мислење, за Кампањаро знаев дека е добар играч. Имаме неколку добри играчи, се другото е за пасење овци.

Таидер бе,додека играше беше ко изгубен у свемир,а Кова дреме на клупа.
Се надевам дека конечно Мацари ќе ги отвори очите и ќе види од колку големо значење за тимот се Гуарин и Кова.

1. Мајката у пичка да му ја ебам на Мацари за извадениот пичкарски состав, џигер гадосан, ради аргетинскиот клан Интер цела ебана сезона не ја игра со најбољи стартен тим ( једини тим у Свет познат по ова ), она у второ после вадењето на Крилин и Занети е правиот Интер со ротација на Таидер и Кузманович, па тек после нив Камби ко трета замена, нешто налик на оние двајцата што ги зема Марин на ЕП у Литванија шо не заиграа
2. Крилин кур да јаде, да му ебам синдикалецот глуп, неописива разлика на терен после неговото вадење и излегувањето на Занети, испадна овој Кузманович и не е воопшто лош фудбалер, типот изигра повеќе од синдикалецот Крилин цела сезона што игра.
3. Кој беше дечкото што збореше Кова дека бил просек ? :eek: Сериозно, кое богатство го има тимов у него очигледно има фанови што уште не се свесни за ова, она гомноно на клупа што не го игра и што вика дека не бил подготвен за прв тим нека си ја излупа главата од ѕид и нека признае дека Кланот на чело со Крилин диктира кој да игра а кој не.
4.
35505_10151180277804144_2048415153_n.jpg

5.Mунтари на излегување се маваше у логото на Милан, enough said
6.Мондано го превртевме .... кога видовме дека излага Камби, толку на голот не се радувавме. Кога сме кај голот, се креваа столици и се тераше танцов

http://www.youtube.com/watch?v=UdHZSlXC9M8&feature=player_detailpage#t=183

All in all, добра забава ...

За Роландо сеуште неам мислење, за Кампањаро знаев дека е добар играч. Имаме неколку добри играчи, се другото е за пасење овци.

Се слагам тука со тебе. Тимот според мене треба да се гради околу Ковачич, Гуарин, Хуан и Ханданович (колку и да не е во форма моментално) и треба да го игра Икарди од почеток зошто очајно фали напаѓач добар со глава и висок кој може да се загради зошто цело време ние нафрламе, а немаме напаѓач за таква игра. Наинголан фали очајно наместо Камбијасо.

Ханданович​
Кампањаро - Роландо - Хуан Хесус​
Џонатан - Наинголан - Ковачич - Нагатомо​
Алварез​
Паласио - Икарди​
Иако нејќам во Јануари да се купуваат многу фудбалери со овој состав може да се догура далеку​

Се слагам тука со тебе. Тимот според мене треба да се гради околу Ковачич, Гуарин, Хуан и Ханданович (колку и да не е во форма моментално) и треба да го игра Икарди од почеток зошто очајно фали напаѓач добар со глава и висок кој може да се загради зошто цело време ние нафрламе, а немаме напаѓач за таква игра. Наинголан фали очајно наместо Камбијасо.

Ханданович​
Кампањаро - Роландо - Хуан Хесус​
Џонатан - Наинголан - Ковачич - Нагатомо​
Алварез​
Паласио - Икарди​
Иако нејќам во Јануари да се купуваат многу фудбалери со овој состав може да се догура далеку​
Не бе, кога ќе ги видам Џони и Нагасаки одма ми се одмилува фудбалов :D Јас би сменил формација, воопшто не ми се допаѓа оваа, со 4-2-3-1 би функцирале одлично, напред Белфодил-Икарди-Паласио, позади нив Алварез/Ковачиќ, средина Гуарин-Таидер. Со оваа моментална формација и игра можеме само до ЛЕ.

Не бе, кога ќе ги видам Џони и Нагасаки одма ми се одмилува фудбалов :D Јас би сменил формација, воопшто не ми се допаѓа оваа, со 4-2-3-1 би функцирале одлично, напред Белфодил-Икарди-Паласио, позади нив Алварез/Ковачиќ, средина Гуарин-Таидер. Со оваа моментална формација и игра можеме само до ЛЕ.

Искрено обожавам тактики со 3ца назад, од секогаш ама многу голови примаме вака и би играл со 4 назад ама кога веќе знаеме дека нема шанси за такво нешто би играл 3-4-1-2 во Италија и 4-3-1-2 во ЛШ.

Уште ли го оспорувате Нагатомо бе, не ми се верува.. :facepalm:

1527069_728309807181337_1572047338_n.jpg

позз, Ил Капитано. :D

За Ковачич се збори на форумов, а не па за другиве

Добро победивме,ама катастрофа игра и формација.
Премногу дефанзивно изгледаме,не можам да го гледам Репон како се мачи цело време сам напред со 4,5 одбрамбени,па душата му ја ваѓаме секоја утакмица,ако се повреди шо праиме?
Стај го Икарди и одма ќе се отвори игра,ќе повлече некој од одбрамбените и одма повеќе простор,ама Мацко изгледа многу пиќе у душа испадна.
Не знам дали приметивте во второ трча Камби уз еден играч на Милан и не можеше да издржи и си се тргна ,го остави Гуарин да се мачи.
И мора Тохир пари да фрли иначе трето место -никад у животу.
А да,Гуарин никако продавање.(y)

Синдикалецот :pos: Фали уште стечаец да го нарече :pos:

Околу утакмицата, послаби Интер и Милан јас до сега немам видено во мојот живот, ова беше прав очобол за гледање. Мацари е права пичка што не го игра Ковачиќ од прва минута, па колку само подобро заиграа откако влезе он... И да, Гуарин не си иде од клубов, погледнете како се радуваше кога го даде Паласио голот. Не знам дали има сеуште некој што мисли дека Гуаро не го бива, денес момакот го изора теренот, трчаше како луд. Паласио (y), а на Балотели и клошарон Мунтари мамицата у сред пичка да им ја изнаебам, вошки вошкосани, заборавија во кој клуб стекнаа слава и во кој клуб видоа пехар со свои очи. Посебно она гнасана Мунтари, па уште и се лупа у груди и го покажуе логото на Милан.

Милан е за греота, ама буквално за греота, камења невидени, али искрено кур ме боли за нив, нек си ебат матер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom