Фан Клуб: Интер

Може напредна форма на сарказам да е тоа со Ковачиќ :)

Не бе, јалов е триумфот од вчера слушајте ме, Мацари вика, ризикувавме и тоа се исплатеше, кој ризик бе друже, ризик е тоа од старт за екипа ко Интер, формација аналогна за тим ко Аталанта и тоа пази, ако игра против Барса гости хаха, ебате завратената панталона шо ја имаш.
Ова е идеален момент за turning point, али ако пунана месечина уште е недопирлив пиши пропало бе, каков ризик какви бакрачи, креативност у среден ред, плус уште еден напаѓач напред и со тоа повеќе офанзивни фудбалери не е никаков ризик за денешниве фудбалски стандарди туку нешто што се подразбира, ризик беше она на Мурињо, 4 напаѓачи и Самуел ко 9ка напред, тоа е ризик ебате зажарениот.

Дежа ву муабетот со Пандев, затоа го заменивме со Роки.

Поздрав.
1497789_10152178299329529_1239815642_n.jpg

А иначе Роки се рамњаше со Кристијано Роналдо, тука негде беа. :pos: Ретарди се мајке ми, мада искрен да бидам јас немам прочитано изјава дека Ковачиќ не е доволно физички спремен, знам за Икарди имаше нешто вакво напишано.

А дали приметивте вчера колку многу опадна и така мртвото темпо негде од 65 минута? Интер се тапа, али Милан се многу ниско од физички аспект, и со Рома истите проблеми ги имаа, не можеа да трчаат од 70 минута па натака.

А иначе Роки се рамњаше со Кристијано Роналдо, тука негде беа. :pos: Ретарди се мајке ми, мада искрен да бидам јас немам прочитано изјава дека Ковачиќ не е доволно физички спремен, знам за Икарди имаше нешто вакво напишано.

А дали приметивте вчера колку многу опадна и така мртвото темпо негде од 65 минута? Интер се тапа, али Милан се многу ниско од физички аспект, и со Рома истите проблеми ги имаа, не можеа да трчаат од 70 минута па натака.

Па тие играчи што се стартери кај Милан до пред 5 месеци беа тешки резерви. Не се навикнати на ваква минутажа. :icon_lol:

Физичка спремност се стеквит со утакмици,реално....многу појке од тренирање.Зато шо интензитетот на тренинг и на утакмица,не е исти,дала богу.Мазари ризикуват со неиграњево на Ковачич да му го изјаловит потенцијалот и да му набиет гнеф,па да му киднит во Мачестер за некоја појака пара,ма да малиов не е таков,се гледат дека е паметно и лојално детенце...
Иначе,бев Мондано вчера и јас,алал да ви е на атмосферата,си се радвите ко дечиња мали на пакетче,ептен кејф ми напрајфте...Поздрав :)

Гуарин наводно сакал да остане во Интер,не сакал да си оди.
Додуша тој и пред тоа не сакаше да си оди,ама кога имаме глупава управа така е тоа.не треба да се пушти да си замине ни под разно бидејќи под палка на Мурињо може да прерасне во многу јак играч,има да се чешаме на велико после тоа.
Ковачиќ треба редовно да почнува да игра од прва минута,заебете тоа што не бил доволно физички спремен,физичка спремност не се добива од седење на клупа и пуштање во игра од 60 минута па даље.
Ранко јас би го пуштил да си оди,се гледа од претходните текми дека лошо се вклопува во формација со тројца одбранбени играчи назад,прави многу киксови и многу е бавен.На негово место би го собрал Отаменди или Гарај,такви играчи ни требаат,во линија со Исус и Кампањаро би имале јака одбрана.На местото на Нагасан би го земал Маркос Ројо,и овој ако правилно се развива може да прерасне во страшен играч.
На местото на Камби би го земал Наинголан и би промовирал некој од младинците во првиот состав како бекап играч.
Во напад Паласио мора да има и партнер.Икарди.

Дозволено е да се сонува овие денови,зимскиот преоден рок е блиску,а имаме и пари :pos:

Додуша тој и пред тоа не сакаше да си оди,ама кога имаме глупава управа така е тоа.не треба да се пушти да си замине ни под разно бидејќи под палка на Мурињо може да прерасне во многу јак играч,има да се чешаме на велико после тоа.
Ковачиќ треба редовно да почнува да игра од прва минута,заебете тоа што не бил доволно физички спремен,физичка спремност не се добива од седење на клупа и пуштање во игра од 60 минута па даље.
Ранко јас би го пуштил да си оди,се гледа од претходните текми дека лошо се вклопува во формација со тројца одбранбени играчи назад,прави многу киксови и многу е бавен.На негово место би го собрал Отаменди или Гарај,такви играчи ни требаат,во линија со Исус и Кампањаро би имале јака одбрана.На местото на Нагасан би го земал Маркос Ројо,и овој ако правилно се развива може да прерасне во страшен играч.
На местото на Камби би го земал Наинголан и би промовирал некој од младинците во првиот состав како бекап играч.

Дозволено е да се сонува овие денови,зимскиот преоден рок е блиску,а имаме и пари :pos:

Не се срами, кажи си кого би собрал, не се фолирај. :icon_lol::icon_lol:

Вториот болд, :sick:, ни под разно, очајно е детето. Нагатомо за него е Марадона.

Нов Мусачо ?!?!?!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom