Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Какви екипи се Милан и Интер
Ај овие првиве, нит тим имаат, нит тренер, ништо. Али што е со Интер? Овој Мацари стварно го тупи со формацијата и играта, на ваков очаен Милан срамота е да не му дадеш минимум 3 гола.
Дел од вас не знам што гледаат фудбал, Гуарин и Кова се играчишта, откако влегоа они се раздвижи малце играта, пред тоа ми идеше да се фрлам во смогов скопски. А и во Тајланд лоша била климава викаат...
За Роландо сеуште неам мислење, за Кампањаро знаев дека е добар играч. Имаме неколку добри играчи, се другото е за пасење овци.Искрено со овој тим, освен Кампањаро и Роландо (Таидер не го сметам за заслување, напротив) сите други се од оној очајниот Интер што го јадеше од Удинезе и од ред други клубови
За Роландо сеуште неам мислење, за Кампањаро знаев дека е добар играч. Имаме неколку добри играчи, се другото е за пасење овци.
Не бе, кога ќе ги видам Џони и Нагасаки одма ми се одмилува фудбаловСе слагам тука со тебе. Тимот според мене треба да се гради околу Ковачич, Гуарин, Хуан и Ханданович (колку и да не е во форма моментално) и треба да го игра Икарди од почеток зошто очајно фали напаѓач добар со глава и висок кој може да се загради зошто цело време ние нафрламе, а немаме напаѓач за таква игра. Наинголан фали очајно наместо Камбијасо.
ХандановичКампањаро - Роландо - Хуан ХесусЏонатан - Наинголан - Ковачич - НагатомоАлварезПаласио - ИкардиИако нејќам во Јануари да се купуваат многу фудбалери со овој состав може да се догура далеку
Не бе, кога ќе ги видам Џони и Нагасаки одма ми се одмилува фудбаловЈас би сменил формација, воопшто не ми се допаѓа оваа, со 4-2-3-1 би функцирале одлично, напред Белфодил-Икарди-Паласио, позади нив Алварез/Ковачиќ, средина Гуарин-Таидер. Со оваа моментална формација и игра можеме само до ЛЕ.
Уште ли го оспорувате Нагатомо бе, не ми се верува..
![]()
позз, Ил Капитано.![]()